Τι έκαναν οι πρεμιέρες στα κεντρικά δελτία ειδήσεων; - Δείτε τα νούμερα τηλεθέασης (18/54) 5/9/2022

7



Αναλυτικά τα νούμερα τηλεθέασης για τα κεντρικά δελτία ειδήσεων για χθες , σύμφωνα με την AGB Nielsen ήταν.

Πρόγραμμα 18-54

Ειδήσεις 7μ.μ.
ALPHA NEWS 6.7
ΑΝΤ1 NEWS 9.5
OPEN NEWS 3.2

Ειδήσεις 8μ.μ
STAR NEWS 10.8
ΣΚΑΪ ΕΙΔΗΣΕΙΣ 10.6
MEGA ΓΕΓΟΝΟΤΑ 11.7

ΤΟ ΣΟΪ ΣΟΥ (E) 16.3
ΧΑΙΡEΤΑ ΜΟΥ ΤΟΝ ΠΛAΤΑΝΟ 10.9
PRIVATE EYES 2.9

ΕΡΤ1 ΕΙΔΗΣΕΣ 5.4

ΜΗ ΚΑΘΑΡΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΗΛΕΘΕΑΣΗΣ.

*Τα στοιχεία τηλεθέασης είναι κατά προσέγγιση, αφορούν στη χρονική ζώνη μετάδοσης των προγραμμάτων που έχουν δώσει τα κανάλια και είναι ενδεικτικά. 

ΠΗΓΗ: Nielsen Media Research

Δημοσίευση σχολίου

7Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Η εικονα του δελτιου του ΣΚΑΙ χρειαζεται ανανεωση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Πλάτανος ευνοήθηκε από το υψηλό lead-in του Ευρωμπάσκετ και σημείωσε διψήφια ποσοστά. Να δούμε αν θα τα διατηρήσει..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σοκαρίστηκα χαμηλά τα νούμερα στο δελτίο του Alpha ..... Ας κάνουν τράμπα στο Deal και να παίρνει πάσα από αλλού όπως όλο το καλοκαίρι.....Με την Νικόλτσιου πάντως σάρωνε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δελτία ΕΡΤ News (και ΕΡΤ1) κεντρικό και ωριαία. Νέο κανάλι, νέο δελτίο με ωραίο φόντο που θα μπορούσε να είναι η βάση ενός νέου σήματος, αλλά με τα προηγούμενα σήματα έναρξης - λήξης (βγάλτε επιτέλους αυτά τα 10, 12, 3, 6, 9 από το σήμα ειδήσεων) και φάσες (σκούρο μπλε κάτω και ανοιχτό γαλάζιο στην επεκτεινόμενη περιγραφή της είδησης) που χρωματικά δεν ταιριάζουν - καθόλου όμως - μεταξύ τους... Γιατί;;; Κρίμα... Ξαναδείτε το εκεί στην ΕΡΤ μεχρι τις 19 Σεπτέμβρη που η ΕΡΤ News θα εκπέμψει παντού.

    Είναι προτιμότερο το σήμα των μονόλεπτων δελτίων της ΕΡΤ News αντί των απαρχαιωμένων προηγούμενων...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Συμφωνώ με τον 2:55 μ.μ Η φάσα του δελτίου της ΕΡΤ3, είναι πολύ καλύτερη, μεγαλύτερη και ευανάγνωστη απ' ότι η νέα της ΕΡΤ News. Στο αριστερό πλαίσιο της φάσας στην ΕΡΤ3 που γράφει "ΕΙΔΗΣΕΙΣ", θα μπορούσαν κάλλιστα, αφού χωράει, να βάλουν επάνω την λέξη "ΕΡΤ NEWS" και κάτω την λέξη "ΕΙΔΗΣΕΙΣ", στα δελτία της ΕΡΤ News, και να είναι η ίδια. Επίσης θα μπορούσαν να έχουν κάπου και ημερομηνία, για κάποιον που βλέπει πολύύύύύύύ ετεροχρονισμένα, το δελτίο...

    Εν τω μεταξύ, πρόγραμμα για την ΕΡΤ News, δεν μπορούμε να βρούμε πουθενά... Ούτε στο site της ΕΡΤ, ούτε στο ΕΡΤ Flix, ούτε φυσικά στον οδηγό προγράμματος στις τηλεοράσεις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η ΕΡΤ για πρωτη φορα, εχει καλυτερα γραφικα απο ιδιωτικα καναλια, προφανως πολλα χρειαζονται διορθωσεις, αλλα επιτελους εχει γινει ανταγωνιστικη σε ολα τα κομματια - και μονο που συζηταμε σε ισους ορους και με ιδιες απαιτησεις οπως για τα αλλα καναλια ειναι τεραστια νικη, ειδικα για μας που την πληρωνουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το καλυτερα γραφικα απο που προκυπτει; Ειναι ενας αχταρμας αντιγραφης απο οτι παιζει στα ιδιωτικα και μαλιστα οχι πετυχημενης. Μην υπερβαλουμε! Α, καλο ειναι να περιορισουν και τη χρηση ετοιμων templates γιατι εκτιθενται μερικες φορες. Ας φτιαξουν και κατι original βρε αδερφε, τοσα λεφτα πληρωνονται, δεν ειναι επαρχιακο καναλι να αγοραζει ετοιμα γραφικα με 10€….

      Διαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !