Μάρκος Σεφερλής - Έλενα Τσαβαλιά: Μαζί σε νέο πρόγραμμα του ΑΝΤ1...

7


Ο Μάρκος Σεφερλής επέστρεψε με το νέο κύκλο του τηλεπαιχνιδιού «5 x 5» που προβάλλεται καθημερινά τα απογεύματα από τον ΑΝΤ1, αλλά όπως αποκάλυψε η Δούκισσα Νομικού σήμερα στο «Πρωινό» ,  αυτό δεν θα είναι το μόνο project που θα αναλάβει φέτος στο σταθμό.

Σύμφωνα με την εκπομπή, ο γνωστός ηθοποιός θα αναλάβει την παρουσίαση ενός ακόμα τηλεπαιχνιδιού και μάλιστα, θα έχει στο πλευρό του και τη σύζυγό του, Έλενα Τσαβαλιά. 

Πρόκειται για το «Family Game», το οποίο αναμένεται να κάνει πρεμιέρα σύντομα στον ΑΝΤ1 και σε αυτό θα μπορούν να συμμετέχουν οικογένειες, αλλά και φίλοι ή συνάδελφοι.


Οι παίκτες θα είναι χωρισμένοι σε δύο ομάδες, αποτελούμενες η καθεμία από τέσσερα άτομα και οι οποίες θα περνάνε από πολλές περιπέτειες προκειμένου να φτάσουν στο μεγάλο τελικό.

Ο Μάρκος Σεφερλής και η Έλενα Τσαβαλιά θα αναλαμβάνουν την κάθε ομάδα και θα προσπαθήσουν να βοηθήσουν τη μία από τις δύο ομάδες που θα φτάσουν στον τελικό για να κερδίσουν ένα μεγάλο έπαθλο.

Δημοσίευση σχολίου

7Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Κονσεπτς και αισθητική κατευθείαν από την κατάψυξη της δεκαετίας του ‘90. Που είναι ο ΑΝΤ1 της πρωτοπορίας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η Δούκισσα το αποκάλυψε; Τί λες τώρα; Μπράβο για την αποκλειστικότητα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. τέλεια επιλογή, λατρεμένο ζευγάρι με καλή χημεία και λατρεμένοι διάθεση. Ο ΑΝΤ1 ετοιμάζεται να πρωταγωνιστήσει και φέτος και από ότι φαίνεται αυτό προκαλεί εκνευρισμό και φόβο σε πολλούς!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. «Ο αντ1 ετοιμάζεται να πρωταγωνιστήσει ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ»!!!!!! Πέρυσι ειδικά στην prime time ήταν πεμπταγωνιστής, σχεδόν κομπάρσος. Πώς τα λες έτσι βρε παιδί μου!!!! Χαχαχαχαααααααααα!!!! Τέτοια αστεία ούτε ο Σεφερλής.

      Διαγραφή
    2. 9.37 Οτι πεις αγαπη.

      Διαγραφή
  4. @8:45 μόλις παραδέχτηκες ακόμα και εσύ ότι ο αντ1 πήγε στην 5η θέση. Άρα καλά τον λέει αντ5! Κατοχυρώθηκε. Αντ5 από δω και πέρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Θα πατώσει. Ο κόσμος βαρέθηκε να βλέπει ζευγάρια να παρουσιάζουν, πέρασε αυτή η μόδα. Άλλωστε είναι σαν το celebrity game night που αν και με διάσημους πήγαινε από χάλια έως μέτρια. Ποιος θα καθίσει να δει το ίδιο παιχνίδι με άσημους;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !