Με σπόντα στον ΑΝΤ1 η έναρξη της Σκορδά στον ΣΚΑΙ;

14



Με τραγούδι όλο νόημα ξεκίνησε το «Πρωινό μας» με τη Φαίη Σκορδά το πρωί της Δευτέρας 26/9.

«Καλημέρα! Καλή εβδομάδα. Δεν ξέρω γιατί, αλλά με αυτό το τραγούδι ξεκινήσαμε σήμερα όλη η ομάδα του Πρωινού μας. Με Αντώνη Ρέμο. Εγώ τώρα θέλω να το ακούσω όλο. Κορίτσια μου, σας το αφιερώνω αυτό το τραγούδι, δεν ξέρω γιατί. Να ακούμε την καρδιά μας, αυτό δεν είναι το πιο σημαντικό;» ανέφερε αρχικά η Φαίη Σκορδά.

Στη συνέχεια, η παρουσιάστρια πρόσθεσε «τι να σας πω τώρα… καταλαβαίνετε! Ας μας πηγαίνει η καρδιά όμως. Πολλές φορές πηγαίνουμε με τα πρέπει και όχι με τα θέλω. Έρχεται κάποια στιγμή όμως… Μα δεν πρέπει να μας πηγαίνει η καρδιά;».

Δηλαδή η καρδιά την πήγε στον ΣΚΑΙ; Μάλιστα... Μάλλον μόνο η παρουσιάστρια βρίσκει την κίνηση αυτή (να πάει στον ΣΚΑΙ) πετυχημένη. 

Δημοσίευση σχολίου

14Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Σχολιασμοί του 8%... γελά ο κόσμος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δηλαδή από τι ποσοστό και πάνω επιτρέπεται να σχολιάζει κάποιος;

      Διαγραφή
    2. Και το 10% σχολιάζει. Σιγά τη μεγάλη διαφορά, τι 8 τι 10.

      Διαγραφή
  2. Η κυρία μονοψήφια θέλει και να σχολιάσει, γελάει ο κόσμος μαζί της

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Είναι που δεν είναι κίτρινη η εκπομπή της Σκορδά....Καρακιτρινη είναι...δυστυχώς...Γιατί όσο και αν δεν θέλει να το παραδεχτεί στις πλάτες του Λιάγκα έκανε καριέρα...Χωρίς Λιάγκα πατώνε και πατώνει..Λίγη ντροπή.


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τουλάχιστον αυτή δεν άρχισε να κράζει την απέναντι εκπομπή όπως η Κατ Καιν που δεν χάνει ευκαιρία να ασχολείται με τους άλλους που βρίσκονται στην ίδια ώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τα σχολια ολων σας ειναι σεξιστικα. Οτι μια γυναικα επιτρεπεται να κανει καριερα μονο στις πλατες του αντρα της, και επιτρεπεται να μιλαει μονο εφοσον ειναι πολυ επιτυχημενη. Ο Λιαγκας δηλαδη κανει μεγαλυτερα νουμερα απο εκεινην; Με βαση τη δυναμικη του σταθμου, μια Λιτσα Πατερα, και μια Μπαρμπαρηγου, ο Λιαγκας εχει χειροτερη δυναμικη απο εκεινη. Επισης ξεχνατε οτι συμφωνα με τα ρεπορταζ "αναγκαστηκε" να φυγει λογω της συμπεριφορας του, οποτε λογικο να εχει καημο μεσα της, ακομα κι αν το εδειξε με εναν αρκετα "δευτερο" τροπο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. @12:00 για όλα ευθύνεται η Φαίη και η Δούκισσα και ο Λιάγκας οσιος κάποιοι φαίνεται ότι είναι βαλτοι από χιλιόμετρα μακριά από τα σχόλια

      Διαγραφή
  6. Δεν ξέρω αν την πήγε στον ΣΚΑΪ το μυαλό η η καρδιά πάντως ευτυχώς για εκείνη γλίτωσε από το Λιάγκα, την Άρια και την πισπιριγκιαδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αν μην είχε να φάει και αυτή και άλλες σαν αυτές και θα σου έλεγα εγώ αν θα έλεγε τόσο εύκολα τα αφηγήματα περί καρδιάς. Αυτά είναι καλά να τα λες και να τα γράφεις σε βιβλία αυτοβελτίωσης όταν ξέρεις πως έχεις εξασφαλισμένα πράγματα. Αυτές δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα και την κοινωνία. Είναι στην κοσμάρα τους κλεισμένες στα παλάτια τους. Για αυτό πέφτουν από τα σύννεφα με τα εκλογικά αποτελέσματα και τα όσα γίνονται τον τελευταίο καιρό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Από ποτέ είναι σεξιστικό σχόλιο η..βοήθεια...Ναι η
    κυρια Σκορδά έκανε καριέρα χάρη στον κύριο Λιάγκα .Και η απόδειξη είναι,όταν πατώνε τον έφερε πίσω για να την βοηθήσει..Αν ψάχνετε για σεξισμό ,να κοιτάτε την πλευρά της κυρίας Σκορδά .Δούναι και λαβειν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Σαφώς και η ίδια βρίσκει την απόφαση της να πάει στον ΣΚΑΙ επιτυχημένη. Κάνει ακριβώς την εκπομπή που ήθελε με την ομάδα που ήθελε μπροστά και πίσω από τις κάμερες και αισθάνεται όμορφα σε αντίθεση με περυσι. Δεν είναι όλα νουμερα. Αν ήταν για αυτά θα εμενε στον Αντ1 που πέρυσι έκλεισαν πρώτη. Επίσης την Παρασκευή έκανε 13%. Οποτε αφήστε τα σχόλια για το 8%. Είναι πολυ νωρίς ακόμα για όλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κάνει την ίδια εκπομπή που έκανε και στον ΑΝΤ1.

      Διαγραφή
  10. Τι διαφορετικό κάνει η Σκορδά στον Σκάι;;;;Αντιγραφή του Πρωινού είναι σε όλα ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !