Γιώργος Λιάγκας: Εξαλλος με συζυγοκτόνο που του έστειλε εξώδικο

5



Εξαλλος έγινε ο Γιώργος Λιάγκας το πρωί της Πέμπτης (15/9), καθώς έλαβε εξώδικο από συζυγοκτόνο, ο οποίος του απαγορεύει να πει το όνομά του στην εκπομπή. 

«Βράζω από θυμό! Ένας άνθρωπος που επί μέρες έχει σκοτώσει τη γυναίκα του και έχει πάρει την κόρη του και την έχει κάνει μέρος του σκηνικού για να αθωωθεί, τολμάει να στείλει εξώδικο, δεν μπορώ να πω το όνομα του κυρίου, ο συζυγοκτόνος λοιπόν και μας απαγορεύει να λέμε το όνομά του. Ο άνθρωπος που σκότωσε τη γυναίκα του με αυτόν τον βίαιο τρόπο και πήρε το παιδί του και το έσερνε στα κανάλια, στις κηδείες για να δείξει πόσο καλός πατέρας είναι, τώρα ενδιαφέρεται για την εικόνα του.



Είμαι έξαλλος πραγματικά- και μας απαγορεύει να πούμε και το όνομά του. Έκανε το παιδάκι αυτό μέρος του εγκλήματος για να σώσει το τομάρι του. Δεν ντρέπεται λίγο! Δεν ντρέπεται λίγο!» ανέφερε οργισμένος ο Γιώργος Λιάγκας.

Δημοσίευση σχολίου

5Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. "Ειμαι εξαλλος που ενα απο τα τρια θεματα που θα επαιζα ολη την χρονια, δεν μπορω πια να το παιξω"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Του πηρε το ψωμακι μεσα απ τα σαγονια του.Αν του στειλουν εξωδικα και οι υπολοιποι πελατες του στην καθημερινη του θεματολογια,τι θα παιξει;Μπιζνα ειναι ολα γι αυτον συμπεριλαμβανομενου και του θυμου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οι εκπομπές οκ πήρανε τα εξώδικα που απαγορεύουν να πουν,εξώδικα σε site δεν θα στείλει που αναφέρουν το όνομα του? η όλα η κανένα βρε παιδιά.

    Ο Λιάγκας το πείρε πολύ πατριωτικά και θύμωσε,οι άλλοι παρουσιαστές όμως? θύμωσαν κι αυτοί αλλά δεν έγιναν έξαλοι στον αέρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ντροπή είναι και τα δικαστήρια που στήνονται από το πρωί στην τηλεόραση αλλά δεν τον είδα να θίγεται εκεί. Ας αφήσει τις φωνές και τους θυμούς κι ας κοιτάξει να φτιάξει την εκπομπή του γιατί κούρασε με τα ίδια και τα ίδια κάθε μέρα. Θα τον περάσει και η Μαγγίρα έτσι όπως το πάει να μην πω για την ΕΡΤ που αν η εκπομπή είναι προσεγμένη δεν αποκλείεται τον Οκτώβρη να τρίβουμε τα μάτια μας με τα νούμερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ειναι καλος ο Λιαγκας το εχει και μπορει να διαχειριστει οποιοδηποτε θεμα , θα το βρει στην πορεια πιστευω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !