Ήθελε δήλωση η Χρηστίδου απο Λιάγκα...

22


Πρεμιέρα έκανε σήμερα η Σίσσυ Χρηστίδου με την εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» στο Mega. Ένα από τα θέματα που παρουσίασε ήταν η στάση που είχε ο Γιώργος Λιάγκας όταν δημοσιογράφοι της εκπομπής της πήγαν στα γυρίσματα του τρέιλερ για το «Πρωινό».

Ο παρουσιαστής όπως είπε η Σίσσυ Χρηστίδου δεν θέλησε να μιλήσει στα τηλεοπτικά συνεργεία που βρίσκονταν έξω από το στούντιο, σε σύγκριση με τη Δούκισσα Νομικού, τη Λίτσα Πατέρα, την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου και τον Τάσο Τεργιάκη οι οποίοι χαιρέτησαν ευγενικά και απέφυγαν να αποφύγουν σε κάποιες ερωτήσεις.

«Δεν μίλησε και δικαίωμά του φυσικά να μην μιλήσει. Δεν μας κάλεσε εκεί, εμείς πήγαμε με το ζόρι, όπως και οι υπόλοιπες εκπομπές. Έχει συμβεί σε όλους μας. Όμως ο Γιώργος, όταν αυτό συμβαίνει στην εκπομπή του, τον έχω δει πάρα πολλές φορές να το υπογραμμίζει και να λέει «εντάξει, έχουν κάτσει τα παιδιά εκεί τόσες ώρες για να τους κάνεις μία δήλωση». Οπότε περίμενα, ότι θα μπορούσες να πεις κάτι και να μην είσαι αγενής και να φύγεις», είπε αρχικά η Σίσσυ Χρηστίδου.

«Οπότε, όταν σαν παρουσιαστής κάνεις αυτό το σχόλιο συχνά σε ανθρώπους που δεν μιλάνε στη δική σου κάμερα, θα περίμενα να πει ένα «καλησπέρα παιδιά, είστε καλά; Θέλετε κάτι;». Ας μην κάτσεις να κάνεις δηλώσεις. Όπως η Δούκισσα Νομικού είπε δύο λόγια. Υπάρχει τρόπος να μην απαντήσεις στις ερωτήσεις. Όλοι οι υπόλοιποι δεν απάντησαν. Δηλαδή, κάνεις μία στάση στα μικρόφωνα και λες «παιδιά καλησπέρα, ευχαριστώ πολύ που ήρθατε να μου ευχηθείτε. Καλή συνέχεια» και φεύγεις. Αυτό εννοώ.

Ούτε κατηγορώ το να προσπεράσεις τις κάμερες. Είναι μία αντίδραση και ο καθένας επιλέγει τη δική του. Απλά επειδή το υπογραμμίζει συχνά στην εκπομπή του, γι’ αυτό το λέω κι εγώ. Δεν περίμενα να το κάνει μετά κι εκείνος» κατέληξε η Σίσσυ Χρηστίδου.

Δημοσίευση σχολίου

22Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Ένα δίκιο το έχει η Χρηστίδου....Γιατί ο Λιάγκας εκραζε και μάλιστα άσχημα ,συμπεριφορά σαν την δική του..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σιγά καλή μου που θέλεις και δήλωση για να κράζεις. Σιγά μην σας κάνει ο Λιάγκας το χατίρι.

      Διαγραφή
  2. Μη χάσει πρώτη μέρα εκπομπής να δημιουργήσει κοντρεςκαι ίντριγκα. Πόσο παλιακό και πόσο δε μας νοιάζει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Προσπαθει με νυχια και με δοντια. Αλήεθα ειχε φετος ενημερωση; την ειδε κανεις;

      Διαγραφή
  3. Πραγματικα οι νεοτεροι εαυτοι τους θα αηδιαζαν με το περιεχομενο των τωρινων εκπομπων τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Γιατί να μη θέλει δήλωση του Λιάγκα; Έτσι γίνεται συνήθως τόσα χρόνια, οι δημοσιογράφοι στήνονται έξω από στούντιο και περιμένουν μια δήλωση των σταρς(τρομάρα τους!) και αυτοί συνήθως κάτι λένε. Δεν καταλαβαίνω την επίθεση και την ειρωνία στη Χρηστίδου. Τα ίδια κάνει και η εκπομπή του Λιάγκα. Βέβαια και ο Λιάγκας έχει δικαίωμα να μη μιλήσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Είχε δίκιο εδώ η Χρηστίδου και μάλιστα το εξέφρασε και ευγενικά χωρίς τη διάθεση κόντρας ή ίντριγκας. Γενικά, δεν νομίζω πως είναι από τις παρουσιάστριες που έχει εμμονές με άλλους συναδέλφους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Προφανώς ήθελε να δημιουργήσει ίντριγκα από την πρώτη εκπομπή, ωστόσο δεν νομίζω να μασήσει ο Λιαγκας. Ωστόσο για να είμαστε δίκαιοι ο παρουσιαστής του ΑΝΤ1 έκανε αυτό που δεν του αρέσει να του κάνουν. Συνέχεια κράζει όσους δε σταματάνε στα μικρόφωνα. Και εμφανίστηκε σαν τραπερ ανάμεσα σε "μπράβους"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Άσε ρε Σισσούλα που ήθελες και δήλωση. Ένα θέμα έχει να πουλήσει ο άνθρωπος ως προς το "διαζύγιο" και θα στο κάνει δωράκι; Καλά έκανε και δε μίλησε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ποιά προσπάθεια για ίντριγκα; Όλα τα κανάλια είχαν πάει και όλοι μίλησαν εκτός Λιάγκα. Ας έλεγε μια καλημέρα και δεν θα είχε να πει κανείς τίποτα. Δεν απαίτησε κανείς να δώσει κανονική συνέντευξη. Και δεν νομίζω ότι η Χρηστίδου έχει δώσει δικαίωμα για ίντριγκες και κατινιές. Μάλλον την μπερδεύετε με άλλες παρουσιάστριες,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Εδώ έχει δίκιο η Χρηστίδου. Ο Λιάγκας άλλους με συμπεριφορές σαν την δική του τους κράζει. Αλλά τι περιμένατε από τον αγενή μπουρτζόβλαχο Λιάγκα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Σιγά μην μιλούσε στις κάμερες. Ο Λιάγκας ξέρει να παίζει με τις κάμερες και να υπάρχει ίντριγκα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Πείτε στην Σίσσυ να αλλάξει επιτέλους τίτλο εκπομπής. Φέτος βασικά δεν την βλέπω και πολύ καλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Δεν μου αρέσει η εκπομπή της γιατί έχει κρίση ταυτότητας. Δεν μπορεί μια εκπομπή να έχει τέτοια θεματολογία και ο τίτλος της να είναι Χαμογέλα και πάλι. Ελπίζω φέτος η εκπομπή της Τσολάκη να πάρει προβάδισμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Να προσθέσω επίσης, ότι ο τηλεθεατής πρωί Σαββατοκύριακου θέλει πιο ανάλαφρα θέματα, δε θέλει να ψυχοπλακωθεί με τέτοιας φύσεως θέματα. Το ότι κάνει νούμερα, δεν την καθιστά καλή εκπομπή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Πω πω πόσοι από τον ΑΝΤ1 έσκασαν να γράψουν σχολείο κατά της Σίσι χαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι, πάνε σχολείο γιατί δεν το έχεις.

      Διαγραφή
    2. Χαχαχα και μόνο από την απάντηση σου φαίνεται πως είχα δίκαιο

      Διαγραφή
    3. Ούτε ξέρεις να γράφεις βρε αγάπη μου θέλεις να μου μιλήσεις και για τα τηλεοπτικά. Τρατζικ

      Διαγραφή
  15. Η κοκλωνιάδα στην οποία ανήκει Χριστίδου άρχισε τα κολπάκια της. Αυτόν θα δούμε και τη Σκορδά και το πουλέν σας θα βγει τέταρτο φέτος πίσω κι από τη Μπάρκα που να σκάσετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Η Σίσσυ ήταν η πιο ήρεμη παρουσία της Κοκλωνιάδας και δεν είχε τηλεοπτικές κόντρες 4 χρόνια τώρα, μόνο προσωπικές και περί γάμου βλέπε Κοκκίνου. Ξαφνικά πρώτη εκπομπή πάει να ξεκινήσει μάχη με Λιάγκα και ακολουθεί το παράδειγμα της Κατερινάσιαν που δεν έχει μαλώσει μόνο με τη Βίκυ Φλέσσα τις περασμένες σεζόν. Ελπίζω να μην γίνει η πρωινή ζώνη ΣΚ του Mega Extra 3, όπως δηλαδή είναι ο Alpha στο 10:00-13:00.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Η κυρία Χριστίδου πριν 12 χρόνια είχε δηλώσει πως δεν θα μπορούσε να παρουσιάσει ποτέ μία εκπομπή σαν της Τατιάνας Στεφανίδου, με ανθρώπους που εξομολογούνται προσωπικές ιστορίες, γιατί την θεωρεί ψυχοπλάκωμα. Γι' αυτό παρουσιάζει το χαρούμενο Χαμογέλα και Πάλι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !