Ελένη Χατζίδου - Ετεοκλή Παύλου: Δεν είναι δημοσιογράφοι, δεν είναι παρουσιαστές...

5

 



Στην εκπομπή Open Weekend μίλησε η Μαριλού Ρεπαπή λίγο πριν την έναρξη της νέας τηλεοπτικής σεζόν και τη συνεργασία της με την Μαρία Μπακοδήμου.

Η δημοσιογράφος και παρουσιαστής μεταξύ άλλων σχολίασε και το νέο δίδυμο του Star, Ετεοκλή Παύλου και Ελένη Χατζίδου.

«Φέτος θα είμαι στη Μαρία Μπακοδήμου, μετά από ένα χρόνο αποχής μαζέψαμε τα κομμάτια μας και είμαστε μαζί. Εγώ ήθελα πολύ να είμαι με τη Μαρία από πάρα πολλά χρόνια. Ήθελα πολύ να τη γνωρίσω κατ’ αρχάς. Οπότε, μας ήρθε όλο μαζί πακέτο», είπε αρχικά η Μαριλού Ρεπαπή για τη νέα της συνεργασία.


Για την Ελένη Χατζίδου και τον Ετεοκλή Παύλου που αναλαμβάνουν το νέο πρωινό του Star η Μαριλού Ρεπαπή δεν έκρυψε τον προβληματισμό της λέγοντας: «Δεν ξέρω, είναι κάτι που περιμένω να το δω. Δεν έχω ούτε κακή ούτε καλή γνώμη. Με προβληματίζει το κομμάτι ότι δεν είναι δημοσιογράφοι, δεν είναι παρουσιαστές. Φαντάζομαι ότι προβληματιστήκατε κι εσείς όταν το ακούσατε. Θα τους δούμε».

Δημοσίευση σχολίου

5Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. ΑΜΑΝ με τους δήθεν που νομίζουν ότι κάτι είναι και λένε κακίες λόγο ζήλειας.
    Τώρα αυτή εδώ είναι κατάληλη για πάνελ και παρουσίαση ε? Πολύ θα το ήθελε αλλά δεν το έχει.Αυτές οι δήθεν διαροές για παρουσίαση εκπομπής στο ΣΤΑΡ από την ίδια μόνο τυχαία δεν ήταν.
    Και να ρωτήσω με το φτωχό το μυαλό.Όταν έκαναν τρετράδα εκπομπή στο Όπεν γιατί δεν βγήκε να πει ιστορίες? Τώρα την πειράξε επειδή δεν χώθηκε μέσα στην εκπομπή τους? Τόσοι και τόσοι δεν είναι δημοσιογράφοι και έγιναν παρουσιαστές και δεν μας πειράξανε ενώ το ανδρόγυνο μας πειράζει ε?
    Αχολούμαστε με τα τριτοτέταρτα βιολιά γιατί?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συμφωνω η Ρεπαπη εβγαλε κακια χωρις πειστικα επιχειρηματα, η ιδια αλλωστε ειχε διαρρευσει οτι θα κανει το πρωινο του Σταρ οποτε της επεσε βαρυ που δεν πηρε την εκπομπη. Παντως ειναι εντελως ακαταλληλη και για πανελ , εχει αργο λογο , κακο χιουμορ εννοω απλα πεταει κακιες και δεν ειναι αμεση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αν η εκπομπη εχει στηθει καλα το ζευγαρι Χατζιδου Ετεοκλη το εχει, ειναι αυθορμητοι, συμπληρωνει ο ενας τον αλλο , δεν σου δημιουργουν ενταση, ξερουν να χειριζονται τα θεματα και δεν ειναι τοξικοι. Αλλωστε εχουν ξαναδοκιμαστει και οι εντυπωσεις ηταν θετικοτατες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τι να λεμε τωρα η Ρεπαπη ως μεγα ταλεντο και απολυτα επιτυχημενη ,μπορει να κρινει και να προδικαζει χωρις καν να δει την εκπομπη. Ο καθε καημενος βγαζει την χολη του τελικα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ούτε ο Κρατερός πάντως με τον οποίο ήταν τρία χρόνια ήταν παρουσιαστής. Ηθοποιός ήταν που τον κάνανε παρουσιαστή στο όπεν. Οπότε πριν βγάλουμε δηλητήριο ας δούμε τα παιδιά. Καλά η συγκεκριμένη ήταν πάντα αχωνευτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !