ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ στην ΕΡΤ1: Η Νατάσσα Μποφίλιου καλεσμένη στο νέο επεισόδιο της ξέφρενης μουσικής κωμωδίας!

2

Η Νατάσσα Μποφίλιου είναι η πρώτη καλεσμένη του Φοίβου Δεληβοριά στη «Νέα Μάντρα».

Ο Τζόναθαν (Μιχάλης Σαράντης) όμως έχει σοβαρές αντιρρήσεις, που κάμπτονται όταν ο Φοίβος του υπόσχεται ότι θα γράψει τη συνέχεια του επιτυχημένου του παιδικού τραγουδιού, το «Κροκοδειλάκι νούμερο 2».

Όλα όμως μέχρι την πολυπόθητη πρεμιέρα πάνε στραβά: ο Φοίβος δεν βρίσκει κανένα κοινό μουσικά με τη Δανάη (Άλκηστις Ζιρώ), ο Θανάσης (Θανάσης Αλευράς)  παθαίνει μια μανία με τον ηλεκτρονικό τζόγο και πιστεύει πως η Μποφίλιου του…φέρνει γκίνια και ο Νώντας -ένας πρώην σύντροφος της Κίρμπυ (Άννυ Θεοχάρη)– κανονίζει μάχη με τον Ζερόμ (Ζερόμ Καλούτα) για τα μάτια της, τη βραδιά της πρεμιέρας.

Τα πράγματα όμως γίνονται πραγματικά ανησυχητικά, όταν η Νατάσα, λόγω ενός tweet της βρίσκεται στη φυλακή. Θα γίνει τελικά η πρεμιέρα; Και πώς θα συντελέσουν σ ’αυτό ο Πάνος Μουζουράκης,  η Φαίη Σκορδά, ο  Πάνος Σουρούνης, ο Ντίσνει και ο …Καρλ Μαρξ;

Μη χάσετε το νέο επεισόδια της μουσικής κωμωδίας καταστάσεων, με στοιχεία σαρωτικής  σάτιρας, αλλά και μουσικοχορευτικού θεάματος «Τα Νούμερα»

Λίγα λόγια για την υπόθεση…

Ο Φοίβος (Φοίβος Δεληβοριάς), 45άρης τραγουδιστής-τραγουδοποιός, που οι μέρες της επιτυχίας του έχουν περάσει, έχει ένα επίμονο όνειρο: να αναστήσει το βαριετέ, να ξαναφέρει στη μόδα αυτό που πέτυχε κάποτε ο Αττίκ με τη «Μάντρα», σε πείσμα των καιρών και όσων επιτάσσουν οι νέες μουσικές μόδες.  Ο παλαιάς κοπής παραγωγός Σάκκαρης (Γιάννης Μπέζος) του δίνει τη δυνατότητα να το κάνει -και μάλιστα εκεί ακριβώς που βρισκόταν κάποτε η «Μάντρα». Καταφέρνει και μαζεύει γύρω του μια ανορθόδοξη καλλιτεχνική ομάδα από διάφορα «νούμερα» του θεάματος: τον εμμονικό ηθοποιό-μίμο και άσο των μεταμφιέσεων Θανάση (Θανάσης Αλευράς), τον μισάνθρωπο stand up κωμικό Χάρη Γαμμάτο (Χάρης Χιώτης), τη νεαρή σερβιτόρα-τραγουδίστρια Δανάη (Άλκηστις Ζιρώ), τη φεμινίστρια χορεύτρια μπουρλέσκ Κίρμπυ (Άννη Θεοχάρη)  και τον βουβό μάγο Άλεξ (Aλέξανδρος Χωματιανός). Λίγο πριν από την πραγμάτωση του σχεδίου, όμως, ο Σάκκαρης πεθαίνει απροσδόκητα και την επιχείρηση αναλαμβάνει ο γιος του Τζόναθαν (Μιχάλης Σαράντης), σπουδαγμένος στο Λονδίνο, ταγμένος στο να βγαίνουν τα οικονομικά «νούμερα» και απολύτως εχθρικός σε οποιοδήποτε καλλιτεχνικό όραμα.

Ο Φοίβος, παρά τα εμπόδια, εξασφαλίζει τη συμμετοχή διάσημων γκεστ από τον μουσικό χώρο, που όμως ο καθένας έχει τις δικές του ιδιοτροπίες . Ποια «νούμερα», τελικά, θα υπερισχύσουν; Ο Φοίβος, το όραμά του, η ομάδα  και οι καλεσμένοι του ή ο Τζόναθαν και οι new age επιχειρηματικές εμμονές του; Σε όλα αυτά καταλυτικό ρόλο παίζουν η δυναμική stage manager της «Μάντρας» Έλσα (Βάσω Καβαλιεράτου), ο λαϊκός, θυμόσοφος τεχνικός Παντελής (Θανάσης Δόβρης), η πρώην γυναίκα του Φοίβου Ξένια (Αλεξάνδρα Ταβουλάρη), η 10χρονη κόρη του (Έβελυν Λύτρα), καθώς και δυο ημίτρελοι μπαρμπέρηδες που έχουν κουρείο ακριβώς δίπλα στη «Μάντρα» (Σπύρος Γραμμένος, Ζερόμ Καλούτα). Νέμεσις, αλλά και απροσδόκητος σύμμαχος του Φοίβου ο Μενέλαος (Γιάννης Σαρακατσάνης), νυν σύντροφος της γυναίκας του και δικηγόρος-συγγραφέας-μπλόγκερ-δημιουργός απλικέισιον-ινφλουένσερ-εφευρέτης-σεφ και γενικώς εκνευριστικός και «τέλειος».

Η σειρά θα μεταδίδεται στην ΕΡΤ1 κάθε Παρασκευή, στις 22:00.

Δημοσίευση σχολίου

2Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !