Αλλάζουν προγραμματισμό στον ΣΚΑΪ πριν καούν οι σειρές του...

28

 


Ραγδαίες εξελίξεις,  και νέα δεδομένα στον ΣΚΑΪ σε ό,τι αφορά την προβολή της νέας σειράς «Γλυκάνισος».

Μία ημέρα μετά την πρεμιέρα της σειράς το βράδυ της Δευτέρας (19/9), το κανάλι του Φαλήρου αλλάζει ημέρα και ώρα προβολής της σειράς, καθώς η  χαμηλή απήχηση του κοινού χτύπησε καμπανάκια σε μια σειρά που πραγματικά δεν αξίζει την τηλεθέαση που εισέπραξε.

Έτσι σύμφωνα με όσα ανακοινώθηκαν, ο «Γλυκάνισος» θα προβάλλεται κάθε Παρασκευή στις 22:15 και κάθε Σάββατο στις 21:00 με διπλό επεισόδιο. Η επιλογή των ημερών μόνο τυχαία δεν μπορεί να θεωρηθεί, καθώς, τις συγκεκριμένες ημέρες δεν υπάρχει ισχυρός ανταγωνισμός.

Το δεύτερο επεισόδιο του «Γλυκάνισου» θα προβληθεί την Παρασκευή (23/9).

Να σημειωθεί επίσης ότι η σειρά Στοργή θα παίζει Δευτέρα στις 23:00.

Δημοσίευση σχολίου

28Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΡΕΚΟΡ! Κόπηκε καθημερινή σειρά στο πρώτο επεισόδιο.

    Σύμφωνα με το δίκτυο των soap operas το σύντομο ρεκόρ στην Ελλάδα είχε η Συμφωνία του Αίματος στον Ant1 τον Νοέμβριο του 1992 που σταμάτησε ξαφνικά μετά από τέσσερις εβδομάδες ξαφνικά λόγω τηλεθέασης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δηλαδή τι τηλεθέαση άξιζε;;;Και αφού άξιζε ας το άφηναν στην ώρα του

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. με 4 σειρες και τα μοντελα δεν κανει νουμερα

      Διαγραφή
  3. Δεν πρέπει να έχει συμβεί κάτι τέτοιο σε άλλη σειρά. Θυμάστε εσείς να έχουν αλλάξει τον προγραμματισμό μετά το πρώτο επεισόδιο;; Πανικό δείχνει η κίνηση αυτή και καμία πίστη πως η σειρά μπορεί να ανακάμψει.
    Τώρα δεν έχει ανταγωνισμό στις ζώνες αυτές σύντομα όμως και εκεί θα υπάρξουν νέες σειρές και προγράμματα. Με τα νούμερα που έκανε η σειρά αυτή και χιλιοπαιγμένη Ελληνική ταινία να έχει απέναντι πολύ φοβάμαι πως ο κόσμος θα επιλέξει την ταινία. Αλλά ας μην προτρέχω κι ας δούμε τί θα κάνει στις νέες ώρες. Αν δεν τραβήξει και εκεί θα κοπεί με συνοπτικές διαδικασίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ήθελα να πω μόλις μετά το πρώτο επεισόδιο χωρίς να την αφήσουν ούτε μια εβδομάδα στην ώρα της για να δουν αν θα ανακάμψει. Γιατί πολλές σειρές έχουν αλλάξει την ώρα προβολής μετά το πρώτο τους επεισόδιο. Δεν το διατύπωσα σωστά.

      Διαγραφή
  4. Όχι Χριστούγεννα,ουτε μεχρι την παρέλαση δεν θα την βγάλει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Το ρεκορ το έχει ο αντ1 με μια σειρά κάπου το 2006 λεγόταν πάρτο αλλίως κόπηκε στο 1ο επεισόδιο αν δεν κάνω λάθος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Στις εννιά τι θα παίζει; Και το voice θα παιζει μόνο Κυριακές και καθόλου Σάββατο ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μπορεί και να είναι καλή η σειρά,δεν ξέρω και ούτε πρόκειται να το μάθω γιατί δε θα τη δω.Όπως και μεγάλο μέρος του κοινού.Πολλές σαπουνόπερες φέτος, αδιάφορες και επαναλαμβανόμενες.
    Κωμωδία θέλει ο κόσμος αλλά αναγκάζεται να βλέπει σαχλαμάρες. Αυτή του Αντ1 η Εκτός υπηρεσίας αδιάφορη πλήρως με μηδενικό χιούμορ.Θα περιμένω τους Παπαδόπουλους μήπως και είναι καλύτερη και τη Μαίρη,Μαίρη,Μαίρη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν ήθελε κωμωδίες ο κόσμος θα τις έβλεπε. Ποιες κωμωδίες τα τελευταία πολλά χρόνια είχαν επιτυχία; Δεν είναι αναγκασμένος να δει τίποτα, αν δεν το θέλει

      Διαγραφή
    2. Αυτο λέω Κάτια. κωμωδία Θέλει ο κόσμος αλλά δεν κάνουν καλές. Δε γελάς με τίποτα. Οπότε βλέπει σαχλαμάρες από συνήθεια ή δεν βλέπει τίποτα και μπαίνει σε μια πλατφόρμα cosmote,Nova, κλπ.

      Διαγραφή
  8. Ο Σκάι αν ήταν μάγκας θα έβαζε σειρές το Σ/Κ αλλά δεν είναι και την πάτησε πολύ άσχημα και από το πρώτο επεισόδιο κάνει αλλαγές και βάζει Παρασκευή και Σάββατο.
    voice Παρασκευή να βάλει τι ποιο καλό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Τέρμα λάθος ας έκαναν λίγο υπομονή μια βδομάδα..... Την έκαψαν από τώρα να ξέρουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αυτό δεν έχει ξαναγίνει. Αλλαγή προγράμματος μία μέρα μετά την προβολή. Προβλέπω να επισπεύδουν το σαρβαιβορ ειδικά αν πατώσει και το love island...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. μακαρι να παει καλα. Κριμα να μεινουν ανεργοι επειδη καποιοι το ευχονται

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Να κάνουμε κ το σταυρό μας που λόγω της επιτυχίας σασμου τα κανάλια αποφάσισαν να επενδύσουν ξανα στη μυθοπλασία.Απο τις καινούργιες ξεχώρισα με διαφορά τους παγιδευμένους που έχει αρκετό σασπένς κ αγωνία, αν κ θα προτιμούσα να παιζόταν λιγότερες μέρες (1-2) γτ φοβάμαι ότι θα τραβήξουν το σενάριο από τα μαλλιά κ θα κουράσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Κρίμα. Πολύ καλή σειρά, και πραγματικά ανώτερη από σασμο και γη της ελιάς. Το ίδιο ισχύει για το παγιδευμένοι. Για να δούμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Και γιατι να μην μεινουν ανεργοι; Να ηταν καλοι στη δουλεια τους; Αλυσμονητες εποχες οταν ηθοποιοι και σεναριογραφοι γκρινιαζαν δικαιολογημενα που δεν γινονταν δουλειες το 2011/2012 λογω μνημονιων και μετα οι πρωτες ελληνικες σειρες της σεζον "Με τα Παντελονια... Κατω" και "Πισω στο Σπιτι" ηταν ο,τι χειροτερο εχουμε δει. Αν δεν ηταν τοσο αχρηστοι, ωστε σεναριογραφικα να κανουν τα ιδια και τα ιδια, ισως ο κοσμος τους εδινε κανενα ποσοστο τηλεθεασης. Η δικαιολογια οτι ας γινονται πραμγατα στην τηλεοραση για να εχουν δουλεια δεν εχει κανενα αντικρυσμα, οταν αλλοι χωροι οπου οι ανθρωποι προσφερουν πραγματικο εργο περνουν μεγαλυτερη κριση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αν κοπει, δεν θα ειναι λογω σεναριου κλπ αλλα καναλιου. Οταν το 70% το μοιραζονται 7 καναλια, ειναι αναμενομενο οτι θα κανουν μονοψηφια. Η σειρα εχει την καλυτερη εταιρεια παραγωγης και οι ηθοποιοι της ειναι 1 και 1. Μη διαβαζω ανοησιες επειδη ειστε αναισθητοι

      Διαγραφή
  15. Πάντως αυτή ήταν σίγουρα απόφαση της τελευταίας στιγμής γιατί διαφήμιζαν το δεύτερο επεισόδιο ως και λίγες ώρες πριν βγει στον αέρα. Είχαν κάνει και αναρτήσεις για αυτό στις επίσημες σελίδες του καναλιού. Δεν ξέρω πως να ερμηνεύσω την απόφαση αυτή. Δεν ξέρω αν η κίνηση δείχνει πανικό ή πίστη στη σειρά πως αν μπει σε άλλη μέρα όπου δεν θα υπάρχει αυτός ο έντονος ανταγωνισμός ο κόσμος θα το γυρίσει και θα την δει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Βασικά θα παίζει στις 21:00 την Παρασκευή, απλώς θα προβληθεί ξανά το πρώτο επεισόδιο και στη συνέχεια το 2ο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Πως να μη τους ποιασει πανικος με 4% σε πρεμιερα..
    Αλλα η σειρα ειναι βαρετη με ιδιο σεναριο με "μην μου λες αντιο" επισης οι ερμηνειες μετριες. Οι σειρες που φαινεται να παν ειναι ο σασμος η ελια κι ο παραδεισος.οι παγιδευμενοι κρατανε καπως αλλα με μαυρο ροδο να ερχεται θα φανει αν θα κρατησει. Εκτος υπηρεσιας ερωτας φυγας κι γκυκανησος μπορει κι να κοπουν. Επισης το σαββατο υπαρχει ανταγωνισμος απο ερτ
    Με καλες σειρες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Το κακό είναι ότι παίρνει η μπάλα και τη Στοργή που την περιμέναμε γι' αυτή την Παρασκευή και τώρα θα χαντακωθεί Δευτέρα στις 23.00.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι έχετε δίκιο η απόφαση αυτή δημιουργεί καραμπόλες με άλλα προγράμματα που μπορεί να επηρεαστούν προς το χειρότερο. Είναι η Στοργή είναι και το Voice. Δύσκολα τα πράγματα για την βραδινή ζώνη του καναλιού.

      Διαγραφή
  19. Η άγρια γη δεν κόπηκε παίζει κανονικά έπαιξε τρέιλερ πρίν από λίγο ο Σκάι απόψε στις 18:50

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Βασικά, δε γουστάρει ο κόσμος άλλη προπαγάνδα για τους λαθρομετανάστες. Επίσης, ο γιος της Φιλαρετης είναι πολύ μέτριος, το ίδιο και η Δημητροπουλου. Παραμένει πολύ αδύναμη υποκριτικα, παρότι βρίσκεται πάντα χωμένη στις καλύτερες δουλειές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !