Ιωάννα Μαλέσκου: Θέλει να αποτραβηχτεί από τα φώτα της δημοσιότητας...

6



«Θέλω να αποκαλύψω κάτι. Εγώ μίλησα με την Ιωάννα Μαλέσκου με μηνύματα. Της απηύθυνα πρόσκληση να έρθει στην εκπομπή και μου ευχήθηκε για τη χρονιά με πολύ εγκάρδιο τρόπο. Και μου είπε ότι έχει αποφασίσει να μη βγει πουθενά και ότι θέλει λίγο να αποτραβηχτεί» είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή κατά τη διάρκεια της εκπομπής της στον Alpha.

Το τελευταίο διάστημα πολλά δημοσιεύματα αναρωτιούνται ποιο θα είναι το τηλεοπτικό μέλλον της παρουσιάστριας μετά το τέλος της συνεργασίας της με τον ΣΚΑΪ, αλλά από ότι φαίνεται η Ιωάννα Μαλέσκου δεν θα αναλάβει κάποια τηλεοπτική εκπομπή στο άμεσο μέλλον.

Δημοσίευση σχολίου

6Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Εντάξει μάλλον η δημοσιότητα θέλει να αποτραβηχτεί από την Μαλέσκου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Θα επανελθει η Μαλεσκου σιγουρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. εγω βλεπω για 3η σεζον στην αθηναικη μιντιακη αγορα ολοι να ασχολουνται με τη μαλεσκου. ακομη και τωρα που δεν ειναι με εκπομπη σε εκπομπη και ειναι εκτος τηλεορασης παλι ολες οι εκπομπες και ολα τα σαιτ μιλανε για την μαλεσκου. αυτο δειχνει και την αξια της. να μιλανε ολοι γι αυτη. ιωαννα να εισαι καλα και η ευτυχια δεν υπαρχει μονο στην πουλημενη βυσματικη μιντιακη αγορα της αθηνας. αδικια μεγαλη να εισαι εκτος αλλα παρε εκδικηση και ριξε ακυρα οσο σε παρακαλανε να βγεις καλεσμενη σε εκπομπες τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η Τσιμτσιλη γιατί την κάλεσε για να την κράζει ο Παπανώτα και η εκπομπουλα της σε απευθείας σύνδεση;;;;;Αλήθεια;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Θα έπρεπε να είναι στη θέση της Νομικού στο Πρωινό. Φτάσαμε να θεωρούνται μειονεκτήματα τα σωστά ελληνικά και η ευγένεια. Γιαυτό την έκραζε αυτός στο πάνελ της Σταματίνας; Επειδή αρνήθηκε ευγενικά να πάει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δηλαδή θα πήγαινε η Μαλέσκου guest στο Happy Day και θα έβαζαν τηλεπαράθυρα, τύπου Γυάλινος Τοίχος, και από τη μία μεριά Μεσσαροπούλου, Παπανώτας και Φραγκολιάς και από την άλλη η Ιωάννα μόνη να τη "χτυπάνε". Και στη μέση η Τσιμτσιλή σε ρόλο Τατιάνας να "συντονίζει" την άνιση μάχη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !