Πότε θα κάνει τελικά πρεμιέρα η «στΟργή»;

11

 



Μία μεσήλικας αποπειράται να αφαιρέσει την ίδια της τη ζωή, μία οικονομολόγος μαθαίνει πως όλη της η ζωή είναι ένα ψέμα, μία γυναίκα καριέρας κρύβει κάτω από τα μαύρα της γυαλιά τα μελανιασμένα της μάτια, ένας δυνατός άντρας πιστεύει πως ήρθε η ώρα του θανάτου, ένα κορίτσι παγιδεύεται στο χρόνο, μία νεαρή μητέρα επιτίθεται σ’ έναν άγνωστο. Ένα ζευγάρι διαλύεται εξαιτίας του θυμού. Άνθρωποι εντελώς διαφορετικοί μεταξύ τους, που έχουν ένα και μόνο κοινό: βρήκαν την οργή μέσα στη στοργή των πιο κοντινών τους ανθρώπων.


«στΟργή» ονομάζεται το κοινωνικό δράμα του ΣΚΑΪ και πραγματεύεται την κακοποίηση, το τραύμα που κρύβεται στην παιδική ηλικία και πολλές φορές ορίζει την ενηλικίωση και την ικανότητά μας να αγαπήσουμε τον εαυτό μας και τους άλλους. Σε μια εποχή που η οργή έγινε κίνημα και η ενδοοικογενειακή βία είναι σε έξαρση, χρειάζεται να κατανοήσουμε καλύτερα τη βαθύτερη αιτία του προβλήματος της βίας αλλά και να αποστιγματίσουμε την ψυχοθεραπεία που δεν είναι ταμπού, αλλά ένα μονοπάτι που μπορεί να μας οδηγήσει στην αυτογνωσία, τη λύτρωση και την ισορροπία.


Η σειρά θα κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα στις 21:00 ενώ στις 23:00 θα παίξει ξανά σε επανάληψη.


Δημοσίευση σχολίου

11Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Υποτίθεται πως θα έκανε πρεμιέρα απόψε στις 21:00, μετά Δευτέρα στις 23:00 και τελικά κατέληξε να κανει πρεμιερα στις 21:00 με όλα τα μεγαθήρια απέναντι... Θα πάθει ότι έπαθε και ο Γλυκάνισος και είναι πραγματικά κρίμα για την πολλά υποσχόμενη σειρά. Ας έκανε πρεμιέρα στις 23:00. Ίσως όμως να θέλουν να τεστάρουν σε ποια ώρα θα κάνει καλύτερα νούμερα και γι' αυτό το λόγο να το βάζουν σε επανάληψη αμέσως μετά την πρεμιέρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο ΣΚΑΪ είναι ότι να ναι. Η αλλαγή ήταν για τη Δευτέρα στις 23:00. Μόλις είδαν ότι δεν έχει Σασμό το άλλαξαν για πρεμιέρα στις 21 και μετά επανάληψη στις 23. Κάνουν κινήσεις που μόνο σε κακό θα τους βγεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εδώ αναβλήθηκε ολόκληρο Voice επειδή θα έχει Σασμό την Κυριακή...

      Διαγραφή
    2. Αλήθεια;;;Αναβλήθηκε το voice😂😂😂

      Διαγραφή
  3. Φαντάζομαι για να το βάζουν στις 9 το βράδυ ξέρουν πως μπορεί να σταθεί μια τέτοια ώρα και δεν θα έχουν θέματα με πρόστιμα και τα σχετικά. Αυτή η σειρά έπεσε θύμα των πολύ χαμηλών ποσοστών που έφερε ο Γλυκάνισος και της προσπάθειας του καναλιού να τον σώσει. Ο αρχικός προγραμματισμός μου άρεσε περισσότερο. Το θέμα της είναι ωραίο αλλά τώρα αν ο κόσμος θα το γυρίσει δεν ξέρω. Θα δείξει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το έχουν χάσει λίγο εκεί στον ΣΚΑΪ με τον προγραμματισμό δεν γίνεται να διαφημίζεις όλο το καλοκαίρι τον Γλυκάνισο ως καθημερινή σειρά και να καταλήγεις να το προβάλλεις δύο φορές την εβδομάδα και επίσης μια απορία δεν είδε κάποιος το πρώτο επεισόδιο πριν βγει στον αέρα ώστε να γίνουν κάποιες διορθώσεις δεύτερον διαφήμισαν το Voice ότι κάνει πρεμιέρα την Κυριακή και το είπε η Παπαρίζου σε συνέντευξη της και μόλις δύο μέρες πριν αποφασίζεις να αλλάξεις την πρεμιέρα και κάπως έτσι καις τον καλεσμένο στον Μουτσινά που ο Νίκος δεν ήξερε τι να ρωτήσει εφόσον η πρεμιέρα μετατέθηκε για την άλλη εβδομάδα μήπως πρέπει να πέσουν κεφάλια στον Σκάι και δεν εννοώ να χάσουν την δουλειά τους οι άνθρωποι διευθυντές κλπ αλλά να τους γίνει μια σύσταση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν γίνεται για τις αλλαγές αυτές να μην υπάρχει έγκριση της Κουτσαυτάκη. Απλά ητανε λάθος η συμφωνία για κοινή πρεμιέρα της prime time με τα άλλα κανάλια στις 19. Αν είχανε ξεκινήσει μια εβδομάδα πριν τα πράγματα θα ήταν καλύτερα.

      Διαγραφή
  5. Χάος στον Σκάι και 10% να κάνει αυτη η σειρα με το που γυρίσει ο σασμός θα πέσει στο 5%

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. @7:25 δεν ξέρω κατά πόσο ισχύει αυτό περί κοινής έναρξης γιατί και το Open ξεκίνησε νωρίτερα και το Μέγκα με εξαίρεση την γη της ελιάς όλο το υπόλοιπο πρόγραμμα ξεκινάει αρχές Οκτωβρίου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κοινή πρεμιέρα για την prime time ζώνη ήταν η συμφωνία

      Διαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !