Ο τηλεοπτικός χάρτης για τις πρεμιέρες της ψυχαγωγικής ζώνης...

4


Άκρως ανανεωμένες και σε ορισμένες περιπτώσεις με ριζικές αλλαγές, ακόμα και στα πρόσωπα της πρώτης γραμμής επιστρέφουν τη Δευτέρα (05/09) οι πρωινές ψυχαγωγικές εκπομπές της ελληνικής τηλεόρασης, μετά από ένα διάστημα περίπου δύο μηνών.


Την αρχή κάνει η Σταματίνα Τσιμτσιλή, η οποία επιστρέφει με την πιο happy παρέα της ελληνικής τηλεόρασης και υποδέχεται για ακόμη μια σεζόν τους τηλεθεατές του "Happy Day" στις 07:45 το πρωί της Δευτέρας, μέσα από τη συχνότητα του Alpha.


Δυναμικά επιστρέφει για δεύτερη σεζόν, από τη Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου, στις 08:00 στο MEGA και η Ελεονώρα Μελέτη με την εκπομπή "MEGA Καλημέρα", έχοντας στο πλευρό της τον Κώστα Τσουρό και τον Θανάση Πάτρα, ενώ η Άννα Ζηρδέλη είναι το νέο πρόσωπο στην ομάδα της μετά την αποχώρηση της Φλορίντα Πετρουτσέλι.


Το ντεμπούτο τους στην παρουσίαση και μάλιστα στην απαιτητική πρωινή ψυχαγωγική ζώνη κάνουν τη Δευτέρα (05/09) στις 08:45 η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου, παρουσιάζοντας την εκπομπή "Breakfast@Star", έχοντας στο πλευρό τους την πιο ανατρεπτική ομάδα συνεργατών.


Αέρας αλλαγής και για το "Πρωινό" του ΑΝΤ1, το οποίο επιστρέφει τη Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου με τον Γιώργο Λιάγκα στο τιμόνι της παρουσίασης, όχι όμως και τη Φαίη Σκορδά η οποία πλέον ανήκει στην τηλεοπτική οικογένεια του ΣΚΑΪ.

Στο πλευρό του παρουσιαστή θα βρίσκεται φέτος η λαμπερή Δούκισσα Νομικού.

Το "κυνήγι" της είδησης θα παρουσιάζει και θα σχολιάζει μαζί με τους Τάσο Τεργιάκη, Φωτεινή Πετρογιάννη και Άρια Καλύβα αποκλειστικά ρεπορτάζ και δηλώσεις που θα βρίσκονται στο επίκεντρο των συζητήσεών μας.


Με θετική διάθεση επιστρέφει για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν μέσα από τη συχνότητα του Alpha η Κατερίνα Καινούργιου και υποδέχεται στις 10:00 τους τηλεθεατές του "Super Katerina" σε ένα τρίωρο πρόγραμμα που θα τα έχει όλα.


Ο Γρηγόρης Γκουντάρας επιστρέφει στο πλευρό της λαμπερής παρουσιάστριας, ενώ την ομάδα συμπληρώνει η Χρίσλα Γεωργακοπούλου, ο Γιάννης Πουλόπουλος και ο Στέφανος Κωνσταντινίδης. Ο Ανδρέας Μικρούτσικος θα βρίσκεται και φέτος στην πρωινή εκπομπή του σταθμού του Alpha.


Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά επιστρέφει το πρωί της Δευτέρας στις 10:50, μέσα από τη συχνότητα του MEGA και η Δανάη Μπάρκα.


Λίγο αργότερα, στις 13:30, θα υποδεχθεί τους αγαπημένους της τηλεθεατές η Ελένη Μενεγάκη, η οποία επιστρέφει για δεύτερη σεζόν μέα από τη συχνότητα του MEGA με την εκπομπή "Ελένη".

Δημοσίευση σχολίου

4Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Η μπάρκα 10.50 οχι στις 10.00

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πόσο ξανθό και κακή αντιγραφή Μενεγάκη,αντέχει η Ελληνική τηλεόραση ..😂

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. πολυ ειναι το βασικο πτυχειο για να κανεις πρωινο

      Διαγραφή
  3. Η Φωτοπούλου την έκανε από την Σκορδά....???Κρίμα γιατί είχε γίνει καταξανθη...😂Και το είχα πει όλο το πάνελ ,ξανθιές...🤣 και η παρουσιάστρια ξανθιά..🤣

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !