Ποσειδώνας Γιαννόπουλος για Μαλέσκου: Κουλάρετε ρε παιδιά. Αγγίζει τα όρια της ανθρωποφαγίας

4

 


Ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος έδωσε συνέντευξη στο Χαμογέλα και Πάλι και στην Ελένη Βουλγαράκη και μίλησε για τις εξελίξεις στο τηλεοπτικό τοπίο.


Πολλές ψυχαγωγικές επέλεξαν να ασχοληθούν με την ενημέρωση αλλά δεν πέτυχε σε όλους. Κάποιες εκπομπές δεν έπρεπε να ασχοληθούν καν, όπως η δική μας. Τις μέρες που ασχολιόμασταν 100% με πιο ψυχαγωγικά θέματα, είχαμε καλύτερα νούμερα» είπε ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος και συνέχισε για τον Γιώργο Λιάγκα και την Φαίη Σκορδά: «Τα πάνε συμπαθητικά κι οι δύο. Βλέπω μια σπιρτάδα κι έχουν αποκτήσει έναν αναζωογονητικό ανταγωνισμό. Κάνω ζάπινγκ και βλέπω στα μάτια της Φαίης να λέει «θα σου δείξω εγώ», γυρνάω στον Γιώργο και λέει όχι εγώ θα σου δείξω. Η Δούκισσα Νομικού μου αρέσει αλλά δεν σημαίνει ότι είναι ωραίο το πάντρεμα με τον Γιώργο Λιάγκα. Υποψιάζομαι πως δεν ταιριάζουν.»


Για Ετεοκλή Παύλου κι Ελένη Χατζίδου ανέφερε: «Τα συμπαθώ τα παιδιά αλλά δεν είμαστε όλοι για όλα. Όταν είδα την εκπομπή είπα α δεν είναι τελικά κάτι φρέσκο. Το θέμα είναι ποιοι πείθουν ως παρουσιαστές. Από εμένα είναι όχι. Προτιμώ την Ελένη Χατζίδου στην παρουσίαση κι όχι στο τραγούδι.»


«Όταν κάποιος δεν είναι στην καλύτερή του φάση, δεν είναι ενεργός, δεν κάθεσαι να λες που θα κάνει ραντεβού τον Σεπτέμβρη κι αν κάνει για τηλεόραση. Κουλάρετε ρε παιδιά, μου κάνει εντύπωση. Αγγίζει τα όρια της ανθρωποφαγίας» είπε ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος για την Ιωάννα Μαλέσκου.


Δημοσίευση σχολίου

4Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Σωστοτατος ακριβως ετσι, ειναι ο μονος που αξιζε απο το πανελ της Μαλεσκου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ενα σωρο ασχετοι στην τηλεοραση και δεν βρεθηκε μια εκπομπη για την Μαλεσκου και τον Γιαννοπουλο; Εδω η Λαζαρου πρωην πανελιστρια του Φουρθιωτη εγινε διεθυντρια εργου στον Σκαι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και η άλλη η άθλια η Νικολαιδου πήγε στην Μενεγάκη που την έβριζε όταν ήταν στον Φουρθιωτη

      Διαγραφή
  3. Εδω πηραν την Τενια Μακρη που η επαγγελματικης της ταυτοτητα ειναι αγνωστη, η Μενεγακη προσπαθει να ανεβασει τα νουμερα γι αυτο και η Νικολαιδου στην εκπομπη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !