Σφαγή στα πρωινάδικα του Alpha...

21



Η Κατερίνα Καινούργιου δεν έκρυψε την ενόχλησή της μετά από όλα όσα ειπώθηκαν για εκείνη στην εκπομπή Happy Day.

Αφορμή συντάθηκαν τα λεγόμενα της Κατερίνας Καινούργιου αναφορικά με τη σχέση της με τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο. Η Σταματίνα Τσιμτσιλή είπε μεταξύ άλλων:

«Έβλεπα λίγο αυτή τη συζήτηση που έγινε με αφορμή την εγκυμοσύνη της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου και τη σχέση με τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο και ένιωσα λίγο άβολα παιδιά. Δεν ξέρω αν συμφωνείτε. Θεωρώ ότι η Κατερίνα που είναι ένα κορίτσι που έχει προχωρήσει τη ζωή της κι όπως είπε, δεν ήταν για εκείνη η πιο σοβαρή της σχέση, τι χρειάζεται να επικοινωνήσει αυτές τις λεπτομέρειες, όπως το ότι δεν τον ήθελε ο πατέρας της;», είπε και συνέχισε:

«Κατ’ αρχήν, αν έχει μία τέτοια διαφωνία ο πατέρας σου, δεν μένεις τρία χρόνια με έναν άνθρωπο. Εγώ πιστεύω ότι η Κατερίνα το είπε όντως αυθόρμητα και είμαι σίγουρη ότι με τον τρόπο της ίσως κατάλαβε πως δεν ακούστηκε πολύ ωραίο. Επειδή είναι ένα κορίτσι που τιμά τις επιλογές της και όλοι είχαμε παρελθόν πριν τον άνθρωπο με τον οποίο κάναμε οικογένεια. Εμείς αυτή τη στιγμή θέλουμε το παρόν και το μέλλον να είναι ο άνδρας που διαλέξαμε. Όταν τελειώνει μία ιστορία το να λες ότι δεν τον ήθελε η μάνα σου, η ξαδέρφη σου δεν χρειάζεται. Σέβεσαι τις επιλογές σου γιατί με έναν άνθρωπο έχεις υπάρξει 2, 3, 5 χρόνια μαζί»!».

Σε όλα αυτά απάντησε μέσα από την εκπομπή της η Κατερίνα Καινούργιου, η οποία δεν έκρυψε την ενόχλησή της.

«Θέλω να πω κάτι που με στεναχώρησε. Δεν μου αρέσει να τα κρατάω. Χθες που σχολίασα εγώ το γεγονός, πραγματικά παρόλο που η σχέση μου με τον Βασίλη ήταν πολύ γνωστή, το έκανα με τόση χαρά μέσα από την καρδιά μου. Πραγματικά χαίρομαι που ο ένας βρήκε τον άλλον, φαίνονται ότι είναι ευτυχισμένοι. Η Κωνσταντίνα ήθελε να δημιουργήσει οικογένεια, δεν ήταν τόσο καριερίστα. Πραγματικά ήθελε να κάνει οικογένεια και το έλεγε από μικρή. Πάνω στον αυθορμητισμό μου είπα 'Α θα το ακούει ο μπαμπάς μου'.


Αυτά μπορεί να συμβούν στις οικογένειες. Μίλησα τόσο ωραία και ξαφνικά σήμερα στεναχωρήθηκα με την πρωινή εκπομπή το Happy Day γιατί έμειναν σε αυτό το κομμάτι. Μίλησα από την καρδιά μου και έμειναν και σχολίαζαν τόση ώρα, το λέω με σεβασμό, αν εγώ έκανα καλά και αν έχει ενοχληθεί η οικογένεια. Πραγματικά μπορεί να ήταν και λάθος μου που το είπα έτσι στον αέρα, το είπα αυθόρμητα. Το να γίνει αυτό τώρα θέμα και να μείνουν σε κάτι που μπορεί να ήταν φάουλ μου, επί δέκα λεπτά να ασχολούμαστε με κάτι τέτοιο… παιδιά με ενόχλησε, θα το πω στεναχωρήθηκα, σαν άνθρωπο με ξέρουν και τα παιδιά της εκπομπής και η Κωνσταντίνα και ο Βασίλης και ο κόσμος.

Πραγματικά καμία κακή πρόθεση δεν είχα. Το είπα μέσα από την καρδιά μου. Μη μένετε στα αρνητικά αν θέλετε να κάνετε θέματα, να μένετε στη θετική πλευρά και στην καλή διάθεση. Το είπα αυθόρμητα. Μην μένετε στα αρνητικά σας παρακαλώ πάρα πολύ», απάντησε.

Δημοσίευση σχολίου

21Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Κάπως πρέπει να ανέβουν τα νούμερα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ακριβώς. Θα απαντήσουν αύριο οι άλλοι και πάει λέγοντας. Και κάπως έτσι η κιτρινίλα επέστρεψε στην καθημερινότητα μας. Όλα για τα νούμερα λοιπόν και η προσωπική ζωή.

      Διαγραφή
  2. Αυτή την τηλεόραση θέλουμε.😂😂😂

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Είναι τόσο κακή η εκπομπή της Καινούργιου που αυτός είναι ο λόγος της οποίας τηλεθέασης.
    Με Φώτη στην ΕΡΤ και Φαιή στον Σκαι θα ξαναμοιραστεί η πίτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μου φαίνεται και λίγο στημένο όλο αυτό αφού η Σταματίνα δεν ξεκίνησε καθόλου καλά η δε Καινούριου τρέμει μην και χάσει την πρώτη θέση που χθες την έχασε. Λυπάμαι παιδιά αλλά δεν πιστεύω κανέναν από αυτούς. Για μένα και αυτές οι δύο και γενικότερα όλοι στην τηλεόραση πουλάνε την ψυχή τους για τα νούμερα, την φήμη και τα λεφτά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σωστός και αυτοί που είναι αληθοφανείς και δεν είναι στημένοι δεν βγάζουν νούμερα.

      Διαγραφή
  5. Η Τσιμτσιλη είχε χθες πάλι κακή τηλεθέαση,...Σήμερα εκραζε Καινούργιου και έπαιζε όλα τα ρεπορτάζ από την εκπομπή της Καινούργιου;;;;;Ανασφάλεια....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. η τσιμτσιλη εκανε φαουλ αλλα ειναι φανερο πως "ζηλευει" ισως γιατι η καινουργιου εχει καλυτερα θεματα κι σχολιασμο απο την ιδια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κανένα φάουλ. Δεν μπορεί να σχολιάζει όλα τα άλλα κανάλια και όχι τι γίνεται στο δικό της. Για εμένα το φάουλ το έκανε από την αρχή η Καινούργιου που άρχισε να μιλάει για τον πρώην της.

      Διαγραφή
  7. Η Κατκέν ήταν εξαρχής φάουλ στον σχολιασμό της αν και δε μου κάνει εντύπωση κιτρινιάρικα σχολιάζουν πάντα στην εκπομπή της. Οι σπόντες είναι στημένες για τα νούμερα. Βάλανε στην αρχή τον Παπανώτα με το Μικρούτσικο να κάνουν τη βρωμοδουλεια σας γηραιότεροι και τώρα συνεχίζουν οι ίδιες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Άρχισαν τα όργανα...
    Αν δεν απαντήσει ο Παπανώτας δεν ξυπνάω το πρωί!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. To να εισαι εικοσι χρονια στην τηλεοραση και να μην ξερεις ποιον εκθετεις και τι , αυτο δεν λεγεται αφελεια η αυθορμητισμος αλλα ανοησια η και κουτοπονηρια για να ανεβασεις τα νουμερα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Η κιτρινιλα της Κενουργιου αρχισε εντυπωσιακα και ποιον δεν επιασε στο στομα της. Οτι την γουσταρει ο Ντανος αλλα η ιδια δεν , οτι την φλερταρε παλια ο Κωνστανιδης που ειναι στο πανελ της,σποντες για τον πρωην της, οτι η Σπυροπουλου ηταν με τον Κοντομηνα .Μην ξεχναμε οτι παλια υπονοωντας την Σπυροπουλου , ανεφερε οτι καποιες ανεβηκαν εχοντας καναλαρχες στο πλευρο τους , ενω η ιδια ανεβηκε μονη της. Παρελλειψε ομως να μας πει οτι γλειφει μονιμως αφεντικα, παλαιοτερα τον Φουρθιωτη , μετα την Σπυροπουλου και τωρα τον Κοκλωνη. Η παρουσια της επισης στον ομορφο κοσμο στο Μεγκα ηταν επειδη ηταν γκομενα του αδερφου της Κατραβα , που ελυνε και εδενε στο Μεγκα τοτε . Εχει ξεφυγει εντελως η γυναικα , καποιος να την μαζεψει δεν υπαρχει; Επαθε Θωδη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αλήθεια τώρα. Είπε ότι την γουστάρει ο Ντάνος; Ότι νά ναι. Ούτε ο Μπραντ Πιτ δεν της γλυτώνει.

      Διαγραφή
  11. Ρε τον Παπανώτα την ανακατωστρα......Από αυτόν ξεκίνησαν όλα και τώρα σφάζονται τα "μεγάλα ονόματα" της Καινούργιου,Τσιμτσιλη😂😂😂😂😂😂

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Όλο λάθος. Το βασικότερο βέβαια είναι ότι η Τσιμτσιλη είπε ότι δεν μένεις με έναν άντρα τρία χρόνια αν έχει διαφωνία ο πατέρας σου. Μάλιστα. 100 χρόνια πίσω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Nαι οτι νιωθει οτι την γουσταρει ο Ντανος αλλα δεν ειναι του γουστου της

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ο Παπανωτας τα αυτονοητα ειπε οτι δηλαδη ο Μικρουτσικος με την πορεια που ειχε, κατεληξε να ειναι πανελ της Καινουργιου. Δεν ελαβε βεβαια υποψιν του την οικονομικη δυσχερεια του Μικρουτσικου , αλλα και παλι θα μπορουσε να ειναι πισω απο τις καμερες σε αλλο ρολο. Εν τελει ενω τον παραμυθιασαν οτι θα κανει δικη του στηλη με κοινωνικο περιεχομενο , τελικα του την εφεραν και κανει τηλεφωνικες οπως εκανε η Μειμαριδη. Μιλαμε για ξεφτιλα του Μαλλη και της Καινουργιου που δεν σεβονται κανεναν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Εν τω μεταξυ ο καινουργιος μαγειρας βαρετοτατος , η Λενη ειναι πολυ πολυ καλυτερη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Επίπεδο κομμωτηρίου στο Μπουρνάζι. Στη συγκεκριμένη περιοχή δύο συμπεθέρες ξεκατινιάστηκαν με τον ίδιο τρόπο μπροστά σε πόσο κόσμο.

    Η Κατερινάσιαν τη μόνη δουλειά που θα έκανε καλά ήταν κομμώτρια για εγκατάσταση τρέσας. Η μόνη δουλειά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Όπου Κοκλωνιάδα και επίπεδο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !