Δίδυμο στην παρουσίαση του «Family game fight» - Αυτοί συζητάνε με τον ΑΝΤ1...

3


Το νέο βραδινό τηλεπαιχνίδι θα αποτελέσει δυνατό χαρτί του καναλιού για την prime time του Σαββατοκύριακου και γι’ αυτόν τον λόγο, το κανάλι του Αμαρουσίου αναζητεί δίδυμο παρουσιαστών με δεδομένη χημεία.

Στο πλαίσιο αυτό, σύμφωνα με πληροφορίες της Reallife, στο τραπέζι των συζητήσεων για το «Family game fight» έπεσαν τα ονόματα της Αντελίνας και του Χάρη Βαρθακούρη.

 Το συμβόλαιο της Αντ. Βαρθακούρη με τον ΣΚΑΪ έληξε τον Ιούλιο και έτσι, μετά από έναν κενό χρόνο κατά τον οποίο έμενε στο Φάληρο, χωρίς όμως να αξιοποιείται on air, η παρουσιάστρια αποδεσμεύτηκε για να συζητήσει με άλλο σταθμό. 

Πληροφορίες αναφέρουν ότι έγινε μια πρώτη άτυπη κρούση για το «Family game fight» στο ζεύγος Βαρθακούρη και το ενδεχόμενο συνεργασίας βρίσκεται υπό συζήτηση.

Δημοσίευση σχολίου

3Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Καταστροφική ιδέα. Έχουν προ πολλού κάψει τηλεοπτικά το hype που είχαν λόγω κωμικής συμμετοχής στο Globetrotters. Αυτό με τα ζευγάρια μια φορά έπιασε μόνο αγαπούλες. Με Σκορδά και Λιάγκα που υπήρχαν από πριν ως μονάδες. Ας τελειώνει το αστειάκι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Χάρης με autoque και δε μπορούσε να πει δυο λέξεις μαζι στο ριάλιτι και τον θέλουν ξανά ? Μπράβο ρε Ποφάντη για κλείσιμο το πας το κανάλι. Η μήπως νομίζει ότι σε ένα οικογενειακό παιχνίδι θα κάθεται το κοινό να τους βλέπει να σφάζονται όπως κάνανε στο ριάλιτι του σταρ. Βλέπω κι άλλη επιτυχιάρα μετά την κλινική.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !