Οι πρώτες γκρίνιες και αλλαγές...

7


Αφού πέρασαν οι πρώτες εβδομάδες που βγήκαν στον αέρα οι ενημερωτικές εκπομπές, λίγο τα ραβασάκια της Nielsen, λίγο το αλλιώς τα λογαριάζαμε αλλιώς μας βγήκε, ξεκίνησαν οι πρώτες γκρίνιες και ήρθαν και οι πρώτες αλλαγές.

Για παράδειγμα, στην εκπομπή Σήμερα όπου είδαμε σχήμα τριών παρουσιαστών: Δημήτρης Οικονόμου, Άκης Παυλόπουλος και Ντόρα Κουτροκόη, λήφθηκαν κάποιες αποφάσεις. Σύμφωνα με αυτές, η Ντόρα Κουτροκόη πλέον δεν θα είναι σε όλη τη διάρκεια της εκπομπής στο πλατό.

Συγκεκριμένα, η δημοσιογράφος δεν θα συμμετέχει στις πολιτικές συζητήσεις και πλέον, στο τραπέζι, απέναντι από τους καλεσμένους πολιτικούς θα κάθονται μόνο ο Δημήτρης Οικονόμου και ο Άκης Παυλόπουλος.

Η αλλαγή της ώρας έφερε και αλλαγή στα νούμερα τηλεθέασης για τους Αταίριαστους και σύμφωνα με τις πληροφορίες μας και την δυσαρέσκεια του Χρήστου Κούτρα και του Γιάννη Ντσούνου. Να σημειώσουμε ότι οι δύο δημοσιογράφοι όταν ανανέωσαν το συμβόλαιό τους δεν γνώριζαν για την μετακίνησή της εκπομπής τους σε νέα ώρα.

Γράφει ο Γιώργος Σκρομπόλας (zappit)

Δημοσίευση σχολίου

7Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Και το έλεγαν κάποιοι πως δεν θα είναι για πολύ η Κουτροκόη με τους άλλους δύο. Τώρα την υποβαθμίζουν και την βγάζουν από τις πολιτικές συζητήσεις ρίχνοντας της το φταίξιμο για τα νούμερα. Να δούμε αν θα μείνουν μόνο σε αυτό ή θα την βγάλουν εντελώς από την εκπομπή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιατί η Κουτροκοη φταίει για την κατρακύλα;;;;Έχουν και άλλους Πετσωμενους..που δεν τραβάνε..

      Διαγραφή
    2. Αν συμβεί αυτό που λέει το ρεπορτάζ τότε για το κανάλι αυτή φταίει και αυτή κατηγορεί. Αν είχε άλλη οπτική δεν θα τα έβαζε μαζί της και δεν θα της μείωνε την παρουσία της στην εκπομπή. Αν τώρα ρωτάτε την γνώμη μου πιστεύω πως χημεία μεταξύ των τριών δεν υπάρχει ενώ η Κουτροκόη είναι αυτή που λιγότερο φαίνεται και ακούγεται στην εκπομπή. Για μένα όμως είναι νωρίς να της ρίξουν το φταίξιμο. Δεν έχει κλείσει η εκπομπή ούτε μήνα. Αν ισχύει το ρεπορτάζ πιστεύω πως βιάζονται στον ΣΚΑΙ.

      Διαγραφή
  2. Και μετά τις δύο εκπομπές θα έρθει η γκρίνια και άλλες δύο ....Μεγάλη γκρίνια επικρατεί στον Σκάι....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μια χαρά νούμερα κάνει η πρωινή του σκαι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πριν ήθελαν να υποβαθμίσουν την Αναστασοπούλου και τώρα θελουν να υποβαθμίσουν την Κουτροκοη. Πάντα μια γυναίκα θα περισσεύει δηλαδή; Έχει γίνει κάτι αντίστοιχο σε άντρα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !