Ο Βαγγέλης Περρής απαντά για την Δούκισσα Νομικού και το Πρωινό...

2



Ο Βαγγέλης Περρής ήταν καλεσμένος στο Open Weekend με την Ελένη Τσολάκη κι απάντησε μεταξύ άλλων για την τελευταία τηλεοπτική εξέλιξη με το Πρωινό και την Δούκισσα Νομικού.

«Δεν έχω κάποιο στοιχείο. Θα μπορούσα να μιλήσω και με τους δύο αλλά εφόσον οι ίδιοι δεν το επιδιώκουν, δεν θα γίνω αδιάκριτος να τους πάρω τηλέφωνο. Νομίζω το πράγμα θα κατασταλάξει. Πρέπει να γίνει ώσμωση. Είναι δύο προϊόντα, τα οποία θα πρέπει να ενωθούν. Μερικές φορές δεν είναι υποχρεωτικό ότι θα ενωθούν και μπορεί το καθένα να παραμείνει με τα συστατικά του. Μπορεί να υπάρξει αλλά ο καθένας θέλει να διαφυλάξει το δικό του χαρακτηριστικό κι όραμα, το κανάλι πρέπει να διαφυλάξει το προϊόν του και την επένδυσή του κι αυτά τα πράγματα ανακατεύονται και μπορεί πολλές φορές να μην προκύψει η σούπα και να είναι ξεχωριστά τα προϊόντα» ανέφερε ο Βαγγέλης Περρής.

«Εγώ πιστεύω πολύ στην Δούκισσα αλλά δεν είμαι αντικειμενικός. Όταν μιλώ για συγκεκριμένα πράγματα, ανθρώπους και καταστάσεις κι έχω ένα δέσιμο, δεν νομίζω ότι είμαι αντικειμενικός. Νομίζω ότι είναι καλή στο Πρωινό, ο Λιάγκας είναι πολύ καλός στο Πρωινό κι οι δύο μαζί δεν ξέρω τι αποτέλεσμα μπορούν να έχουν. Είναι μια πολύ ιδιαίτερη συνθήκη. Ήταν η Φαίη που είχε καλέσει τον Γιώργο, η εκπομπή πήρε μια συγκεκριμένη μορφή αλλά ήταν πάντα η Φαίη παρούσα. Έφυγε η Φαίη, επομένως ο Γιώργος απέκτησε περισσότερο χώρο. Σε αυτόν το χώρο πρέπει να μπει ένας άνθρωπος. Δεν είναι εύκολο όλο αυτό.» συμπλήρωσε ο Βαγγέλης Περρής.

Δημοσίευση σχολίου

2Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. To να κρινει καποιος και να προτεινει ,οταν ο ιδιος εκανε τεραστιες αποτυχιες σε οποια εκπομπη του δωθηκε ειναι θρασος, αν και στην κριτικη του για την Γραμμελη ειχε δικιο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μπαρδόν; Εδώ έχεις άποψη εσύ, δεν θα έχει ο Περρής που δούλευε σε αυτή την εκπομπή εδώ και τόσα χρόνια χαχα.

      Διαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !