Το «Πρωίαν σε είδον» γίνεται την μεσημβρίαν... Πότε κάνει πρεμιέρα;

16


Ο Φώτης Σεργουλόπουλος και η Τζένη Μελιτά θα μας κρατούν συντροφιά καθημερινά από  Δευτέρα έως Παρασκευή, 13:00-15:00,  στο νέο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο που κάνει πρεμιέρα στην ΕΡΤ1, τη Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2022.

Η εκπομπή «Πρωίαν σε είδον» συνδυάζει το χιούμορ και την καλή διάθεση με την ενημέρωση και τις ενδιαφέρουσες ιστορίες. Διασκεδαστικά βίντεο, ρεπορτάζ, συνεντεύξεις, ειδήσεις και συζητήσεις αποτελούν την πρώτη ύλη σε ένα δίωρο, από τις 13:00 έως τις 15:00, που σκοπό έχει να ψυχαγωγήσει, αλλά και να παρουσιάσει στους τηλεθεατές όλα όσα μας ενδιαφέρουν.

Ο Φώτης και η Τζένη θα αναζητήσουν απαντήσεις σε καθετί που μας απασχολεί στην καθημερινότητα, που διαρκώς αλλάζει. Θα συναντήσουν διάσημα πρόσωπα, θα συζητήσουν με ανθρώπους που αποτελούν πρότυπα και εμπνέουν με τις επιλογές τους. Θα γίνουν η ευχάριστη μεσημεριανή παρέα που θα κάνει τους τηλεθεατές να χαμογελάσουν, αλλά και να ενημερωθούν και να βρουν λύσεις και απαντήσεις σε θέματα της καθημερινότητας.

Η εκπομπή «Πρωίαν σε είδον» θα μιλήσει με όλους και για όλα. Θα βγει στον δρόμο, θα επικοινωνήσει με όλη την Ελλάδα, θα μαγειρέψει νόστιμα φαγητά, θα διασκεδάσει και θα δώσει έναν ξεχωριστό ρυθμό στα μεσημέρια μας.

Καθημερινά, από Δευτέρα έως και Παρασκευή από τις 13:00 έως τις 15:00, ο Φώτης Σεργουλόπουλος λέει την πιο ευχάριστη «Καλησπέρα» και η Τζένη Μελιτά είναι μαζί του για να γίνει η κάθε ημέρα της εβδομάδας καλύτερη.

Δημοσίευση σχολίου

16Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Ο τίτλος παραμένει ως έχει δηλαδή;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ατυχής επιλογή να πάνε να κάνουν ψυχαγωγία τη στιγμή που η ενημέρωση πήγαινε καλά και δεν υπήρχε άλλη ενημέρωση στο 10-1. Τελικά κράτησαν τον ατυχέστατο τίτλο και τους πήγαν μεσημέρι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Να κάνω μία ερώτηση; Μία μόνο. Μία και απλή. Η ERT News γιατί δημιουργήθηκε; Για να δείχνει τα ίδια με την ΕΡΤ1; Οι ίδιοι απαξιώνουν τα κανάλια τους και θα την κλείσουν και αυτήν όπως έκλεισαν και την ERT Sports... Κρίμα... Πραγματικά...

    Υ.Γ. Το "δες και βρες" πού και σε ποια ώρα το μετακόμισαν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μήπως καταργηθεί το δελτίο των 12 και μπει εκεί;

      Διαγραφή
    2. Ήδη έχει καταργηθεί το δελτίο στις 18:00 και στις 24:00. Δεν μπορεί να καταργηθεί και το δελτίο στις 12:00

      Διαγραφή
  4. Από τίτλους, ό,τι να' ναι... "Από τις 6" έλεγαν πέρυσι και ξεκινούσαν 5:30... "Πρωΐαν σε είδον" λένε φέτος και θα ξεκινάνε μεσημέρι... Ό,τι να' ναι... Είναι δύσκολο, αφού θα ξεκινούν στις 13:00, να το πουν: "Μεσημβρίαν σε είδον";

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Έξυπνη κίνηση αφού το κοινό που θέλει να ενημερωθεί εκείνη την ώρα, επιλέγει την ΕΡΤ η οποία ουκ ολίγες φορές σημειώνει διψήφια ποσοστά τηλεθέασης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μας το χάλασε η ΕΡΤ διότι θα είχε ενδιαφέρον για πόσο κόαμο θα έπερνε από τα πρωνάδικα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. αν και μάλλον θα πρέπει να αλλάξει όνομα η εκπομπή, είναι έξυνη η κινηση της ΕΡΤ. η πρωινη ενημερωτική εκπομπή πάει καλά και δεν υπάρχει λόγος να την αλλάξει. άλλωστε στο 10-12 δεν υπάρχει άλλη ενημερωτική και παίζει μόνη της.
    Φοβαμαι ότι η Μενεγακη μπορεί να θορυβηθει λιγο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ξεχνάτε μάλλον ότι "καθαρή" ενημέρωση στο 10:00-12:00 φέτος έχει μόνο η ΕΡΤ1, μιας και οι "Αταίριαστοι" του ΣΚΑΪ πήγαν στις 12:10, κι έτσι καλύπτει την ανάγκη αυτών που θέλουν να δουν κάτι αμιγώς ενημερωτικό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Κατανοητή η απόφαση των υπευθύνων και για μένα σωστή. Αλλά ο τίτλος είναι πλέον άκυρος και πρέπει να αλλάξει. Προλαβαίνουν ακόμα να τον αλλάξουν. ''Κακοποιούν'' καθημερινά την Ελληνική γλώσσα στην τηλεόραση και μας πονάνε τα αυτιά μας με τα όσα ακούμε. Δεν χρειάζεται να πονάνε και τα μάτια μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αφου εχουν το Στουντιο 4, εφοσον δεν τους εβγαινε το καθημερινο πρωινό, δεν επρεπε να τους μετακινησουν το μεσηρι. Δηλαδη αν αν δεηταν και το δελτιο ειδησεων, η ΕΡΤ θα ειχε μαγκαζινο από τη 13:00 μεχρι τις 19:00. Λες και αυτο λειτουργει για το Μεγκα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Χα, χα, χα, χα, χα!!! Είκοσι μέρες μετά την έναρξή τους που θα αλλάξει και η ώρα και ειδικά Δεκέμβριο, Ιανουάριο, Φεβρουάριο, να δείτε πόσο πρωΐαν είναι στις 14:30 και 15:00 το μεσημέρι...!!! Τι να πει κανείς;;;

    Πότε θα πάψουν εκεί στην ΕΡΤ να φτιάχνουν τους τίτλους των εκπομπών τους βάσει της ώρας έναρξης τους; Το μόνο που μένει τώρα, για να δέσει το γλυκό, είναι να ξεκινά το "Στούντιο 4" στις 17:00...!!! Μήπως να το σκεφτούν και να βάλουν στις 16:00 το "Δες και βρες";;; Χα, χα, χα, χα, χα...!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μα το στούντιο 4 πήρε το όνομά του από το στούντιο από το οποίο βγαίνει η εκπομπή απ' όσο ξέρω

      Διαγραφή
    2. Το ονομα του Στουντιο 4 δεν ειναι απο την ωρα μεταδοσης. Αυτο ετυχε

      Διαγραφή
  12. Παιδιά, τώρα που γυρίζει...!!! Το Σαββατοκύριακο, η εκπομπή "Σαββατοκύριακο από τις 6:00" να πάει στις 05:30 και η εκπομπή "Δύο στις 10:00" να πάει και αυτή με την σειρά της στις 13:00...!!! Μιλάμε για πολύ ευφάνταστους και κυρίως έγκαιρους τίτλους...!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !