Ελληνικές σειρές: Αναλυτικά όλος ο χάρτης με τις πρεμιέρες!

26


Η μάχη της τηλεθέασης στo prime time ξεκινάει από σήμερα Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου, με μια πλειάδα σειρών, καθημερινών, εβδομαδιαίων, δραματικών, κοινωνικών και αστυνομικών να κάνουν πρεμιέρα μέσα στην εβδομάδα.

«Έρωτας φυγάς» στις 17:45 στο Open
Η νέα καθημερινή σειρά «Έρωτας Φυγάς» θα προβάλλεται καθημερινά από Δευτέρα μέχρι Παρασκευή στην απογευματινή ζώνη, δηλαδή στις 17:45 στο Open, και η ιστορία ξεκινάει τη δεκαετία του '50.

Υπόθεση


Ο έρωτας του Μάρκου, ενός μηχανικού αυτοκινήτων, και της Αλεξάνδρας, μιας ράφτρας, που αρχίζει στην Αθήνα το 1955 με τις πιο απλές, καθημερινές και ευοίωνες προοπτικές, φτάνει να γίνει η αιτία μιας τεράστιας αντιπαράθεσης κάπου στη Μεσσηνία, σε αγροτική περιοχή με μεγάλα τσιφλίκια. Όλη η περιοχή συγκλονίζεται από τον πόλεμο που ξεσπάει εξαιτίας αυτού του έρωτα.

Μια δολοφονία για λόγους τιμής φέρνει το ζευγάρι σε μια απόμακρη επαρχία. Κρύβονται σ’ ένα μεγάλο τσιφλίκι ως εργάτες γης. Κανείς δεν ξέρει ότι είναι ζευγάρι. Αυτό οδηγεί σε παρεξηγήσεις και στην προοπτική λάθος σχέσεων. Γεννιούνται ίντριγκες και υπόγειες κόντρες. Ο άρχοντας της περιοχής Ιάσονας Δεμερτζής ερωτεύεται με πάθος την Αλεξάνδρα. Όταν εκείνη χάνει τον Μάρκο, που καταδικάζεται για δολοφονία, την παντρεύεται αγνοώντας ότι εκείνη είναι έγκυος.


Ο Μάρκος βγαίνοντας από τη φυλακή βάζει σκοπό στη ζωή του να εκδικηθεί. Για να το πετύχει αυτό θα καταφέρει να γίνει εξίσου ισχυρός με τον αντίπαλό του. Ο πόλεμος μεταξύ τους θα είναι πόλεμος ως το τέλος. Όταν τα όνειρα γκρεμίζονται και όταν οι αθώοι αδικούνται, τότε η εκδίκηση είναι ο μόνος δρόμος.


Παίζουν: Πέμη Ζούνη, Αντώνης Καρυστινός, Ντάνη Γιαννακοπούλου, Σταύρος Σβήγκος, Σταύρος Ζαλμάς, Έφη Παπαθεοδώρου, Γεράσιμος Γεννατάς, Μαρία Κωνσταντάκη, Μαριάννα Πολυχρονίδη, Κώστας Κάππας, Κώστας Καζανάς, Αρετή Πασχάλη, Λεωνίδας Καλφαγιάννης, Λίλη Τσεσματζόγλου, Μαρία Καβουκίδου, Δένια Μιμερίνη, Χρύσα Κλούβα

«Άγρια γη» στις 18:50 στον ΣΚΑΪ
Νέα καθημερινή σειρά για το κανάλι, που φέτος ποντάρει δυναμικά και στη μυθοπλασία. Η «άγρια γη» θα προβάλλεται από Δευτέρα μέχρι Παρασκευή στην απογευματινή ζώνη και θα ξεκινάει στις 18:50.

Υπόθεση

Ένας άνδρας επιστρέφει στη γη όπου γεννήθηκε και έζησε, στη γη που ήταν δική του αλλά δεν του ανήκει πια. Μυρίζει το χώμα, το νιώθει εύφορο και βαρύ στα δάχτυλά του, όπως και πριν χρόνια, όταν μια απαγωγή έκοψε στα δύο το νήμα της ζωής του και του γνώρισε την άγρια πλευρά της, στερώντας του οικογένεια και περιουσία, αναγκάζοντάς τον να κρυφτεί πίσω από μια νέα ταυτότητα. Ο Άρης πολεμά και επιβιώνει, αλλά ποτέ δεν ξεχνά τι του στέρησαν.


Παίζουν: Ζέτα Δούκα, Στέφανος Μιχαήλ, Παναγιώτα Βιτετζάκη, Ορέστης Τζιόβας, Θανάσης Πατριαρχέας, Λήδα Ματσάγγου, Χριστόδουλος Στυλιανού, Κώστας Φαλελάκης, Νίκος Αρβανίτης, Στράτος Τζώρτζογλου, Νικολέττα Βλαβιανού, Ελένη Μαρσίδου, Έλενα Ασημακοπούλου κ.ά.

Στον ρόλο της Μυρτώς: Μαρία Ζορμπά

Στον ρόλο της Αρετής: Σόφη Ζαννίνου

«Ο παράδεισος των κυριών» στις 20.00 στον Alpha
Η δραματική σειρά εποχής είναι η μεγάλη υπερπαραγωγή του καναλιού με μια ενδιαφέρουσα πλοκή και ένα cast αξιόλογων ηθοποιών που θα παίζεται από Δευτέρα ως Πέμπτη στις 20.00

Υπόθεση

Βρισκόμαστε στην Αθήνα του 1963. Ένα πολυκατάστημα, «Ο παράδεισος των κυριών», γεμάτο λάμψη και πολυτέλεια, ετοιμάζεται να ανοίξει τις πύλες του στο γυναικείο κοινό, και τα εγκαίνια αναμένονται φαντασμαγορικά. Εδώ όλες οι κυρίες της υψηλής κοινωνίας θα κάνουν τη βόλτα τους για τα ψώνια τους, για να πουν τα νέα τους και να ενημερωθούν για τις τελευταίες τάσεις της μόδας, αλλά και τα κουτσομπολιά της ημέρας.


Λαμπεροί καλεσμένοι θα τιμήσουν με την παρουσία τους τους νεαρούς ανερχόμενους επιχειρηματίες και ιδιοκτήτες, στα εγκαίνια του πολυτελούς… ονείρου τους!

Ένα τραγικό συμβάν, όμως, θα αλλάξει την πορεία των γεγονότων. Ένας αναπάντεχος θάνατος θα ανακόψει απότομα τα σχέδια όλων και θα τους φέρει αντιμέτωπους με εφιαλτικά μυστικά του παρελθόντος. Θα καταφέρουν οι ιδιοκτήτες να κρατήσουν την επιχείρηση και το όραμά τους ζωντανό;

Παίζουν: Αργύρης Πανταζάρας, Θεοδώρα Τζήμου, Λάζαρος Γεωργακόπουλος, Ευαγγελία Συριοπούλου, Χρήστος Πλαΐνης, Βαγγέλης Αλεξανδρής, Νατάσα Εξηνταβελώνη, Νίκος Λεκάκης, Αλεξάνδρα Παντελάκη, Γιώργος Νούσης.

Στον ρόλο της Όλγας Βασιλείου η Γωγώ Μπρέμπου.

«Σασμός» στις 21.00 στον Alpha
Η σειρά που αγαπήθηκε την περσινή σεζόν σημειώνοντας υψηλά νούμερα τηλεθέασης επιστρέφει για τον δεύτερο κύκλο. Η δραματική σειρά που βασίζεται στο βιβλίο του Σπύρου Πετρουλάκη θα προβάλλεται Δευτέρα με Πέμπτη στις 21.00.

Υπόθεση

Η ιστορία βασίζεται στη βεντέτα μεταξύ δύο οικογενειών από την Κρήτη, των Βρουλάκηδων και των Σταματάκηδων, η οποία αναζωπυρώνεται.


Η νέα σεζόν βρίσκει τους βασικούς ήρωες της σειράς με νέες προκλήσεις, συναισθηματικές και προσωπικές. Nέες αφίξεις, καινούργιοι ρόλοι, ισχυρά διλήμματα. Μείνετε συντονισμένοι. Τα καλύτερα… έρχονται!

Παίζουν: Ορφέας Αυγουστίδης, Χριστίνα Χειλά-Φαμέλη, Δημήτρης Ήμελλος, Μαρία Τζομπανάκη, Μαρία Πρωτόπαππα, Μαριλίτα Λαμπροπούλου, Δημήτρης Λάλος, Όλγα Δαμάνη, Στέλιος Μάινας, Γιώτα Φέστα, Γιώργος Γεροντιδάκης, Ευγενία Σαμαρά κ.ά.


«Γλυκάνισος» στις 21.00 στον ΣΚΑΪ
Η σειρά «Γλυκάνισος» θα προβάλλεται από Δευτέρα μέχρι Πέμπτη στις 21.00 στον ΣΚΑΪ.

Υπόθεση

Η σειρά διηγείται τον έρωτα δύο ανθρώπων που ανήκουν σε εντελώς διαφορετικούς κόσμους. Ενός Έλληνα χριστιανού και μιας Σύριας μουσουλμάνας: του Στρατή, γόνου εύπορης οικογένειας της Μυτιλήνης, και της Ραζάν, Σύριας πρόσφυγα. Ο καθένας κουβαλάει τη δική του κουλτούρα, τις δικές του αλήθειες, τα δικά του τραύματα. Θα παλέψουν να αντισταθούν στη δίνη του έρωτα, σε αυτό που νιώθουν. Ο Στρατής, άλλωστε, χρωστά τη ζωή του στον σύντροφο της Ραζάν… Η ζωή γράφει όμως τα δικά της σενάρια.



Ένας μεγάλος έρωτας ανάμεσα σε δύο τόσο διαφορετικούς ανθρώπους θα καταφέρει να φέρει κοντά και τους τόσο διαφορετικούς κόσμους τους; Πώς θα τον αντιμετωπίσει το περιβάλλον τους; Οι οικογένειές τους; Οι κάτοικοι του νησιού; Άνθρωποι, φιλίες και οικογενειακές σχέσεις θα δοκιμαστούν. Κάποιοι θα βγουν αλώβητοι, κάποιοι όμως θα πληρώσουν το τίμημα. Θα βγει ο έρωτας νικητής;

Παίζουν: Γιώργος Παπαγεωργίου, Έλενα Πιερίδου, Κώστας Κόκλας, Τάνια Τρύπη, Κώστας Αποστολάκης, Ευγενία Δημητροπούλου, Αιμιλιανός Σταματάκης κ.ά.

Στον ρόλο της Αντιγόνης η Κάρμεν Ρουγγέρη.


«Εκτός υπηρεσίας» στις 21.00 στον AΝΤ1
Η κωμική σειρά έρχεται στο νέο πρόγραμμα του καναλιού και θα παίζεται Δευτέρα και Τρίτη στις 21.00.

Υπόθεση

Λόγω, λοιπόν, ανύπαρκτης εγκληματικότητας, το Αστυνομικό Τμήμα του τόπου έρχεται αντιμέτωπο με την πιθανότητα να βάλει λουκέτο. Η ειδοποίηση από τα κεντρικά έρχεται: το Τμήμα πρέπει να κλείσει λόγω… αδράνειας και οι αστυνομικοί του πρέπει να μετατεθούν σε άλλες περιοχές. Έκπληκτοι και σε απόγνωση, οι άμεσα ενδιαφερόμενοι τολμούν να δώσουν μια ανορθόδοξη λύση για να το κρατήσουν ανοιχτό: να σκηνοθετήσουν ψεύτικα εγκλήματα για να αποδείξουν ότι όχι μόνο είναι χρήσιμοι, αλλά και απαραίτητοι.


Σύντομα, όμως, οι ζωές όλων των κατοίκων των δύο χωριών, που στο παρελθόν τα χώριζε αιώνια έχθρα, αλλά τώρα ζουν μονιασμένα και αγαπημένα, θα αλλάξουν για πάντα.

Παίζουν: Πάνος Βλάχος, Βασιλική Ανδρίτσου, Άνδρη Θεοδότου, Νίκος Ορφανός, Κώστας Φιλίππογλου, Αλέξης Βιδαλάκης, Αλέξανδρος Καλπακίδης, Γιώργος Τζαβάρας, Γιάννης Κοκιασμένος, Ιωσήφ Ιωσηφίδης, Αννέτα Κορτσαρίδου, Γιάννης Γιαννούλης, Σωσώ Χατζημανώλη, Θοδωρής Σκυφτούλης, Θανάσης Ζερίτης, Χαριτίνη Ηλιάδου, Μαριλένα Γερμανού, Μαρία Κυρώζη, Άννα Κλάδη.

Στον ρόλο του Σωκράτη ο Αλέξανδρος Αντωνόπουλος

Στον ρόλο της Μπόμπας η Αλίκη Αλεξανδράκη

«Η γη της ελιάς» στις 21.00 στο Mega
Η καθημερινή δραματική σειρά «Η γη της ελιάς» επιστρέφει για δεύτερη σεζόν, καθημερινά, από Δευτέρα μέχρι Παρασκευή στις 21.00.

Υπόθεση

Η πολύκροτη σύλληψη της Αθηνάς συγκλονίζει την οικογένεια Βρεττάκου, προκαλώντας την κατακραυγή της μικρής κοινωνίας. Ευτυχισμένοι, ο Μάνος και η Μαρίνα επιτέλους παντρεύονται. Ο ερχομός της μικρής Αγγελικής στο σπίτι του Ισίδωρου και του Μάνου θα αναστατώσει την Αντιγόνη και θα προκαλέσει μεγάλες συγκινήσεις. Ο Λυκούργος θα βρεθεί μπλεγμένος σε μια ιστορία του υποκόσμου με μυστηριώδεις εξαφανίσεις, φόνους και εκβιασμούς. Η ζωή στη γη της Μάνης, όμως, δεν έχει μόνο σκάνδαλα και μίσος, έχει και έρωτες.


Η Ιουλία μετά από έναν καβγά φεύγει από το σπίτι. Η συγκατοίκηση του Στάθη και της Εύας πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο. Η βαθιά αγάπη ανάμεσα στον Στάθη και στην Ιουλία παραμένει πάντα ζωντανή, «θαμμένη» όμως μέσα τους. Ταυτόχρονα, νέοι έρωτες ανθούν, ενώ κάποιοι τελειώνουν. Η Μυρτάλη γνωρίζει το άλλο «πρόσωπο» της αγάπης. Μπλέκει στη δίνη ενός παθιασμένου έρωτα που δεν ξέρει πώς να διαχειριστεί, και σιγά-σιγά οδηγείται σε σκοτεινά μονοπάτια.

Παίζουν: Νίκος Γαλανός, Αφροδίτη Λιάντου, Πασχάλης Τσαρούχας, Αντιγόνη Κουλοκάκου, Τάσος Ιορδανίδης, Δώρα Χρυσικού, Βασίλης Μίχας, Μάξιμος Μουμούρης, Λυδία Κονιόρδου κ.ά.

Φιλική συμμετοχή: Άντζελα Γκερέκου

Guest star: Μάρω Κοντού

«Οι Παγιδευμένοι» στις 22.00 στον AΝΤ1
Η νέα αστυνομική σειρά θα παίζεται Δευτέρα-Τρίτη-Τετάρτη στις 22.00, με πρωταγωνιστικό δίδυμο τους Μιχάλη Λεβεντογιάννη και Μάρθα Λαμπίρη-Φεντόρουχ.

Υπόθεση

Ένα νεαρό κορίτσι δολοφονείται. Ποιοι είναι οι αληθινοί δράστες και ποιοι οι ηθικοί αυτουργοί; Μια δικηγόρος και ένας εισαγγελέας συναντιούνται και αναγκάζονται να συνεργαστούν για να βρουν τον πραγματικό ένοχο. Έχουν, όμως, εντελώς διαφορετική φιλοσοφία ζωής.

Για τον Δημήτρη, ο Νόμος και η Δικαιοσύνη είναι το ίδιο. Για την Άννα, άλλο ο Νόμος και άλλο η Δικαιοσύνη. Παγιδευμένοι σ’ έναν λαβύρινθο μυστικών, ψάχνουν να βρουν διέξοδο. Μέσα από μια δαιδαλώδη διαδρομή συναισθημάτων, αναζητούν την αλήθεια. Κανείς τους, όμως, δεν θα μπορέσει να ξεχωρίσει την πραγματικότητα από την οφθαλμαπάτη.


Η πορεία προς την εξιχνίαση του εγκλήματος θα τους φέρει πιο κοντά, αλλά θα κλυδωνίσει και τις σχέσεις των προσώπων που είναι γύρω τους. Γιατί η αλήθεια δεν έχει μόνο ένα πρόσωπο. Γιατί κανείς δεν είναι αθώος.

Παίζουν: Κίμωνας Κουρής, Πέτρος Λαγούτης, Δημήτρης Ξανθόπουλος, Στάθης Σταμουλακάτος, Σταύρος Τσουμάνης, Βασίλης Τριανταφύλλου, Σόλωνας Τσούνης, Μαριλένα Ράδου, Άννα Καλαϊτζίδου, Σοφία Μανωλάκου, Αθηνά Ροδίτου, Ναταλία Πελέκα, Άννα Πορφύρη, Νίκος Ιωαννίδης, Βίκτωρας Πέτσας, Μαρία Μαραγκού, Δημήτρης Πίτσος, Αλίκη Κακολύρη.

Στον ρόλο του Σπύρου Μαρκέτου ο Παύλος Ορκόπουλος
Στον ρόλο του Γεράσιμου Μαρκέτου ο Στέφανος Κυριακίδης
Στον ρόλο της Ειρήνης Ροδίτη η Ντίνα Μιχαηλίδου
Στον ρόλο της Υβόννης Χατζή η Ταμίλλα Κουλίεβα
Στον ρόλο της Χρύσας η Σοφία Φαραζή


Δημοσίευση σχολίου

26Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Από αυτά περιμένω πως και πως τον β κύκλο του Σασμου και ίσως δω και παγιδευμένοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εγώ το εκτός υπηρεσίας μόνο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η Γη της Ελιας και ο Σασμος θα τα πανε εξαιρετικά γιατί έχουν χτίσει κοινό και μάλιστα φανατικό.Ο Γλυκάνισος πιστεύω πως θα αποτύχει και λόγω θέματος και λόγω καναλιού.Οι Παγιδευμενοι έχουν μια ελπίδα να τα πάνε αξιοπρεπώς αλλά θα δείξει..Γιατί αστυνομική σειρά έχει και η ΕΡΤ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και οι Μέλισσες είχα χτίσει κοινό αλλά βρέθηκαν δεύτερες. Εγώ πιστεύω ότι θα δούμε ανατροπές. Ο κόσμος βαρέθηκε τα δράματα. Αν η κωμωδία του Αντ1 είναι καλή θα τα πάει καλά.

      Διαγραφή
    2. 6.09 αυτό που ξέρετε κάθε φορά τι υποτίθεται πως θέλει και τι βαριέται ο κόσμος αντί να γράψετε ξεκάθαρα ότι είναι προσωπικές σας προτιμήσεις με τρελαίνει. Εσύ προσωπικά λοιπόν βαρέθηκες τα δράματα. Το αν τα βαρέθηκε ο κόσμος θα φανεί στα αυριανά ποσοστά....

      Διαγραφή
    3. 6:49 Οι Μέλισσες ήταν άλλο είδος σειράς(εποχής) και η τρίτη χρονιά κούρασε.Εγω πάλι πιστεύω οτι οι κωμωδίες του ποδαριού δεν έχουν ελπίδα.Γι'αυτο θα προτιμηθουν τα δραματα

      Διαγραφή
  4. Και η Άγρια γη θα αποτύχει πιστεύω.Οπως και η κωμωδία του ant1(που δεν προβλέπω να είναι τόσο δυνατή όσο οι παλιές)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Διαφωνώ. Σου αφήνουν καλή αίσθηση και τα δύο τρέιλερ του Αντ1 στις κωμωδίες. Είναι η εναλλακτική πρόταση που μπορεί να φέρει ανατροπή. Εγώ που βαρέθηκα τα δραματικά θα τις δω

      Διαγραφή
    2. 6:11 σε μία κωμωδία του αντ1 αναφέρεται ο πρώτος σχολιαστής, εσύ αναφέρεις και τις δυο κωμωδίες του αντ1. Αναφέρει την άγρια γη ο πρώτος σχολίαστής, εσύ ούτε κουβέντα για την άγρια γη. Όχι μωρέ δεν δουλεύεις για τον αντ1. Αλλά αύριο πρώτος θα είσαι να μας λες «μην κοιτάτε που πάτωσαν οι κωμωδίες του αντ1, θα πάνε καλά, θα το δείτε, ο κόσμος θα βαρεθεί τα δράματα».

      Διαγραφή
    3. 7:41 έχεις μεγάλο πρόβλημα. Ναι ρε βλάκα, αυτό ήθελα να σχολιάσω. Τι ζόρι τραβάς εσυ;

      Διαγραφή
  5. ΣΕΙΡΕΣ ΕΠΟΧΗΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ TV ΦΕΤΟΣ:

    1. Καλύτερα Χρόνια (Ερτ1)
    2. Φλόγα και Άνεμος (Ερτ1)
    3. Το Βραχιόλι της Φωτιάς (Ερτ1)
    4. Μια νύχτα του Αυγούστου (Ερτ1)
    5. Ο Παράδεισος των Κυριών (Alpha)
    6. Αυτή η νύχτα μένει (Alpha)
    7. Η Μάγισσα (Ant1)
    8. Άγιος Παΐσιος (Mega)
    9. Το Κόκκινο Ποτάμι (Open)
    10. Έρωτας Φυγάς (Open)

    Επιτέλους γίναμε Ευρώπη. Όπως η Γαλλική τηλεόραση που είναι γεμάτη παραγωγές εποχής αξίας πολλών εκατομμυρίων ευρώ. Και οι τηλεθεατές θα ακολουθήσουν και θα χαρίσουν υψηλές τηλεθεάσεις (νοτ)!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. δεν ξέρω γιατί σβήσατε το σχόλιο μου αλλά ξαναλέω, περιμένουμε το εκτός υπηρεσίας και τους παγιδευμένους, όλα τα άλλα μου φαίνονται τόσο μα τόσο ανούσια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Παιδιά η σειρά Παγιδευμένοι τα σπάει. Μακάρι να πάει καλά στη τηλεόραση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το μόνο που σπάει η σειρά παγιδευμένοι είναι η αϋπνία. Την διαλύει μιλάμε, το χασμουρητό πάει σύννεφο.

      Διαγραφή
    2. Είναι όντως πολύ καλή σειρά!!!

      Διαγραφή
    3. 11:47 ίσως θα πρέπει να χαλαρώσεις λίγο γιατί καταντά άρρωστο αυτό με τα προγράμματα του Αντ1. Δεν είδες καν την σειρά και λες για χασμουρητα. Για μίλησέ μας και για τον Σασμό; Τι σου άφησε το πρώτο επεισόδιο;

      Διαγραφή
    4. 12:47 και όμως την είδα και δεν αλλάζω γνώμη. Το χασμουρητό πήγε σύννεφο, πολύ βαρετή σειρά. Είδα και τον σασμό και μου άρεσε αρκετά. Επίσης και η ελιά μου άρεσε πιο πολύ από πέρυσι. Τον γλυκάνισο τον είδα πολύ λιγότερο και δεν μου άρεσε καθόλου. Για να σε προλάβω το πως τα είδα όλα: όπως είδες και εσύ τον σασμό ενώ έπαιζε αρκετή ώρα συγχρόνως με τους παγιδευμένους.

      Διαγραφή
    5. 2:20 μάλλον είδες μόνο MEGA . Είναι αδύνατον να τα είδες όλα και να έβγαλες συμπέρασμα για μια νέα σειρά που αποθεώθηκε κι άρεσε πολύ . Δεν πειράζεις. Δες εσύ την Ελιά που σου άρεσε.

      Διαγραφή
    6. Καθόλου δεν αποθεώθηκαν οι παγιδευμένοι, στο τουίτερ σχεδόν πάτωσε. Το κάνε ότι κοιμάσαι στην ΕΡΤ είχε περισσότερα και καλύτερα σχόλια. Για να μη μιλήσω για σασμό, ελιά και GNTM που σάρωσαν σε σχόλια.

      Διαγραφή
  8. Κάτι πρωτοφανές συνέβη στο Mega. Μετά το τέλος της σειράς Η γη της ελιάς, έπαιξε ξανά σε επανάληψη. Ο ΣΚΑΪ μετά τον Γλυκάνισο, έβαλε σε επανάληψη την Άγρια Γη και μετά ξανά τον Γλυκάνισο. Το Open έπαιξε και αυτό σε επανάληψη το Έρωτας φυγάς όπως και ο Alpha τον Παράδεισο των κυριών αμέσως μετά τον Σασμό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Απ' όλες τις πρεμιέρες οι Παγιδευμένοι πιστεύω θα πάνε πολύ καλά σε τηλεθέαση. Πολύ καλή η σειρά . Το καστ πολύ δυνατό και όμορφο στον τηλεθεατή. Πολλά συγχαρητήρια και στον σκηνοθέτη για την πολύ μοντέρνα εικόνα που βγάζει. Ανυπομονώ για επόμενο επεισόδιο. Μας άφησε με το στόμα ανοιχτό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Οι Παγιδευμένοι είναι μια πολύ καλή σειρά με απίστευτη σκηνοθεσία και με πολύ καλούς ηθοποιούς. Μακάρι το κοινό να την εκτιμήσει. Αξίζει την προσοχή μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πολύ δυνατή σειρά. Αν και ξέρω ο ΑΝΤ1 δεν παίρνει γρήγορα μπροστά στην τηλεθέαση, εύχομαι η σειρά να τράβηξε την προσοχή του κοινού. Απ' όλες τις πρεμιέρες με απογοήτευσε το Εκτός Υπηρεσίας και ο Σασμός. 😔

      Διαγραφή
    2. Σκοπεύεις να γράψεις κι άλλα τόσα σχόλια για τους Παγιδευμένους; Και μετά γράφεις στον άλλο ότι καταντά άρρωστο αυτό με τα προγράμματα του Αντ1. Η δικιά σου η περιπτωσάρα πώς ονομάζεται; Αυτό δεν είναι άρρωστο ε;

      Διαγραφή
    3. Με μπερδεύεις με τον άλλο ανώνυμο. Πρώτη φορά σχολίασα για τη σειρά. Απαγορεύεται να εκφράζουμε την άποψή μας;

      Διαγραφή
    4. Καταλαβαίνεις πολύ καλά τι λέω για την "άποψη" σας...

      Διαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !