Τέλος η Κλινική απο το πρόγραμμα του ΑΝΤ1

13


Ολοκληρώθηκε η προβολή της αποτυχημένης σειρά του ΑΝΤ1 "Η ΚΛΙΝΙΚΗ". Η σειρά του καναλιού δεν κατάφερε να κάνει αίσθηση στο τηλεοπτικό κοινό κι έτσι με συνοπτικές διαδικασίες κόβεται.

Έτσι απο τη Δευτέρα 19 /9  στις 16:00 θα προβληθεί η έκτακτη εκπομπή για την κηδεία της Βασίλισσας Ελισάβετ ενώ απο την Τρίτη 20/9 και κάθε μέρα στις 16:00 θα παίζει το BROOKLYN NINE-NINE ενώ στις  16:30 θα μπει σε επανάληψη η σειρά ΤΟ ΚΑΦΕ ΤΗΣ ΧΑΡΑΣ.

Δημοσίευση σχολίου

13Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Πάλι το Καφέ της Χαράς; Ειλικρινά ας σταματήσει πια αυτό το αστείο. Έχει τόσες σειρές...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ένα μήνα είχα δώσει στην Κλινική για να κοπεί. Άλλοι εδώ μέσα έλεγαν πως θα κοπεί νωρίτερα. Έπεσαν τελικά αυτοί μέσα. Στον ΑΝΤ1 όμως πίστευαν πως θα τους βγει! Τί να τους πεις τώρα; Δεν τράβηξε το καλοκαίρι και θα τράβαγε τώρα με τον ανταγωνισμό; Να κάνει ο Alpha τις Αμφιβολίες το καταλαβαίνω γιατί οι Οικογενειακές ιστορίες του πέτυχαν. Αλλά η Κλινική απέτυχε το καλοκαίρι. Τί το συνεχίζεις; Τέλος πάντων πάει η Κλινική έκλεισε. Επιστρέφουμε στον Πώποτα και στη Χαρά. Για λίγο καιρό ξεκουράστηκαν αυτοί και άντε πάλι από την αρχή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τι εννοείς; Το Καφέ της Χαράς έπαιζε κανονικά το καλοκαίρι και στη συνέχεια τα Σ/Κ. Άρα καθόλου δε ξεκουράστηκε

      Διαγραφή
  3. Ο καπετάν Ποφαντης σαλπάρει για νέες επιτυχίες 🤔🤔

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κόβουν την Κλινική αλλά το Μπρουκλιν εκεί ακούνητο! Φαίνεται τους αρέσει το 4%...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αυτό με το Καφέ της Χαράς καταντάει εκνευριστικό. Ας βάλουν κάτι άλλο, π.χ. το πιο γλυκό μου ψέμα που έχουν καιρό να παίξουν. Το Καφέ δεν είχε παει ιδιαίτερα καλά ούτε το καλοκαίρι. Με ποιά λογική ξανά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τόσα χρόνια το ίδιο πρόβλημα ο ΑΝΤ1. Δεν μπορεί να βρει λύση για την απογευματινή ζώνη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ποφάνταρος. Τιτανικός το κανάλι. 4-5:30 μονοψήφια χωρίς πρόγραμμα κάτι που βυθίζει και το Σεφερλή. Με λίγα λόγια νωρίς το απόγευμα, Παρασκευή και Κυριακή δεν έχει προγραμμα το κανάλι. Συν ότι στις έντεκα το βράδυ που θα τελειώνουν οι παγιδευμένοι δεν ξέρουμε τι θα παίζει μέχρι δώδεκα που θ αρχίζει ο Γρηγόρης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Θα αυξηθούν κατακόρυφα οι συνδρομητές του ΑΝΤ1+ που θα τρέξουν να δουν τα κομμενα επεισοδια εκει :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ο γνωστός βλαξ του διαδικτύου σας κλέβει τα κείμενα σας αυτολεξεί. Ο γνωστός σε όλους newsroom που την είδε "δημοσιογράφος" με τις πλάτες αλλού. Αχαχαχαχχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Aνεξάρτητα από την ποιότητα της σειράς, το εν λόγω προϊόν έχει καλώς ή κακώς ένα κοινό το οποίο δεν είναι πάντα μικρό. Μην ξεχνάμε ότι πρόκειται για αυτοτελείς ιστορίες και κάποιες εξ αυτών παρουσιάζουν μεγαλύτερο ενδιαφέρον και κάποιες άλλες μικρότερο. Παρατηρώντας τα χθεσινά ποσοστά, το επεισόδιο της Τετάρτης έκανε 12,2%. Ο Ant1 αν θέλει ας την κόψει τη σειρά, αλλά πίσω από αυτήν υπάρχουν άνθρωποι που έχουν δουλέψει αρκετά, και επίσης αυτή τη στιγμή η σειρά δεν έχει καμία σχέση με την εικόνα του πρώτου καιρού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !