Το Πρωινό μας υποδέχτηκε εκπροσώπους των media

7


Το «ΠΡΩΙΝΟ ΜΑΣ» έκανε πρεμιέρα χθες στον ΣΚΑΪ και το κοινό αγκάλιασε με θέρμη την πρώτη «καλημέρα» της Φαίης Σκορδά από το εντυπωσιακό, τηλεοπτικό της σπίτι, δίνοντας στην εκπομπή την πρώτη θέση στην πρωινή ζώνη της Δευτέρας, με ποσοστό 21,4% στο γενικό σύνολο και 18,9% στο δυναμικό κοινό ενώ στο γυναικείο κοινό 18-24 σημείωσε μέσο όρο 51,3%.

Μετά την πρεμιέρα, η αγαπημένη παρουσιάστρια συνοδευόμενη από την ομάδα της εκπομπής υποδέχτηκε εκπροσώπους των media σε ένα χαλαρό, μεσημεριανό γεύμα στο NATU. Ο υπέροχος χώρος του εστιατορίου στον κήπο του Μουσείου Γουλανδρή Φυσικής Ιστορίας, στην Κηφισιά, είχε διαμορφωθεί ειδικά για την περίσταση ενώ ο executive chef του εστιατορίου και συνεργάτης της εκπομπής, Δημήτρης Σκαρμούτσος είχε επιμεληθεί ένα εξαιρετικό μενού για τους καλεσμένους.

Η Φαίη Σκορδά, έχοντας στο πλευρό της την Έλενα Χριστοπούλου, την Αφροδίτη Γραμμέλη, τον Άγγελο Βουράκη, τον Θεοδόση Πάνου και τη Βάσια Μαυράκη συνομίλησαν σε χαλαρό κλίμα, με παλιούς και νέους φίλους, εκπροσώπους του Τύπου, για όλα. Η πρεμιέρα της εκπομπής, η επικαιρότητα, η ουσία της αληθινής ψυχαγωγίας ήταν κάποια από αυτά ενώ οι αστρολογικές αναζητήσεις δεν έλειψαν όπως είναι αναμενόμενο με την καθηγήτρια Αστρολογίας Βάσια Μαυράκη στην παρέα, η οποία και έλυσε πρόθυμα κάθε απορία για το τι επιφυλάσσουν τα άστρα για κάθε ζώδιο!

Ο σεφ Δημήτρης Σκαρμούτσος αεικίνητος στο χώρο, μίλησε για το νέο του τηλεοπτικό εγχείρημα στο «Πρωινό μας» και μαζί με τον Δημήτρη Χριστοφιλέα, συνιδιοκτήτη του Δειπνοσοφιστήριον Catering, φρόντισαν για την κάθε λεπτομέρεια του γεύματος.


Δημοσίευση σχολίου

7Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Μου αρεσει η Χριστοπουλου αν και δεν το περιμενα , καλη συνεχεια ευχομαι στην Σκορδα εχει μια καποια ποιοτητα σε σχεση με την Καινουργιου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ίδια ακριβώς ποιότητα έχουν ..Την κιτρινιλα

      Διαγραφή
  2. Πλάκα κάνετε; Δεν συγκρίνεται Σκορδά με Καινούργιου. Η Καινούργιου είναι μία ανόητη περσόνα reality που της κινούν τα νήματα το control room σαν μαριονέτα, κάνει μία τρίωρη εκπομπή reality με προσωπικές αποκαλύψεις της ζωής της όπως πόσες φορές την εβδομάδα έρχεται σε επαφή, τι εσώρουχο φοράει, γιατί την χώρισαν οι πρώην, οι σχέσεις των γονιών της, οι κοπέλες του αδερφού της, οι στιγμές της με τον Κοκλώνη, οι κόντρες της με συναδέρφους της παρουσιάστριες ενώ ταυτόχρονα κουνάει το δάχτυλο για ηθική στους υπόλοιπους. Από άποψη περιεχομένου στο show της έχουμε δει χαρτορίχτρες, φλυτζανούδες, ταρώ, οικογενειακές όργια, ανατομία γενετικών οργάνων, τρέσες, σιλικόνες και υαλουρονικά καθώς και φρικιαστικές στιγμές δημοσίων προσώπων και τα στρατιωτάκια-ρεπόρτερ της εκπομπές με πιο πρόσφατο τη μητέρα του πιλότου.
    Η Σκορδά μπορεί να μην είναι η τέλεια παρουσιάστρια όμως δεν έχει αυτό το μαύρο ποινικό τηλεοπτικό μητρώο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν σου αρέσει η Καινούργιου αλλά γνωρίζεις με κάθε λεπτομέρεια όλα τα παραπάνω...

      Διαγραφή
    2. Σαν σχολιάζεις την Σκορδά...Ένα και τι αυτό ...Σκορδά ,Καινούργιου. Απλώς η Σκορδά ,σώθηκε λίγο με τις πλάτες του Λιάγκα..και έτσι μπήκε στα μεγάλα κανάλια..

      Διαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !