Στην πρώτη θέση το Χαμογέλα (;) και πάλι - Δείτε τα νούμερα τηλεθέασης (18/54) στα πρωινά! (3/9/2022)

21


Στη μάχη με την τηλεθέαση βρέθηκαν όλα τα κανάλια στην πρωινή ψυχαγωγική ζώνη. Πάμε να δούμε τα ποσοστά τηλεθέασης. 

Αναλυτικά: 

ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΚΟΙΝΟ 

ΟΙ ΔΕΚΑΤΙΑΝΟΙ 10,2
ΜΕ ΝΕΑ ΜΑΤΙΑ 7,8
40 ΚΥΜΑΤΑ (E) 8,0
ΜΗΝ ΨΑΡΩΝΕΙΣ (Ε) 6,9
ΞΕΝΗ ΤΑΙΝΙΑ ΑΝΤ1 3,4
ΜΗΝ ΑΡΧΙΖΕΙΣ ΤΗ ΜΟΥΡΜΟΥΡΑ (Ε) 8,0
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΑΙΝΙΑ ALPHA 11.8
ΧΑΜΟΓΕΛΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ - ΠΡΕΜΙΕΡΑ 17.0
OPEN WEEKEND - ΠΡΕΜΙΕΡΑ  9.6


ΜΗ ΚΑΘΑΡΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΗΛΕΘΕΑΣΗΣ. 

*Τα στοιχεία τηλεθέασης είναι κατά προσέγγιση, αφορούν στη χρονική ζώνη μετάδοσης των προγραμμάτων που έχουν δώσει τα κανάλια και είναι ενδεικτικά. 

ΠΗΓΗ: Nielsen Media Research

Δημοσίευση σχολίου

21Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Άθλια ειρωνία, ντροπή σας για τον τίτλο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εγώ το θεωρώ εύστοχο το ερωτηματικό. Ίσως θα έπρεπε να αλλάξουν τίτλο. Δεν ταιριάζει να λές για εν ψυχρώ δολοφονίες και να έχεις τίτλο δίπλα χαμογελα και πάλι.

      Διαγραφή
  2. Γιατί άδικο έχουν;Πάντως απο πολίτες ακούω πως δεν προτιμούν να το βλέπουν αυτό.Ηταν και πρεμιέρα για να δούμε θα τα κρατήσει τα νούμερα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν ξέρω αν είναι η ιδέα μου, αλλά οι εκπομπές του Κοκλωνη έχουν ένα θέμα με την εικόνα που βγαίνει προς τα έξω. Ο φωτισμός, τα σκηνικά, κάποιες φορές και τα γραφικά (πέρα από την Καινούργιου που λογικά την έσωσα ο Α εσωτερικά), είναι θαμπά και βγάζουν κάτι παλιακό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Λογικο. Εχει μαζεψει ολους τους συνταξιουχους…

      Διαγραφή
  4. Μου κάνει εντύπωση το 3,4% της Barbie στον ΑΝΤ1. Και το άλλο Σαββατοκύριακο πάντως πάλι Barbie θα βάλει. Παιδικη ζώνη θέλει να δημιουργήσει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μια χαρα ήταν η εκπομπή της Χρηστίδου κ δεν μου κάνει εντύπωση η πρωτιά…Συνδυαζει ενημερωση με ψυχαγωγια.Αυτο δεν κανει κ ο Λιαγκας;Κ αυτος δεν ήταν κ ο λογος που αποχώρησε η Σκορδα;Γιατί τόση εμπαθεια;Εμενα με κράτησε απο την αρχή εως τέλος κ όπως φαίνεται κ τους περισσότερους τηλεθεατές αυτής της ζώνης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το ότι το κάνει ο Λιάγκας είναι επιχείρημα για καλό; Κανεις δεν είπε ότι μας αρέσει. Μια χαρά είναι η Χρηστιδου, αλλά η εκπομπή δεν έχει καμία σχέση με το πως ξεκίνησε, με τον τίτλο της, η με το πλατό της και το πάνελ της. Και για ΣΚ παρα είναι βαριά. Δεν είχε λόγο να κάνει τέτοια εκπομπή.

      Διαγραφή
  6. Αηδία η Χρηστίδου. Η Τσολάκη φέτος πολύ πολύ καλή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Γιατί δεν ανεβάζετε τα νούμερα του παιδικού προγράμματος του Star; Σίγουρα θα τσιμπάει κάποια ποσοστά από τον ανταγωνισμό. Πάντως μου φαίνεται περίεργο που ο ΑΝΤ1 θα έχει παιδικό πρόγραμμα το Σαββατοκύριακο. Δεν ξέρω αν θα είναι προσωρινά στο πρόγραμμά του και βάλει κάποια σειρά σε επανάληψη, πάντως με ταινίες Barbie δεν τον βλέπω να κάνει νούμερα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Προσωπικά, την θεματολογία που παρουσιάζει η Χρηστίδου δεν μπορώ να την παρακολουθήσω, καθώς προτιμώ πιο ψυχαγωγικές και ανάλαφρες εκπομπές. Η εκπομπή της Τσολάκη μου αρέσει περισσότερο θεματολογικά, αλλά έχει αργή ροή και φλύαρο σχόλιο πολλές φορές, με αποτέλεσμα να μοιάζει με όλες τις άλλες εκπομπές και να μην έχει δικό της στίγμα. Ωστόσο, δεδομένων των συνθηκών για τον κάθε σταθμό, μια χαρά πήγαν οι πρεμιέρες τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Η αληθεια ειναι οτι ηταν βαρια η εκπομπη της Χρηστιδου για πρεμιερα ,πολυ καλη επιλογη της αστυνομικης ρεπορτερ και κολλαει με την Χρηστιδου , σε αντιθεση με την Καλυβα που φαινοταν καθαρα οτι δεν ειχαν χημεια. Η Τσολακη ευχαριστη και ανετη , αδυναμος ο Κωνστανταρας και ο Μηλιογλου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Επειδή πολλοί λένε ότι η θεματολογία είναι βαριά για ΣΚ λάβετε υπόψιν ότι υπάρχει πολύς κόσμος που δουλεύει καθημερινές δεν βλέπει τα πρωιναδικα όποτε θέλει να ενημερωθεί το ΣΚ για αυτά τα θέματα. Κατά τα λοιπά και πέρσι έλεγαν κάποιοι ότι η Χρηστίδου θα πατώσει και πήγε τρένο. Καλώς η κακώς ο κόσμος αποφασίζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Το 17% των τηλεθεατών της πρωινής ζώνης χαμογέλασε και πάλι με τη Ρουλίτσα την Πισπιρίγκου, τον Δημητράκη τον Λιγνάδη και σφήνα ενδιάμεσα με την εγκυμοσύνη της γλυκιάς Τούνη. Ατόφια ψυχαγωγία των τηλεθεατών στα πρότυπα των εκπομπών της Έλεν Ντετζένερις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Δεν είναι κακό ότι βάζει τέτοια θέματα, άλλωστε τα πάνε καλά ως φαίνεται. Αλλά πραγματικά γιατί δεν αλλάζει τίτλο; Είναι άκυρος τελείως. Όπως και η ομάδα, ας αλλάζουν αυτοί που είναι μπροστά στα κοινωνικά, με αυτούς που είναι στα ψυχαγωγικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Το Σκάι γιατί πανηγυρίζει για τις πρωτιές? Αφού μόνο στο σύνολο κερδίζει πάντα και στο δυναμικό από ότι φαίνετε ούτε τον νοιάζει τι κάνει εκεί παρόλο που είναι το ποιο εμπορικό κομμάτι των σταθμών.

    Τίτλο δεν έπρεπε να είχε αλλάξει η Χριστίδου? Με αυτά τα θέματα δεν κολλάει πως να το κάνουμε δηλαδή.




    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εδώ πανηγυρίζει η κάθε πικραμένη επειδή ήρθε πρώτη στους non-binary κατοίκους Παγκρατίου και η άλλη που μπορεί να μην τη βλέπει άνθρωπος αλλά "έχει εμπορικά". Ο ΣΚΑΪ δεν θα πανηγυρίσει που τον βλέπει το σύνολο των θεατών; Μόνο στην Ελλάδα δεν κοιτάμε καθόλου τα συνολικά νούμερα γιατί δεν συμφέρουν το τριτοκλασάτο μας σταρ σύστεμ και όσους το παίρνουν σοβαρά λόγω έλλειψης παιδείας και γνώσεων

      Διαγραφή
  14. Η φραση συνολο κοινου ειναι παραπλανητικη! Ακουγεται σαν ολο το κοινο βλεπει πχ Σκαι το οποιο ειναι παντελως λαθος. Στην πραγματικοτητα ειναι ο μεσος ορος των τηλεθεατων. Γιατι οταν πχ ο Αυτιας κανει4-5% στις ηλικιες μεχρι 54 ετων, για ποιο συνολο βαυκαλιζεται οτι ειναι πρωτος; Εννοει οτι το 70% των υπερηλικων τον βλεπει απο συνηθεια και παρασυρει τον μεσο ορο του κοινου που τον βαφτιζει συνολο κοινου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !