Πότε κάνει πρεμιέρα το «The 2night Show»; Τι ώρα και ποιες ημέρες θα παίζει;

8

 



Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου και το «The 2night Show», η πιο δυνατή παρέα της late prime time, επιστρέφουν τη Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου στις 23:30, για 7η χρονιά στον ΑΝΤ1, για να μοιραστούν μαζί μας τις πιο ενδιαφέρουσες νυχτερινές εξομολογήσεις, που θα γίνουν και φέτος «talk of the town»!

Κάθε Δευτέρα, Τρίτη και Τετάρτη στις 23:30, ο Γρηγόρης θα υποδέχεται στο στούντιο πρόσωπα που τολμούν να «ξεκλειδώσουν» τις ιστορίες τους, να μιλήσουν για όλα, να συγκινηθούν, να γελάσουν και να παίξουν.

Δημοσίευση σχολίου

8Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Θα αλλάξουν άραγε το σκηνικό;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. The 2Night Show και παιζει 3 μερες. Αλλη μια πρωτια της ελληνικης τηλεορασης. Καλα για τις συνεντευξεις που ειναι πιο λαιτ και βαρετες και απο πρωιναδικου, ασχολιαστο. Τους μαρανε το late-night...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τα νούμερα συνήθως άλλα δείχνουν. Και μπορεί να κάνει λάιτ συνεντεύξεις όμως βγάζει εσώψυχα και ειδήσεις. Τι περιμένετε δηλαδή να το γυρίσει στα θανατικά; Δεν θέλουμε έχουμε χορτάσει και ναι θέλουμε κάτι πιό χαλαρωτικό μετά από μιά κουραστική μέρα.

      Διαγραφή
  3. Οι συνεντεύξεις του Αρναούτογλου είναι όντως μετριότατες. Ειδικά αυτό το επαναλαμβανόμενο ''ναι, ναι καταλαβαίνω τι λες...'' ενω δεν εχει καταλαβει τιποτα... Ελάχιστοι βέβαια έχουν μείνει στην ελληνική tv που να μπορούν να κάνουν ωραίες συνεντεύξεις. Χρόνο με το χρόνο όλο και λιγότεροι. Δυστυχώς.

    Από την άλλη όντως τα πάει καλά σε τηλεθέαση. Τα τελευταία 3 χρόνια βέβαια είχε και την βοήθεια των ''Αγριων Μελισσών''. Για να δούμε φέτος με αλλαγμένη την prime time πως θα τα πάει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλέ ναι, ανυπόφορος είναι αυτός. Άσε η πολυλογία του που καπελώνει τους καλεσμένους, άσε η ταχυλογία του με την απαίσια άρθρωση, άσε η περιαυτολογία για το πόσο σωστός είναι σε διάφορες περιστάσεις, άσε οι ερωτήσεις προκάτ στους ηθοποιούς για το αν είχαν πρόβλημα οι γονείς με το επάγγελμα και αν τους έφεραν εμπόδιο και για τον διαχωρισμό μεταξύ εμπορικού και ποιοτικού ηθοποιού και διάφορα συναφή χωρίς να έχει ιδέα από θέατρο στο μεταξύ ο ίδιος.

      Διαγραφή
    2. 3 χρόνια μπορεί να είχε της μέλισσες αλλά τα προηγούμενα 3 έσκιζε αλλά μάλλον όπως τα είπε και ένας άλλος έχετε τόσο κόμπλεξ με τον ΑΝΤ1 που όλο το πρόγραμμα σας φαίνεται αιδια να το κοιτάξετε αυτο

      Διαγραφή
    3. Ρε συ 3:19 πάλι εσύ; Ανέφερε κανένας μας κανάλι; Αν πρόσεξες η κριτική μας αφορά αποκλειστικά τον παρουσιαστή και μόνο. Δεν είμαστε όλοι σαν κι εσένα που όλα του Αντ1 τα βρίσκεις σούπερ. Άντε πια με τον Αντ1 σου, τσουρέκια μας τα έχεις κάνει μόμολο!

      Διαγραφή
  4. Το late night θέλει χιούμορ και ατάκα. Τα νούμερα δεν με αφορούν, δεν είμαι διευθύνση προγράμματος. Το τηλεπαιχνίδι του πάει πολύ περισσότερο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !