UPDATE - Δεν δείχνουν "Στοργή" οι τηλεθεατές στον ΣΚΑΙ... - Στην κορυφή το GNTM - Αναλυτικά η τηλεθέαση (26/9/2022)

27


Συνεχίζεται η μάχη ανάμεσα στο PRIME TIME των καναλιών .

 Αναλυτικά για τα νούμερα για χθες : 

Πρόγραμμα 18-54 

Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ 18.5
ΣΤΟ ΠΑΡΑ 5 (Ε) 10,4
ΕΚΤΟΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ 11.1
ΠΑΓΙΔΕΥΜΕΝΟΙ 12.7
THE 2NIGHT SHOW 18.2 ΠΡΕΜΙΕΡΑ
GREECE S NEXT TOP MODEL 20,9
ΣΤΟΡΓΗ 8.5 ΠΡΕΜΙΕΡΑ
ΣΤΟΡΓΗ (Ε) 3.9
ΚΑΝΕ ΟΤΙ ΚΟΙΜΑΣΑΙ 12.2
ΞΕΝΗ ΤΑΙΝΙΑ OPEN 4,5
ΑΓΓΛΙΑ - ΓΕΡΜΑΝΙΑ: UEFA NATIONS LEAGUE 8.1

Δείτε αναλυτικά τα 15' εδώ

ΚΑΘΑΡΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΗΛΕΘΕΑΣΗΣ. 

*Τα στοιχεία τηλεθέασης είναι κατά προσέγγιση, αφορούν στη χρονική ζώνη μετάδοσης των προγραμμάτων που έχουν δώσει τα κανάλια και είναι ενδεικτικά. 

ΠΗΓΗ: Nielsen Media Research

Δημοσίευση σχολίου

27Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Σάρωσε ο Αρναούτογλου...Ποιους είχε καλεσμένους;Η Στοργή...δεν μου άρεσε καθόλου....Ούτε η Ναυπλιώτου..Κατάθλιψη..Και χαμηλή τηλεθέαση.χωρις Σασμο απέναντι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και οι απαγορευμένοι,κάπου παγιδεύονται ..Χαμηλά και αυτό το σίριαλ..Τους χτύπησε στα ίσα το Κάνει ότι κοιμάσαι..Η Στοργή ..πάτος .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οι Παγιδευμένοι είναι ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ σειρά, είναι ΠΟΛΥ ΑΔΙΚΗΜΕΝΗ από την τηλεθέαση, είναι κρίμα το ριάλιτι να είναι ΤΟΣΟ ΨΗΛΑ & η σειρά τόσο χαμηλά.

      Διαγραφή
  3. O ΣΚΑΙ επιβεβαιώνει τον μύθο οτι υπάρχουν κανάλια που ο,τι και να δείξουν σε σειρά, όσο καλή κ να είναι, δεν θα "πιάσει" νούμερα.Αντίθετα απο το mega πχ που ανέκαθεν (ακόμη και το mega το παλιό) ήταν μαγαζί γωνία! Όλες οι προσπάθειες του ΣΚΑΙ τόσα χρόνια ήταν ανεπιτυχείς. Το συγκεκριμέο κανάλι είναι βαθειά ταυτισμένο (εκτός των άλλων) με τα reality & talent shows, συνεπώς, η όποια προσπάθεια για σειρά θα πέφτει στο κενό και όχι στο κοινό. .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εγώ αντίθετα θα έλεγα ότι είναι ικανοποιητικά. Ο Σκάι μέχρι στιγμής δεν έχει στηρίξει καμία προηγούμενη σειρά του. Πρέπει να κάνει υπομονή, αν θέλει να αποσυνδεθεί από τα τρας ριάλιτι και να το πάει προς μυθοπλασία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η στοργή είναι εξαιρετική σειρά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Το gntm κάνει νούμερα μόνο στο δυναμικό(και απορώ πως τα κάνει).Η Στοργή δεν μου άρεσε,ούτε η Ναυπλιώτου.Γιατί την εκθειάζουν τόσο;Μέτρια θα την έλεγα τηλεοπτικά.Στο θέατρο μια φορά την είχα δει και πάλι δεν ενθουσιάστηκα.Σε σχέση με την τηλεόραση,θεατρικά είναι καλύτερη παντως

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δικαίως την εκθειάζουν γιατί είναι μεγάλη Ηθοποιός και το έχει αποδείξει χρόνια τώρα μέσα από τις δουλειές της. Το ότι δεν αρέσει σε εσένα είναι καθαρά προσωπική σου άποψη. Και χτες στη Στοργή ήταν ακριβώς όπως έπρεπε να είναι ο ρόλος μιας ψυχοθεραπεύτριας! Ακριβώς όμως!

      Διαγραφή
    2. Τηλεοπτικά παίζει αφύσικα εντελως.Πολυ καλύτερη η Βίκυ Παπαδοπούλου.Θεατρικα την έχω δει και είπα πως είναι καλύτερη.Μεγαλη ηθοποιό δεν την θεωρω σε καμια περίπτωση συγγνώμη..Το να κάνεις "ποιοτικές" ή κουλτουριαρικες επιλογές δεν σε κάνει Παξινου...Σαφώς και είναι η γνώμη μου.Και συμφωνούν και άλλοι σε αυτό

      Διαγραφή
    3. Σαφώς και υπάρχουν κι άλλοι που συμφωνούν με τη γνώμη σου. Υπάρχει όμως και ο αντικειμενικός παράγοντας, η έως τώρα διαδρομή της ηθοποιού, οι διακρίσεις, οι κριτικές και φυσικά η γνώμη του θεατρόφιλου κοινού που παρακολουθεί τα βήματα της και τη βρίσκει εξαιρετική. Άλλωστε και η Παξινού που ανέφερες δεν άρεσε σε όλους στην εποχή της.
      Όσον αφορά το αφύσικο παίξιμο που γράφεις για τη Στοργή, σου έγραψα πως έτσι ακριβώς είναι και στην πραγματικότητα μια ψυχοθεραπεύτρια. Ίσως δεν έχεις γνωρίσει από κοντά τη διαδικασία της ψυχοθεραπείας και γι' αυτό σου φαίνεται το παίξιμο αφύσικο.

      Διαγραφή
    4. Είπα πως θεατρικά είναι καλύτερη.Για το θέμα ψυχοθεραπευτρια θα διαφωνήσω,ξέρω πολύ καλά.Χρειαζεται να είναι ήρεμη αλλά οχι λες και βρίσκεται σε νιρβανα.Ηταν υπερβολικά εκτος.Γνωμη δική μου φυσικά

      Διαγραφή
  7. Το gntm έχει γίνει σκληρό ριάλιτι γι αυτό και πουλάει και δυστυχώς θα συνεχίσει να πουλάει γτ επιλέγουν άτομα που ξέρουν ότι την επόμενη μέρα θα προκαλέσουν μεγάλο ντόρο στα πρωινάδικα και στις λοιπές εκπομπές. Με αυτό τον τρόπο τα άλλα κανάλια διαφημίζουν δωρέαν την εκπομπή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Για εμένα αυτό είναι το χειρότερο GNTM που έχει γίνει. Δεν μπορώ να καταλάβω πως το βλέπει ο κόσμος. Και να πω ότι μέχρι πέρσι ήμουν φανατική.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Μπράβο στην ερτ. η μόνη σειρά που βλέπω φετος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Η Στοργή είναι σειράρα! Πραγματεύεται ένα θέμα που καμιά άλλη σειρά πριν δεν είχε θίξει ποτέ! Όσοι γράφουν για καταθλιπτικά και τέτοια, απλά είτε δεν το παρακολούθησαν ολόκληρο, είτε δεν αφέθηκαν να καταλάβουν το νόημα του έργου που περνούσε το πιο αισιόδοξο μήνυμα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Μπράβο και στο Κάνε ότι κοιμάσαι! Συνεχίζει η ιστορία με μια εξαιρετικά ενδιαφέρουσα πλοκή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Η Στοργή λίγο που την είδα, ήταν λες και βλέπεις μεταγλωττισμένο τούρκικο.. Οκ ναι, είναι μεταφορά τούρκικου, άλλο αυτό και άλλο το ότι γυρίστηκε με λογική τούρκικου. Και οι Παγιδεύμενοι σε τουρκικό format βασίζονται, αλλά δεν είναι γυρισμένοι αλά τούρκα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καμία σχέση. Από πού κι ως πού τούρκικη λογική; Μάλλον οφείλεται στο "λίγο που την ειδα" όπως γράφεις...

      Διαγραφή
    2. Ένας έμπειρος κριτικός τέχνης σαν εσένα δεν χρειάζεται πολύ... βλέπει λίγο και κρίνει.. κλαίω...ωχ θεέ μου τι υπάρχει εκεί έξω ..

      Διαγραφή
  13. Η μεγάλη έκπληξη την μέρα αυτή είναι η σειρά της ΕΡΤ με τον Παπαδόπουλο. Για τα δεδομένα της δημόσιας τηλεόρασης η σειρά σκίζει.
    Το ριάλιτι της Καγιά και χωρίς τον Σασμό δεν απογειώθηκε. Εγώ περίμενα πολύ μεγαλύτερο μέσο όρο. Βγήκε πρώτο και πάει καλά αν δούμε και τον μεγάλο ανταγωνισμό που έχει αλλά ότι υπάρχει κούραση στον κόσμο με το ριάλιτι αυτό υπάρχει. Οι Παγιδευμένοι το παλεύουν αλλά τα νούμερα που κάνει για μένα δείχνουν πως δεν αρέσει τόσο όσο περίμεναν και θα ήθελαν στον ΑΝΤ1. Χωρίς τον Σασμό ανάσανε λίγο και η κωμωδία τους. Η Ελιά σταθερή στα νούμερα της.
    Ο Σκαι φέτος έχει θέμα σε όλες τις ζώνες του σχεδόν. Δεν του βγαίνει σχεδόν τίποτα. Η Στοργή είναι πολύ καταθλιπτική σειρά. Σε ψυχοπλακώνει. Δεν νομίζω πως είναι για την ώρα που την έβαλαν. Για μένα της ταιριάζει ένα πιο βραδινό ωράριο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Από την επόμενη εβδομάδα η Στοργή θα παίζει στις 23.00 απ' όσο γνωρίζω.

      Διαγραφή
    2. 22:40 θα προβάλλεται

      Διαγραφή
  14. Εμένα η Ναυπλιώτου μου άρεσε τρέλα στο ρόλο της. Όσο για τη σειρά όσο καλογυρισμενη και να είναι ήταν ολοφάνερο ότι δε θα πάει καλά σε όποιο κανάλι και αν έπαιζε γιατί δεν έχει κάποιο ιδιαίτερο στο που να σε κάνει να ανυπομονεί για τη συνέχεια όπως σασμός κλπ. Αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι τα νούμερα του κάνε ότι κοιμάσαι αυτό ίσως σπάει τον κανόνα που λένε κάποιοι παραπάνω ότι το κοινό δεν έχει συνηθίσει να βλέπει σειρές σε συγκεκριμένα καναλια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Η Γη της ελιάς εξαιρετικά στο γενικό και σταθερα στο δυναμικό.Οι Παγιδευμενοι έχουν μείνει στάσιμοι και δεν βλέπω άνοδο.Το gntm δεν μπορώ να καταλάβω ποιοι το βλέπουν(φέτος είναι χειρότερο απο όλες τις χρονιές)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Μέχρι στιγμής το κάνε ότι κοιμάσαι είναι η καλύτερη νέα σειρά μαζί με τον έρωτα φυγά και τον παράδεισο. Πολύ καλύτερη από τους παγιδευμένους και κλάσεις ανώτερο από γλυκάνισο, άγρια γη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Για εμένα μέχρι στιγμής οι καλύτερες καλύτερες φετινές σειρές είναι οι παγιδευμένοι και το κάνε ότι κοιμάσαι. Όλα τα υπόλοιπα είναι κατώτερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !