Μονοψήφια για το Πρωινό - Στην πρώτη θέση το Πάμε Δανάη - Δείτε τα νούμερα τηλεθέασης (18/54) 7/9/2022

20


Στη μάχη με την τηλεθέαση βρέθηκαν όλα τα κανάλια στην πρωινή ζώνη. 

Αναλυτικά:

ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΚΟΙΝΟ

ΤΟ ΠΡΩΙΝΟ 9,7
SUPER ΚΑΤΕΡΙΝΑ 12,4
ΟΙ ΔΕΚΑΤΝΙΑΝΟΙ 8,9
ΟΙ ΑΤΑΙΡΙΑΣΤΟΙ 6,3
ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΪΝΙΑΤΙΚΑ 6,8
ΠΑΜΕ ΔΑΝΑΗ 14,5
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΕΡΤ 5,6
BREAKFAST@STAR 5,0
ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΜΝΕ ΤΗ ΖΗΝΑ 11,0

Δείτε αναλυτικά τα 15' εδώ



ΜΗ ΚΑΘΑΡΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΗΛΕΘΕΑΣΗΣ.

*Τα στοιχεία τηλεθέασης είναι κατά προσέγγιση, αφορούν στη χρονική ζώνη μετάδοσης των προγραμμάτων που έχουν δώσει τα κανάλια και είναι ενδεικτικά.

ΠΗΓΗ: Nielsen Media Research

Δημοσίευση σχολίου

20Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Η Φαίη και ο Φώτης θα αλλάξουν τα δεδομένα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Στον Ant1 Φαίη θα λένε και θα κλαίνε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και με την Φαίη πέρσι τρίτο ήταν το Πρωινό στο πρώτο κομμάτι της σεζόν . Με τα θανατικά ανέβηκε.

      Διαγραφή
    2. Δεν έχει κάθε χρόνο τέτοια θέματα. Πέρυσι έτυχε

      Διαγραφή
    3. Γιατί να κλαίνε .. Έκλεψαν τόσα χρόνια που η Σκορδά έκανε μονοψήφια και έφεραν τον Λιάγκα που λίγο με Πισπιριγκου,λίγο με Φιλιππίδη και λοιπούς ,ανέβασε τα νούμερα..Και η Σκορδά δίπλα γλάστρα....Μονοψήφια θα κάνει και η Σκορδά...

      Διαγραφή
  3. Ο Λιάγκας βγηκε με τη στόφα του νικητή χωρίς όμως να έχει την ανάλογη θεματολογία. Υποτίθεται ότι το βαρύ σου πυροβολικό είναι η ενημέρωση και στις πρώτες εκπομπές δεν έχει δείξει τίποτα. Πέρα από το γεγονός ότι δεν έχουν και κάτι νεότερο οι υποθέσεις που ασχολείται δεν νοείται ως θέμα πια μια κυρία τηλεπλάτη να λέει ότι ο άντρας της φόνισσας έχει γκόμενα. Μια Δούκισσα η οποία είναι ξένο σώμα ακόμη και που θέλει χρόνο και ένα ψυχαγωγικό κομμάτι παρατημένο στην τύχη του ενώ θα μπορούσε να χει φουλ τηλεοπτικό ρεπορτάζ αυτοί βγάζουν θέματα από το ψυγείο. Και το πιο τραγικό επίσης για μένα ήταν ότι στην πρεμιέρα το πρώτο πλάνο ήταν η κατηγορούμενη. Αντί να ήταν ο Λιάγκας ή οι συνεργάτες. Η Κατκέν στα γνωστά της νούμερα με τα γνωστά κατιναριόζικα θέματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Είναι λάθος να συγκρίνουμε την Δανάη με τις υπόλοιπες εκπομπές...... Το υψηλό νούμερο στην αρχή ήταν από την Ελεονώρα ... Δεν μπορεί να συγκριθεί...... Τώρα για τον Λιάγκα έχει πάθει σοκ το μόνο που τον έσωσε πέρυσι ήταν η πισπιριγκου.... Η Φαίη Έτσι και περάσει τον Λιάγκα θα γίνει σεισμός στον ANT1

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δεν βλεπεται ο Λιαγκας. Κακως δεν εχει καταλαβει οτι χωρις την Φαιη - η καποια αντιστοιχου βεληνεκούς παρουσιαστρια - πχ Καραβατου, δεν μπορει να σταθει γιατι ο κοσμος τον αντιπαθει. Αν μπορουσε να σταθει θα ειχε συνεχισει κι η εκπομπη του στον ΣΚΑΙ. Η Δουκισσα δεν το χει, οποτε ετσι κι αλλιως η εκπομπη δεν μπορει να γυρισει σε ψυχαγωγικη. Λογικα το εχουν χασει το παιχνιδι για φετος εκτος κι αν γινει μια δραστικη αλλαγη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η Σκορδά γλάστρα ήταν πέρσι....Όταν έλειπε ο Λιάγκας έκανε μονοψήφια...Απλώς δεν πουλάνε για την ώρα η Πισπιριγκου,τα θανατικά και οι βιασμοί....Ίσως είναι νωρίς ακόμα....θα δείξει..

      Διαγραφή
  6. Πάντως στον Άλφα δεν περνάνε καλά. Άρχισε νωρίς το ξεκατίνιασμα. Αρχικά ο Μικρούτσικος με τον Παπανώτα και στη μέση ο Γκουντάρας. Σήμερα η Σταματίνα με την Κατ Καιν και αφορμή την Queen Dina. Εκτός αν είναι κόλπο για τα νούμερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ούτε ο Παπαδάκης με την "Αναστασόπουλου" πούλησαν στο Πρωινό....Νωρίς είναι ακόμα ..Θα μπει και η Σκορδά με τον Φώτη και όλη η πρωινή ζώνη θα είναι μονοψήφια ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Δυστηχώς το πρωινό έλαβε τέλος και τώρα ας τρέξουν για αλλαγές μπας και σωθεί τίποτα.Ο Φώτης με Φαίη που θα μπούν στον αέρα τι θα γίνει θα σκοτώνονται για ποιος θα είναι 3ος-4ος? Η Φαίη τα ίδια νούμερα με δεκατιανούς θα έχει η θα πάει ποιο κάτω? Για πάνω δεν την βλέπω και ειδικά στον Σκάι.
    Το Σταρ την έπαθε για τα καλά βάζοντας το ανδρόγυνο για να κάνει την εκπομπή.Το δύδιμο το πρεσινό μία χαρούλα ήταν ας το κρατούσε και ας έκανε ριζική ανανέωση την εκπομπή από ομάδα μέχρι σκαλέτα.Τώρα ας καθήσει να απολαμβάνει τα 4ρια και τα 5ρια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Έπρεπε ο Λιάγκας, να πάρει την Καραβάτου ή ακόμα την Μαλεσκου, μπορεί να είναι λίγο απόμακρη, αλλά μπορεί να ανταποκριθεί τις δύσκολες στιγμές.. Αλλά και η Δούκισσα έχει κάνει πρωινο πριν πολλά χρόνια στο μέγκα, και έχει ασχοληθεί με την lifestyle εκπομπές.. Μάλλον πρέπει να είναι σε μεγάλα show.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Καλά, νωρίς είναι ακόμη, καταρχήν πρέπει να στρωθούνε να δουλέψουν για τις εκπομπές τους και οι περισσότεροι δεν έχουν δουλέψει ακόμη! Ο Λιάγκας ήταν σε διακοπές ακόμη και το Σαββατοκύριακο πριν την πρεμιέρα, τι να περιμένει κανείς;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. δυσκολα τα πραγματα για το Πρωινο του Αντ1

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Η Καραβατου καμμενο χαρτι ειναι δεν κανει για ψυχαγωγικο πιανεται η ψυχη σου με αυτην , η Μαλεσκου θα κουμπωνε με τον Λιαγκα ανετα. Ο Ποφαντης το εκανε το θαυμα του , εφερε την Δουκισσα και την επεβαλλε με το ετσι θελω στο Πρωινο. Οταν ο βασικος παρουσιαστης ο Λιαγκας δεν κολλαει ,ουτε εχει χημεια με την Νομικου και του την επιβαλλουν με το ετσι θελω , πως να παει καλα η εκπομπη. Αρα την ευθυνη την εχει ο Ποφαντης που χωθηκε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Παντως με την Πισπιριγκου και Λιγναδη ολες οι εκπομπες αναστηθηκαν περυσι, φετος που λειπει το καθημερινο σηριαλ επεσαν ολοι. Η κουτσομπολα και δηθεν πολυξερη Κουτσελινη και ολοι οι υπολοιποι, εκτος απο Ευαγγελατο που κρταει τα ποσοστα του και Μελετη που αυξησε τα ποσοστα της.Οτι ολες οι εκπομπες θα κρατηθουν σε χαμηλα ποσοστα , οφειλεται οτι ειναι ιδιες και δεν κανουν προσπαθεια να παρουσιασουν πρωτογενες υλικο, γιατι οι αρχισυντακτες βαριουνται να δουλεψουν .Αναμασουν τα ιδια θεματα , ομοειδης εκπομπες, με γερασμενα και ακαταλληλα πανελ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Και στην αρχή της προηγούμενης σεζόν πρώτη ήταν η Μπάρκα και μετά έπεσε στα 5αρια και τα 7αρια...θα δείξει ..θα έρθει και ο Φώτης και η Σκορδά ...Αν και πιστεύω ότι όλες οι εκπομπές μονοψήφια θα κανουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ποια 5άρια μωρέ; Άντε να είχε πέσει μέχρι το 8. Αφού συνήθως στο β μισό της σεζόν ερχόταν 3η με ποσοστά πέριξ της βάσης ή ακόμα και με 12άρια.

      Διαγραφή
  15. βασικα, οι φετινες μεταγραφες θα αποδειχτει οτι απλα μοιρασαν το κοινο -και τα ποσοστα- στη μεση!
    Τα περσινα νουμερα του πρωινου θα πανε μισα-μισα σε ΑΝΤ1 και ΣΚΑΙ (με κερδισμενα τα αλλα καναλια!) οπως εγινε και με τη μεταγραφη Αναστασοπουλου. Ουσιαστικα εχασε ο ΣΚΑΙ χωρις ιδιαιτερο κερδος για ΑΝΤ1. Τελικα ολοι φετος παιζουν για να... προμοταρουν MEGA-ALPHA!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !