Μάθε τα πάντα για την σειρά "Άγρια Γη"!

3


Πρεμιέρα τη Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου στις 18.50

Από Δευτέρα έως Παρασκευή, στις 18.50, στον ΣΚΑΪ

Καθημερινοί άνθρωποι που δοκιμάζονται σε ακραίες καταστάσεις.

Άνθρωποι ευαίσθητοι με ανάγκη για δικαίωση.

Άνθρωποι σκληροί με δίψα για εκδίκηση.

Αυτά είναι τα πρόσωπα της καθημερινής σειράς «Άγρια Γη».

Όλγα Γρίβα (Ζέτα Δούκα)

Ιδιοκτήτρια του κτήματος “Άγρια Πλαγιά”, η Όλγα είναι μια φιλόδοξη και σκληρή γυναίκα που θέλει να ελέγχει τους πάντες γύρω της. Ο πλούτος και η εξουσία που απέκτησε ξαφνικά, την κάνουν ακόμα πιο άπληστη και χειριστική. Αποδεικνύεται καλή επιχειρηματίας και τα σχέδιά της ενισχύονται με έναν καλό γάμο. Με τον Αντώνη έχουν δυο παιδιά, την Ελπίδα και τον Αλέξη. Έχει παθολογική αγάπη στον εγγονό της Κωστή και θα κάνει τα πάντα για να κρατήσει την οικογένειά της ενωμένη και τα μυστικά της καλά κρυμμένα. 

Άρης Μάρκου (Στέφανος Μιχαήλ)

Γενναίος και ευθύς. Διακεκριμένος στρατιωτικός που έχει γυρίσει όλο τον κόσμο με ειρηνευτικές αποστολές. Επιστρέφει στον τόπο που μεγάλωσε για να εκδικηθεί τον φόνο του πατέρα του και να διεκδικήσει ό,τι δικαιωματικά ήταν δικό του, αποφασισμένος να πληρώσει με το ίδιο νόμισμα όποιον τους κατέστρεψε. Στην πορεία, θα συναντήσει την παιδική του φίλη, την Ελπίδα και από εκεί και έπειτα, η σύγκρουση ανάμεσα στην ανάγκη για δικαίωση και την αληθινή αγάπη θα είναι αναπόφευκτη.

Ελπίδα Γρίβα (Παναγιώτα Βιτετζάκη)

Όμορφη, καλοσυνάτη και καλοπροαίρετη. Η Ελπίδα δεν ξεχνά πως στα δύσκολα παιδικά της χρόνια, η ξένοιαστη παρέα με τον Άρη, ομόρφαινε τις μέρες της κι έτσι δεν έπαψε ποτέ να τον αναζητά. Δεν συμμερίζεται την υπέρμετρη φιλοδοξία της μητέρας της Όλγας, είναι παντρεμένη με τον Στέφανο και έχουν ένα γιο, τον Κωστή. Δεν υποχωρεί στον καταπιεστικό χαρακτήρα του άντρα της κι αυτό οδηγεί τη σχέση τους σε οριακές καταστάσεις. Η μεγάλη της αγάπη είναι τα άλογα κι έχει μια σχολή όπου παραδίδει μαθήματα ιππασίας. 

Αντώνης Καράς (Χριστόδουλος Στυλιανού)

Σύζυγος της Όλγας και διευθυντής της οικογενειακής επιχείρησης. Υπήρξε εύπορος όλη του τη ζωή, ακόμη και πριν γνωρίσει την Όλγα, κι οι δυο τους έχουν καταφέρει μαζί να γίνουν η μεγαλύτερη οικονομική δύναμη της περιοχής. Είναι καλός και ήρεμος, θετός πατέρας της Ελπίδας και πατέρας του Αλέξη.

Μυρτώ Τσουκαλά (Μαρία Ζορμπά)

Μητέρα του Νικόλα και του Λεωνίδα. Είναι μια γλυκιά γυναίκα, πιστή και αφοσιωμένη σύζυγος και μητέρα. Την περίοδο που διανύει μια εγκυμοσύνη που την αναγκάζει να παραμένει στο κρεβάτι, μία οικογενειακή τραγωδία θα έρθει να ανατρέψει ό,τι μέχρι τώρα θεωρούσε δεδομένο και θα την συνθλίψει με τον πιο φοβερό τρόπο. 

Αρετή Καρά (Σόφη Ζαννίνου)

Η Αρετή είναι η μητέρα του Αντώνη και πεθερά της Όλγας. Η αλήθεια είναι πως αν και δεν τα πάει καθόλου καλά με τη νύφη της, λατρεύει τα εγγόνια της και τους έχει ιδιαίτερη αδυναμία. Μια κλασική γιαγιά με αρχές και τη σοφία του απλού ανθρώπου. Κοντράρει την Όλγα γιατί σ’ αυτήν αναγνωρίζει την ανάλγητη στάση του ανθρώπου που δεν θα σταματήσει μπροστά σε τίποτα. Κι αυτό έρχεται σε πλήρη σύγκρουση με ό,τι πρεσβεύει η ίδια.

Γιώργος Χαρίσης (Ορέστης Τζιόβας)

Ιδιωτικός ερευνητής και δεξί χέρι της Όλγας. Είναι εχέμυθος, ικανός και αφοσιωμένος στις αρχές της δουλειάς του. Είναι χωρισμένος και διατηρεί στενή και δυνατή σχέση με την έφηβη κόρη του, Κατερίνα, από τη στιγμή που η γυναίκα του τους εγκατέλειψε. Με την Όλγα έχουν και ερωτική σχέση. 

Μάνος Πεταλάς (Θανάσης Πατριαρχέας)

Φίλος του Άρη από την εφηβεία. Μαζί στο σχολείο, μαζί στο παιχνίδι, μαζί στο στρατό, όπου υπηρετούν στις ειδικές δυνάμεις, αναλαμβάνοντας αποστολές από κοινού. Με τον ίδιο τρόπο θα τον ακολουθήσει στην “Πλαγιά”, με την ελπίδα ότι ο ένας θα βοηθήσει τον άλλο να γιατρέψουν τις πληγές τους για μια ακόμη φορά.

Ρόζα Γρίβα (Λήδα Ματσάγγου)

Μια γοητευτική και δυναμική γυναίκα. Έχει καταφέρει να πατήσει στα πόδια της χωρίς τη βοήθεια κανενός. Η Ρόζα είναι αδερφή της Όλγας και ιδιοκτήτρια ενός μπαρ στην περιοχή. Η σχέση της με την αδερφή της είναι εχθρική, μια προδοσία από μεριάς της Όλγας τις έχει απομακρύνει, αυτό όμως δεν την κάνει πικρόχολη. Αντιθέτως, αγαπάει την Ελπίδα και τον Αλέξη σαν δικά της παιδιά. 

Μιχάλης Μάρκου (Κώστας Φαλελάκης)

Ο Μιχάλης είναι ο αστυνόμος που αναλαμβάνει να διαλευκάνει την υπόθεση της οικογενειακής τραγωδίας που βρήκε τη Μυρτώ. Τον βαραίνει το γεγονός ότι δεν κατάφερε να βοηθήσει την οικογένεια και ειδικά τη Μυρτώ. Είναι θετός πατέρας του Άρη, για τον κόσμο όμως είναι ο πραγματικός του. Τον βοήθησε στην πιο δύσκολη στιγμή της ζωής του και του έδωσε μια νέα ταυτότητα. Όπως πολλοί, έτσι και ο Μιχάλης κρύβει ένα μυστικό που τον κάνει συνένοχο σε ένα έγκλημα.

Γρηγόρης Φωτιάδης (Νίκος Αρβανίτης)

Είναι ο επιστάτης στο κτήμα, όπου ζει και εργάζεται χρόνια, ξέρει τους πάντες και τα πάντα. Πιστός, εργατικός και αφοσιωμένος. Καλός οικογενειάρχης, δεν δείχνει διεκδικητικός απέναντι στην Όλγα, αλλά όταν πρέπει να πάρει θέση και να υπερασπιστεί το δίκαιο, το κάνει αμέσως, χωρίς δεύτερη σκέψη. Είναι παντρεμένος με την Αθηνά και μαζί έχουν ένα γιο, τον Βαγγέλη. Η ζωή του θα αλλάξει όταν ανακαλύψει μυστικά που έκρυβε η γυναίκα του. 

Θωμάς Ζαφειρίου (Στράτος Τζώρτζογλου)

Πατέρας του Στέφανου, έζησε χρόνια σαν οικονομικός μετανάστης στην Ολλανδία όπου μεγάλωσε τον Στέφανο αλλά για χάρη του γιου του επέστρεψε και άνοιξε εστιατόριο στην περιοχή. Έχει χάσει τη σύζυγό του, παλεύει να ισορροπήσει μέσα απ’ τη σχέση σύγκρουσης που έχει με τον γιο του, αγαπά την Ελπίδα και τον Κωστή. Προσπαθεί να είναι καλός πατέρας, άλλα έχει κι εκείνος τα δικά του ένοχα μυστικά.

Φιλιώ Μηλιώνη (Νικολέττα Βλαβιανού)

Η Φιλιώ είναι μαγείρισσα στο εστιατόριο του Θωμά. Χήρα εδώ και πολλά χρόνια, υποστηρίζει την ηθική και τους καλούς τρόπους. Και φυσικά την κοινωνική κριτική, κοινώς «κουτσομπολιό». Είναι η μητέρα του Γιώργου και προσπαθεί να τον βοηθάει και να τον στηρίζει, θέλοντας πάντα να νιώθει απαραίτητη.  

Αθηνά Τσάμη (Έλενα Μαρσίδου)

Ήσυχη γυναίκα χαμηλών τόνων. Ζει χρόνια στο κτήμα και γνωρίζει κάποια απ’ τα μυστικά που κρύβουν οι άνθρωποί του. Πιστή σ’ αυτά, τα κρατά κρυφά ακόμα κι από τον άντρα της, τον Γρηγόρη. Προσπαθεί να ισορροπήσει ανάμεσα στο σωστό και το καλό, να μεγαλώσει σωστά τον γιο της και να βοηθήσει να αποκατασταθεί η αλήθεια. Κάτι που δεν είναι τόσο εύκολο, καθώς έχει κι εκείνη το δικό της μυστικό να προστατέψει.

Στέφανος Ζαφειρίου (Πέτρος Σκαρμέας)

Γιατρός και σύζυγος της Ελπίδας. Μεγαλωμένος στο εξωτερικό, έρχεται στην Ελλάδα μετά τον θάνατο της μητέρας του. Κατηγορεί τον πατέρα του Θωμά, σχεδόν για τα πάντα, αγνοώντας όμως την αλήθεια. Γνωρίζει από μικρός την Ελπίδα και μεγαλώνοντας την ερωτεύεται. Ο γάμος τους είναι η αιτία που επιστρέφει στο χωριό. Μεγαλώνουν μαζί τον γιο τους, όμως η υπέρμετρη ζήλεια και ανασφάλειά του, κάνουν την Ελπίδα να απομακρυνθεί. 

Ρένα Σερέτη (Έλενα Ασημακοπούλου)

Η Ρένα είναι νοσηλεύτρια και φίλη της Ελπίδας. Συμπονετική και παρορμητική. Είναι παντρεμένη με τον Λουκά, με τον οποίο δεν έχουν καλή σχέση. Το γεγονός πως δεν μπορεί να κάνει παιδιά, την πονάει πολύ.

Χρήστος Τσακίρης (Ιβάν Σβιτάιλο)

Ένας αδίστακτος άνθρωπος που δεν διστάζει να πάρει μέρος στην απαγωγή ενός παιδιού. Κι όταν τα πράγματα δεν εξελίσσονται σύμφωνα με το σχέδιο, αποφασίζει να περάσει τα σύνορα με τον συνεργό του για να το πουλήσει. Ο Χρήστος όμως δεν είναι παρά μια απλή μαριονέτα της Όλγας. Χρόνια μετά, ενώ νομίζει ότι έχει ξεφύγει από το παρελθόν του, εμφανίζεται μπροστά του ο άνθρωπος του οποίου κατέστρεψε τη ζωή. Ο Άρης. 

Αλέξης Καράς (Γιώργος Κοσκορέλλος)

Ένα όμορφο νέο αγόρι με σπουδές νομικής. Η Όλγα έχει σχέδια για το παιδί της και φροντίζει να τον βοηθήσει ώστε άμεσα να ξεκινήσει την επαγγελματική του σταδιοδρομία. Θαυμάζει και εμπιστεύεται τη μητέρα του, χωρίς να μπορεί να φανταστεί τα μυστικά που εκείνη κρύβει. Θα μπλεχτεί κι ο ίδιος σε ένα δραματικό γεγονός που απειλεί τον ίδιο και τους δικούς του ανθρώπους.

Βαγγέλης Φωτιάδης (Αλέξανδρος Δαβιλάς)

Ο νεαρός γιος του Γρηγόρη και της Αθηνάς. Έχει μεγαλώσει στην “Πλαγιά” αλλά δεν συμπαθεί καθόλου την Όλγα. Διατηρεί έντονα την πεποίθηση ότι τους εκμεταλλεύεται και συχνά έρχεται σε κόντρα με τον πατέρα του γι’ αυτό. Γίνεται σύντομα φίλος του Άρη και χωρίς να γνωρίζει όλη την αλήθεια, έμπιστος σύμμαχός του. 

Άννα Ασημάκου (Νάστια Βραχάτη)

Η νεαρή δασκάλα, αγαπητό πρόσωπο σε όλη την κοινότητα, βοηθάει όπου και όποιον χρειαστεί και η συμβολή της είναι πάντα θεραπευτική. Είναι καλοσυνάτη και ευγενική. Κερδίζει αμέσως το ενδιαφέρον του Αλέξη. Συμπαραστέκεται στον Κωστή με συγκινητικό τρόπο όταν αυτός την χρειάζεται περισσότερο από ποτέ. Το ίδιο θα κάνει και με τον Μάνο.

Λουκάς Σερέτης (Νικόλας Βασιλειάδης)

Αστυνόμος και σύζυγος της Ρένας. Ο Λουκάς προσπαθεί να απαγκιστρωθεί απ’ την εξάρτησή του στο αλκοόλ, τις περισσότερες φορές όμως αποτυγχάνει. Γίνεται δύσθυμος και δύστροπος, γεγονός που δημιουργεί προστριβές στο γάμο του. Παρόλα αυτά είναι ένας ικανός αστυνομικός. 

Κατερίνα Χαρίση (Άννα Μαρία Ηλιάδου)

Η κόρη του Γιώργου και εγγονή της Φιλιώς. Θέλει να γίνει κτηνίατρος. Είναι νέα, όμορφη, έχει αυτοπεποίθηση και φιλοδοξίες και κοντράρεται συχνά με τη γιαγιά της, που θέλει διαρκώς να την ελέγχει. Μεγάλη πληγή η εγκατάλειψη από τη μητέρα της, την οποία δεν έχει συγχωρέσει.

Άγρια Γη

Πρεμιέρα τη Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου στις 18.50

Από Δευτέρα έως Παρασκευή, στις 18.50, στον ΣΚΑΪ

Πρωταγωνιστούν: Ζέτα Δούκα (Όλγα Γρίβα), Στέφανος Μιχαήλ (Άρης Μάρκου), Παναγιώτα Βιτετζάκη (Ελπίδα Γρίβα), Ορέστης Τζιόβας (Γιώργος Χαρίσης), Θανάσης Πατριαρχέας (Μάνος Πεταλάς), Λήδα Ματσάγγου (Ρόζα Γρίβα), Χριστόδουλος Στυλιανού (Αντώνης Καράς), Κώστας Φαλελάκης (Μιχάλης Μάρκου), Νίκος Αρβανίτης (Γρηγόρης Φωτειάδης), Στράτος Τζώρτζογλου (Θωμάς Ζαφειρίου), Νικολέττα Βλαβιανού (Φιλιώ Μηλιώνη), Ελένη Μαρσίδου (Αθηνά Τσάμη), Πέτρος Σκαρμέας (Στέφανος Ζαφειρίου), Έλενα Ασημακοπούλου (Ρένα Σερέτη), Ιβάν Σβιτάιλο (Χρήστος Τσακίρης), Γιώργος Κοσκορέλλος (Αλέξης Καράς), Αλέξανδρος Δαβιλάς (Βαγγέλης Φωτειάδης), Νάστια Βραχάτη (Άννα Ασημάκου), Νικόλας Βασιλειάδης (Λουκάς Κεχαγιάς), Άννα Μαρία Ηλιάδου (Κατερίνα Χαρίση), κ.ά.

Στο ρόλο της Μυρτώς Τσουκαλά: Μαρία Ζορμπά

Στο ρόλο της Αρετής Καρά: Σόφη Ζαννίνου

Σενάριο: Μαρία Γεωργιάδου

Σκηνοθεσία: Λίνος Χριστοδούλου, Γιώργος Κικίδης

Επιμέλεια παραγωγής: Ναταλί Γετιμιάν

Εκτέλεση Παραγωγής: Pedio Productions

Executive Producer: Σταύρος Καπελούζος

#AgriaGi

Δημοσίευση σχολίου

3Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Θα πατώσει γιατί για lead in θα έχει το τούρκικο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μονο που το τουρκικο στο γενικο κανει 15αρια που αμφιβαλλω αν η αγρια γη θα φτασει τοσο

      Διαγραφή
  2. Ασχέτως του lead in, ως σειρά φαίνεται παλιακή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !