Έπεσε η Μαγγίρα ξανά στα 7άρια... Αναλυτικά τα 15'

15
 

Δεν κατάφερε να κρατήσει τα χθεσινά νούμερα τηλεθέασης η Μπέττυ Μαγγίρα στο Open με την πρωινή εκπομπή της. 

Αν κι ακόμα είναι πολύ νωρίς για συμπεράσματα, η φετινή χρονιά μάλλον θα δυσκολέψει αρκετά όταν μπουν στην αρένα και τα υπόλοιπα κανάλια...

Αναλυτικά ΤΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΚΟΙΝΟ

09:45:00 - 09:59:59 6,1
10:00:00 - 10:14:59 6,4
10:15:00 - 10:29:59 5,3
10:30:00 - 10:44:59 6,8
10:45:00 - 10:59:59 11,1
11:00:00 - 11:14:59  11,0
11:15:00 - 11:29:59  8,7
11:30:00 - 11:44:59  8,4
11:45:00 - 11:59:59  7,0
12:00:00 - 12:14:59 6,9
12:15:00 - 12:29:59 7,4
12:30:00 - 12:44:59 7,0
12:45:00 - 12:59:59 6,3

ΣΥΝΟΛΟ 7,6

Δημοσίευση σχολίου

15Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Η συγκεκριμένη εκπομπή δεν βλέπεται με τίποτα. Σήμερα αποθέωσαν και τον Μπέζο για τις γελοιότητες που είπε χθες. Αν τα είχε πει άλλος, θα τον έθαβαν χωρίς έλεος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έπεσε στα νούμερα της πρεμιέρας της. Είναι πολύ νωρίς για συμπεράσματα άλλα ίσως αυτό το νούμερο να είναι το κοινό αυτό που την περιμένει να την δει και οι υπόλοιποι που μπήκαν προχθές και την ανέβασαν να είναι τηλεθεατές πιστοί άλλων εκπομπών που ακόμα δεν έχουν ξεκινήσει ή αναποφάσιστοι που δεν βλέπουν μια συγκεκριμένη εκπομπή αλλά πάνε με βάση τα θέματα και τους καλεσμένους. Αυτοί οι τελευταίοι που πρέπει να είναι και αρκετοί κάνουν την ζώνη να μοιάζει ασανσέρ και αργούν να κατασταλάξουν σε μία εκπομπή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Όπου φυσάει ο άνεμος. Τον αποθέωσαν γιατί θα είναι στο Open.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Την πάτησε η Μπέττυ. Είναι ένα συμπαθές τηλεοπτικό πρόσωπο που όφειλε στη δεύτερη σεζόν της να δείξει πως στόχος της είναι η Α Εθνική. Με πανελίστες καλοκαιρινού μαγκαζίνο στο Έψιλον δουλειά δε γίνεται. Οι απέναντι έρχονται ετοιμοπόλέμοι με μεταγραφές συνεργατών κλπ, θα την ποδοπατήσουν. (Βάζω στην άκρη τη Μπάρκα που παίζει χωρίς άγχος με άλλους κανόνες)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Οι τόσο μεγάλες διακυμάνσεις στα ποσοστά τηλεθέασης δεν είναι ενθαρρυντικό σημάδι, ειδικά αν αναλογιστούμε την απουσία ομοειδούς ανταγωνισμού. Για παράδειγμα, η σταθερότητα της Μιχελιδάκη το μεσημέρι δείχνει μια τάση διατήρησης ενός σταθερού κοινού, που έχει περισσότερη αξία από τα σκαμπανεβάσματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Οσο περνανε τους τηλεθεατες για ηλιθιους και κανουν δημοσιες σχεσεις λεγοντας ανοησιες στην συγκεκριμενη για τον Μπεζο ,αντι να τον κατακεραυνωνουν για τις γελοιες δηλωσεις του , καμια εκπομπη δεν θα παρει τα πανω της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Επισης οσο εχουν ενα πανελ αδυναμο με ανθρωπους χωρις προσωπικοτητα που κανουν και αυτοι δημοσιες σχεσεις και παλι αυτες οι εκπομπες δεν θα ανεβουν. Μετα απορουν για τα χαμηλα νουμερα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. κι φαντασου πηγε στο 7αρι χωρις να ξεκινησει ο αντιστοιχος ανταγωνισμος.ειναι σιγουρο
    πως η μαγγιρα παρακαλαει να ξεκινησουν gntm survivor για να χουν καθημερινο αντικειμενο
    σχολιασμου.. απο μονοι τους δεν τραβαει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Δεν μπορώ να καταλάβω με ποια λογική έδιωξαν από το πάνελ την Αθήνα Αφαλίδου και τον Δημήτρη Σαράντο που είχαν απίστευτη χημεία με την Μπέττυ και οι ατάκες έφευγαν βροχή πέρυσι. Και στη θέση τους έφεραν τον Χατζηδάκη που δεν έχει βγάλει σεζόν πουθενά και σήμερα κοιμόταν κυριολεκτικά στον καναπέ της εκπομπής. Ανήκουστο κι όμως αληθινό. Συντονίστηκα σήμερα επί μισή ώρα στην εκπομπή και ο Χατζηδάκης ήταν όλη τη διάρκεια ξαπλωτός με κλειστά μάτια ενώ οι υπόλοιποι άκουγαν τα ζώδια και σχολίαζαν τα διεθνή. Ούτε στο Extra Channel τέτοιες καταστάσεις. Τέλος κράτησαν στο πάνελ την Αντωνά η οποία τέσσερις μέρες τώρα μιλάει μόνο όταν είναι να σχολιάσει την προσωπική της ζωής και την καθημερινότητα της με τον Άρη Σοϊλέδη στο σπίτι αλλά και τις ετοιμασίες του γάμου. Με τέτοια εκπομπή την επόμενη εβδομάδα θα είναι κάτω από Χατζίδου και Φώτη Σεργουλόπουλο στη ΕΡΤ με 2%.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Για 2% είναι. Καλά κάνει βέβαια, αφού της έγραφαν τόσα καλά λόγια απλά επειδή δεν είναι ξανθιά. Τα περσινά τα καραγκιοζιλίκια που έκανε τη Σερτάμπ και τη Ρουσλάνα τα θυμάστε; Ή που όλη η εκπομπή ήταν μια ωδή στον αρραβωνιάρη από το Survivor; Να μου το θυμηθείτε την επόμενη εβδομαδα θα τον έχουν και καλεσμένο ως βαρύ πυροβολικό απέναντι στον ανταγωνισμό.

      Διαγραφή
  10. Δεν καταλαβαίνω ποιες είναι οι γελοίες δηλώσεις του Μπέζου που γράφουν κάποιοι και γιατί θα έπρεπε να τον κατακεραυνώσουν. Γι' αυτό που είπε για τα reunion και τα περί ηλιθίων; Επειδή δεν χαριεντίζεται και δεν έχει πρόβλημα να ομολογήσει ότι δεν αγαπάει όλο τον κόσμο; Μακάρι να ήταν όλοι έτσι ειλικρινείς θα πω εγώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κι εγώ δεν είδα κάτι διαφορετικό από αυτά που λέμε στις παρέες μας. Απλά έχει γίνει της μόδας να τον κράζουν για τα πάντα. Οκ έχει έπαρση, αλλά αυτό το θέμα είναι παιδαριώδες και αφελέστατο. Ζοχάδα για το τίποτα

      Διαγραφή
  11. Μιλησε για ηλιθιους που στο περασμα των χρονων δεν αλλαξαν ..ο ιδιος αλλαξε; Τον ιδιο ανοητο ανθρωπο βλεπουμε εδω και αιωνες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανόητος γιατί; Επειδή λέει ελεύθερα τη γνώμη του χωρίς να υπολογίζει το κόστος; Μαγκιά του. Από πού προκύπτει ότι είναι ανόητος;

      Διαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !