Γιώργος Λιάγκας: Ονειρεύομαι να τελειώσω την καριέρα μου στις ειδήσεις

5



Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου έκανε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής ΤΟ ΠΡΩΙΝΟ στα παρασκήνια του The 2Night Show και μίλησε για πολλά.

Μεταξύ άλλων, ανέφερε πως οι παρουσιαστές της πρωινής ζώνης έχουν απομονωθεί και ότι θα ήθελε να κλείσει την καριέρα του στην τηλεόραση με αυτή την εκπομπή.

Σχολιάζοντας τις δηλώσεις του Γρηγόρη Αρναούτογλου, ο Γιώργος Λιάγκας είπε:

«Προφανώς είναι από τους πετυχημένους Έλληνες παρουσιαστές. Τώρα αυτό που λέει για την πρωινή ζώνη. Επειδή έχει φύγει χρόνια από την πρωινή ζώνη ο Γρηγόρης, η πρωινή ζώνη έχει αλλάξει. Παλιά γινόταν σφαγή στα μεσημεριανά. Στην πρωινή ζώνη υπήρχαν δυο εκπομπές. Υπήρχε η Μενεγάκη από τη μία και από την άλλη ο Γρηγόρης.
Δηλαδή όταν ξεκίνησα και εγώ με τη Φαίη την πρωινή ζώνη, υπήρχαμε εμείς από τη μία, στον ΑΝΤ1 ο Φερεντίνος μια χρονιά… Η Μενεγάκη έφυγε και πήγε μεσημέρι… Τώρα γίνεται σφαγή στην πρωινή ζώνη, 18.000 εκπομπές. Είναι και τα κανάλια τι επιλέγουν.

Από την άλλη να πω κάτι. Ότι ο Γρηγόρης ονειρεύεται να τελειώσει την τηλεόραση στη βραδινή ζώνη ενώ εγώ πάλι δεν ονειρεύομαι να τελειώσω την τηλεόραση στην πρωινή ζώνη. Ονειρεύομαι να τελειώσω την καριέρα μου στις ειδήσεις, όπως και την ξεκίνησα» είπε ο Γιώργος Λιάγκας.

Δημοσίευση σχολίου

5Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Κρίμα που δεν θα τα καταφέρει. Τόσα χρόνια γκρινιάζει ότι δεν θέλει να κάνει πρωινό, και μετά αναρωτιέται γιατί δεν τον θέλει ο κόσμος. Αφού στην ουσία μας λέει ότι μας κάνει χάρη που τον βλέπουμε. Ας τον βάλει στην θέση του ο Αντ1.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. εγω παλει θελω να τελειωσει η ηδη τελειωμενη καριερα σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η αλήθεια ήταν ότι ήταν σημείο σταθμός στην καριέρα του τότε με τη χειλουδακη που έβγαλε τα βυζιά της στον αέρα. Πως και δεν ξαναστηνει ένα τέτοιο δελτίο ο Αντ1? Μετά την κλινική είναι ο,τι πρέπει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ναι μετά το βατερλώ φέτος, θα είναι θαύμα αν σου δώσουν έστω μεσημεριανά δελτία του χρόνου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ξεκίνησε πάλι την γκρίνια..... Και γιατί πήγες στο πρωινό ξανά?? Και την πλήρωσε και ο ANT1 και του βγαίνει μέχρι τώρα του Σκαι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !