Πολύ χαμηλά ποσοστά τηλεθέασης για το ΓΕΙΑ ΣΟΥ... - Αναλυτικά τα ποσοστά (24/9/2022)

17


Αναλυτικά τα νούμερα τηλεθέασης για τα μεσημεριανά  και απογευματινά προγράμματα για χθες , σύμφωνα με την AGB Nielsen ήταν:

Πρόγραμμα 18-54


ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ 14,6
ΕΚΤΟΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ (Ε) 10,4
ΤΟ ΚΑΦΕ ΤΗΣ ΧΑΡΑΣ (Ε) 7,9
OPEN SPORT 4,6
TAXI 3.0
ΤΑΙΝΙΑ MEGA 4,6
ΓΕΙΑ ΣΟΥ 6,0


ΜΗ ΚΑΘΑΡΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΗΛΕΘΕΑΣΗΣ.

*Τα στοιχεία τηλεθέασης είναι κατά προσέγγιση, αφορούν στη χρονική ζώνη μετάδοσης των προγραμμάτων που έχουν δώσει τα κανάλια και είναι ενδεικτικά. 

ΠΗΓΗ: Nielsen Media Research

Δημοσίευση σχολίου

17Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Έσκισε η Ναταλία Γερμανού!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έφερε τον Κωστετσο η Μπακοδήμου εκραζαν την Καγιά που κράζει τις διαγωνιζόμενες και το αποτέλεσμα...Πάτος με 6%.Αντε και Προπο .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δικαίως. Η εκπομπή της Γερμανού είναι ιδανική για την ζώνη προβολής και το γεγονός ότι δεν έχει στεριώσει καμία εκπομπή απέναντι μόνο τυχαίο δεν είναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. "Γεια σου Μαρια" που ελεγε και το ασμα του Σαρμπελ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο σκαι δεν έχει καμία δυναμική σε καμία ζώνη καμία μέρα της εβδομάδας. Δεν έχει ούτε κοινό σαν κανάλι ούτε ενδιαφέρον και αυτό φαίνεται από όλες τις ζώνες και τις εκπομπές. Λύση; Ας την βρουν τα ακριβά στελέχη του

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο Σκαι έχει κακιστη εικόνα στις ψυχαγωγικές του εκπομπές. Ήταν θέμα τύχης ότι ο Μουτσινάς πέτυχε - τις πρώτες δυο σεζόν - αφού έφερε μια επιτυχία έτοιμη από το Open. Τα κανάλια έχουν χάσει την ταυτότητα τους προσπαθώντας να αντιγράψουν το ένα το άλλο. Κι αυτό με τις εκπομπές ποικίλης ύλης έχει παραγίνει. Ποσα πάνελ και πόσους σελεμπριτις να αντέξει αυτή η χώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Οταν μια εκπομπη ειναι καλοστημενη δεν παιζει ρολο απο που προβαλλεται, η Μπακοδημου φανταζει ως ερασιτεχνης. Αδυναμη θεματολογια , ανευρο το πανελ, εχει προβλημα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αν η εκπομπή έχει μια ευκαιρία να σταθεί είναι να μετακινηθεί στο slot 12:45-3, ώστε να ξεκινάει μια ώρα πριν τη Ναταλία και να χτίσει κοινό. Επίσης εκείνη την ώρα τελειώνουν οι ομοειδείς πρωινές εκπομπές και θα παίζει μόνο απέναντι σε δελτία. Επίσης, αν κάτι άρεσε στην πρεμιερα ήταν τα χιουμοριστικά βίντεο που την διαφοροποίησης από τις υπόλοιπες εκπομπές και χθές το στοιχείο αυτό έλλειπε τελείως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αλλη μια αποτυχια της Μπακοδημου , ποσες ευκαιριες να της δωσουν ακομη; Μηπως λεω πρεπει να αλλαξουν τα στελεχη που επιλεγουν τους παρουσιαστες , γιατι ανακυκλωνονται τα ιδια προσωπα ασχετως αν δεν εκαναν επιτυχιες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ήταν αποτυχία το Power of Love; Η το Style me Up στο Open που έκανε πάνω από 9 σε κανάλι με μέσο όρο 5;

      Διαγραφή
  10. Του χρόνου η Ναταλία θα πάει ΜΕΓΚΑ. Έτσι δεν έχει ειπωθεί; Τότε θα δούμε αν είναι συνήθεια της παρουσιάστριας ή του καναλιού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Το Power of Love αν θυμαμαι καλα δεν πηγε καλα και γι αυτο αποχωρησε και η Μπακοδημου η οποια εφαγε και μεγαλο κραξιμο για το αυτο το υποπροιον, Νομιζω εκανε και καποιο αλλο με μεταμορφωσεις γυναικων κατι τετοιο ,το οποιο επισης δεν πηγε καλα. Αλλωστε οταν σταματησε με τον Σεργουλοπουλο ειπε οτι δεν της αρεσε η ποιοτητα αυτων των εκπομπων και θελει να κανει κατι πιο ποιοτικο. Απο οσο ειδατε εκανε το ονειρο της πραγματικοτητα !!Επισης στο σοου του Κοκλωνη ηταν αγενης και ξινη , ως τι αραγε ως ειδικος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το PoL τη πρώτη σεζόν έκανε 25αρια χαλαρά. Ήταν η επιτυχία της σεζόν μαζι με τον πρώτο κύκλο My Style Rocks (Ραμόνα, του κλπ) που επίσης είχε πάει πολύ καλά.

      Διαγραφή
  12. χαλια τα ποσοστα. θα εχει σκασει στα γελια η μαλεσκου και το ζευγος γκουνταρα. διωξανε μαλεσκου γκουνταρα και πανε χειροτερα φετος στο σκαι και με ακριβοπληρωμενες κυριες τυπου σκορδα μπακοδημου. ας προσεχαν..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ε οχι και οι Γκουνταραιοι , λυπηθειτε μας, στραβοι, κουτσοι, αγραμματοι , στην τηλεοραση !!!! Δυο προτζεκτ τους εδωσαν στον Σκαι και με καλα λεφτα και τα πατωσαν και τα δυο , ασε που θαβουν και τον Σκαι που τους εδωσε αυτη την ευκαρια, παλια τους τεχνη κοσκινο η αχαριστια.Τωρα γλειφουν τον Κοντο να τους δωσει εκπομπη, για τετοιο θρασος μιλαμε. Προτιμω την Μπακοδημου απο τους τοξικους , παλιακους Γκουνταραιους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Βρε Κακκαβα γιατι μπαινεις σε ολα τα σχολιαστικα σαιτ ,για να ακουγεται στο ονομα σου; Τα ιδια κανεις και στην διαδικτυακη σχολιαστικη εκπομπη , με τον γνωστο παλιο πανελιστα, ξερεις εσυ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !