Εβδομάδα πρεμιέρας με πρωτιές για τον Alpha!

2


Το πιο Happy ξεκίνημα της σεζόν!

Δυναμική επιστροφή για το «Happy Day» με υψηλά μερίδια τηλεθέασης για την πρώτη εβδομάδα της σεζόν. Συγκεκριμένα, για την εβδομάδα από 5 έως και 9 Σεπτεμβρίου η εκπομπή έκοψε πρώτη το νήμα της τηλεθέασης στο γυναικείο δυναμικό κοινό (Γ18-54) σημειώνοντας μέσο όρο 20,1%, ενώ σε επιμέρους γυναικείο κοινό (25-44) το ποσοστό τηλεθέασης έφθασε το 22,9% με σημαντική διαφορά από τον ανταγωνισμό 4,9 μονάδων!

 

Με το δεξί η νέα σεζόν για τη «Super Κατερίνα»!

Με το δεξί μπήκε η νέα σεζόν για τη «Super Κατερίνα» αφού η εκπομπή «χτύπησε» απανωτές πρωτιές από το ξεκίνημά της, φέρνοντάς την πρώτη στους πίνακες τηλεθέασης για την  εβδομάδα από 5 έως και 9 Σεπτεμβρίου, σε σύνολο και δυναμικό κοινό (18-54) με μέσο όρο 13% και 15,6% αντίστοιχα. Η εκπομπή τα πήγε σούπερ κλείνοντας την εβδομάδα με πρωτιές και σε επιμέρους γυναικεία κοινά: (Γ18-54) 17,6%, (Γ15-24) 24,2% και (Γ25-44) 17,4%.  

Δημοσίευση σχολίου

2Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Μηπως τα sites πρεπει να σταματησουν να ποσταρουν οτι τους στελνουν τα καναλια μπας και αλλαξει η κατασταση στα δελτια τυπου; Τι σημαινει "πρωτιες" και μετα μας αναλυουν "γυναικειο κοινο 18-54" με αυτην την λογικη ολοι ειναι πρωτοι καπου αν το ψαξουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πιστεύω θα ήταν καλύτερο να δημοσίευαν τα ποσοστά και δίπλα τον αριθμό τηλεθεατών κατά προσέγγιση, διότι ένα 15% για παράδειγμα είναι τελείως διαφορετικό αν γίνει στο day time απ' ότι στο prime time.

      Διαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !