Greece’s Next Top Model: Κάνει πρεμιέρα την Δευτέρα - Θα καταφέρει να ανεβάσει την τηλεθέαση του;

7



Το Greece’s Next Top Model, o μεγαλύτερος διαγωνισμός μόδας, που έχει κερδίσει το τηλεοπτικό κοινό, επιστρέφει δυναμικά στην οθόνη του Star, με νέες, ασύγκριτες προκλήσεις σε μια σεζόν ολικής επαναφοράς σε όλα τα επίπεδα!

Τη Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου στις 21:00 η πολυαναμενόμενη, εκρηκτική πρεμιέρα του GNTM 5 με την 1η audition!

Αυτή τη χρονιά συμμετοχές και πολλές… ανατροπές μόνο από κορίτσια! Γιατί το GNTM 5 είναι αποκλειστικά μόνο για κορίτσια από 18 έως 88 ετών, για κορίτσια όλων των ηλικιών, που έχουν όνειρα και στόχους και θέλουν πολύ να κάνουν καριέρα στον χώρο της μόδας, στην Ελλάδα και στο εξωτερικό!

Κάθε εβδομάδα οι διαγωνιζόμενες θα κρίνονται για τη συνολική απόδοσή τους σε πρωτότυπα φωτογραφικά concepts μόδας και ομορφιάς, με στόχο να «αιχμαλωτίσουν» τον φακό και να κλέψουν τις εντυπώσεις της κριτικής επιτροπής. Σε κάθε βήμα των κοριτσιών θα βρίσκεται κοντά τους η καλύτερη ομάδα από καταξιωμένους, με πολυετή εμπειρία, ειδικούς του χώρου, που θα παρακολουθεί και θα κρίνει την απόδοση τους.

Το GNTM 5 είναι «φωτιά» με την κριτική επιτροπή να αποτελείται από την κορυφαία fashion expert Βίκυ Καγιά, τον διακεκριμένο σύμβουλο μόδας Τάσο Σοφρωνίου, το εντυπωσιακό μοντέλο Γιώργο Καράβα! Μαζί με τη guest κριτή στις audition, το διεθνές μοντέλο Σοφία Χατζηπαντελή, αναζητούν εκείνες που διαθέτουν έντονη προσωπικότητα, αυθεντικότητα, στυλ, φυσική ομορφιά, που δεν εξασθενεί ποτέ, αυτοπεποίθηση και διάθεση να εξελιχθούν. Αναζητούν εντυπωσιακά, μοναδικά πρόσωπα, που αντιπροσωπεύουν τα σύγχρονα πρότυπα της μόδας και της ομορφιάς, που συνεχώς αλλάζουν και ανανεώνονται. Και ανάμεσά τους φυσικά, εκείνο το ένα, νέο πρόσωπο, που θα «ταράξει» τα νερά του ελληνικού modelling.

Η Έλενα Γαλύφα, ως hostess, θα υποδέχεται τις υποψήφιες, λίγο πριν συναντήσουν την κριτική επιτροπή.

Το κορυφαίο μοντέλο Mary Vitinaros είναι η model instructor του GNTM 5, που θα συνοδεύει και θα συμβουλεύει τις υποψήφιες σε ολόκληρη την απαιτητική δοκιμασία, που οδηγεί στο σπίτι του GNTM. Η πολύτιμη εμπειρία της, θα βοηθήσει τα κορίτσια να προετοιμαστούν σωστά, ώστε να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις της κάθε φωτογράφισης, επιλέγοντας τις κατάλληλες πόζες και μαθαίνοντας τα «θέλω» της νέας σελίδας του σύγχρονου μόντελινγκ.

Ο Χρήστος Μπίρμπας ανήκει στη νέα γενιά του ελληνικού, ανδρικού μόντελινγκ και είναι ο νέος coach του GNTM 5. Ο νέος coach του GNTM 5 θέλει να μεταδώσει στις υποψήφιες, πειθαρχία, προσαρμογή, υψηλό αίσθημα εμπιστοσύνης στον εαυτό τους, προσήλωση στο στόχο. Ο Χρήστος θα βρίσκεται με τα κορίτσια, θα τα εμψυχώνει, θα τα στηρίζει, θα τους δίνει την απαραίτητη ενέργεια, ώστε να ανταποκριθούν με επιτυχία στις πιο σύγχρονες, απρόσμενες και απαιτητικές fashion δοκιμασίες, στο πιο ανατρεπτικό GNTM μέχρι σήμερα.

Αισθητική, πασαρέλα, πόζες, ομορφιά, στυλ, δοκιμασίες, ανατροπές, κριτική, κομψότητα, φακός, λήψεις, φώτα, αγωνία, χρώμα, λάμψη, προσωπικότητα, κορυφή, αλήθεια!

Η κατάκτηση του τίτλου του Greece’s Next Top Model δεν θα είναι εύκολη υπόθεση αλλά θα είναι σίγουρα συγκλονιστική!

Ζήσε την ανεπανάληπτη εμπειρία του GNTM 5!

Δημοσίευση σχολίου

7Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Και εγώ πιστεύω πως θα τα πάει καλύτερα από πέρυσι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΡΟΣ ΚΑΓΙΑ :επειδη εισαι ψωνισμενη και αγραμματη και οταν μιλας οι επτα στις δεκα λεξεις σου ειναι αγγλικες , τυπου δεν υπαρχου ελληνικες λεξεις που μπορουν να εκφρασουν αυτο που λες (η ελληνικη γλωσσα εχει περι τις 5.000.000. λέξεις)διαβασε! Το 1957 και 1959 ο Ξενοφων Ζολωτας εκφωνησε δυο ομιλιες, (στο πλαισιο ετησιων συναντησεων της Παγκοσμιας Τραπεζας), μιλωντας στα αγγλικα μονο με ελληνικες λεξεις. Δεδομενου οτι 1 στις 4 αγγλικές λέξεις είναι ελληνικη(συμφωνα με έρευνα του Αριστείδη Κωνσταντινίδη που διηρκησε 28 χρονια)!
    Εκατόν πενήντα και πλέον, χιλιάδες ελληνικές λέξεις,περιέχει η αγγλική γλώσσα και η διεθνής επιστημονική ορολογία.Γιατι το αναφερω εδω, μηπως και τα διασημα , αγραμματα ψωνια που κυκλοφορουν και διαβαζουν εδω για κανενα κουτσομπολιο , ξεστραβωθουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Είναι απίστευτα εκνευριστικό πόσο σημαντική προσπαθούν να περάσουν την ψευτοεπανάσταση με τα φρύδια της Χατζηπαντελή και πόσο προσπαθούν να το πουλήσουν ως μορφή διαφορετικότητας. Αυτό το σόου έχει χάσει τη λάμψη που είχε τα πρώτα 2-3 χρόνια , αφού πέρα απο μερικά πρόσωπα όλοι οι υπόλοιποι που στελεχώνουν την εκπομπή είναι εντελώς ακατάλληλοι , ενώ και οι παίκτες καταλήγουν να είναι ακραίες προσωπικότητες μίας και υπάρχει πια κορεσμός...Οσα μοντελα ήταν να πάνε και είχαν κάποια προοπτική πήγαν. Τελευταία χρονιά που προβάλλεται φέτος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Να ρωτήσω κάτι. Η Χατζηπαντελή δεν θα είναι σε όλα τα επεισόδια του ριάλιτι; Γιατί την αναφέρει ως καλεσμένη κριτή στις οντισιον μαζί με τους άλλους τρεις κριτές. Δεν είναι μόνιμη ως κριτής; Μετά την επιλογή των κοριτσιών θα συνεχίσει ή όχι; Ούτε στη φωτογραφία της ανάρτησης είναι που είναι από την φωτογράφηση που έχουν κάνει για το ριάλιτι. Υπάρχει και στην επίσημη σελίδα του ριάλιτι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Σωστα ηταν για να ειναι μονιμη κριτης , αλλα δεν εγλειφε την Καγια και την εκοψε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !