Στην πρώτη θέση ο Λιάγκας χωρίς την Δούκισσα...- Mε ίδιο ποσοστό και η Καινούργιου - Δείτε τα νούμερα τηλεθέασης (18/54) 23/9/2022

13

Στη μάχη με την τηλεθέαση βρέθηκαν όλα τα κανάλια στην πρωινή ζώνη. 

Αναλυτικά:

ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΚΟΙΝΟ

ΠΡΩΙΝΟ ΜΑΣ 12,7
ΟΙ ΑΤΑΙΡΙΑΣΤΟΙ 6,4
ΤΟ ΠΡΩΙΝΟ 13.5
SUPER ΚΑΤΕΡΙΝΑ 13.5
ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΪΝΙΑΤΙΚΑ 6,9
ΠΑΜΕ ΔΑΝΑΗ 9,1
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΕΡΤ1 4,4
BREAKFAST@STAR 8.1
ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΜΕ ΤΗ ΖΗΝΑ 18.2


Δείτε αναλυτικά τα 15΄εδώ

ΜΗ ΚΑΘΑΡΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΗΛΕΘΕΑΣΗΣ.

*Τα στοιχεία τηλεθέασης είναι κατά προσέγγιση, αφορούν στη χρονική ζώνη μετάδοσης των προγραμμάτων που έχουν δώσει τα κανάλια και είναι ενδεικτικά.

ΠΗΓΗ: Nielsen Media Research

Δημοσίευση σχολίου

13Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Γιατί πιστεύεται ότι εάν ήταν η Δούκισσα δεν θα έκανε τα ίδια ποσοστά?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πραγματικα! Οντως, πιστεύω ότι τα νούμερα στα πρωινά είναι τα πιο ''τυχαία'', ανοιγουν τβ βλεπουν ενα θεμα, μενουν. Οκ, Καθε μερα αλλος ειναι πρώτος

      Διαγραφή
  2. Ξεκάθαρα. Η κοπέλα δεν το έχει. Γλίτωσαν εκεί στο πρωινό. Ο ΑΝΤ1 βέβαια την θέλει. Τραγικός ΑΝΤ1 για άλλη μια φορά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Να έχεις ένα πρωινό που δεν βλέπετε και να θεωρείς ότι φταίει η Δούκισσα για αυτό... Τραγικό... Θέλετε να μου πείτε ότι η πετρογιαννη θα είναι καλύτερη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δικό σου συμπέρασμα. Τα νούμερα άλλα λένε.

      Διαγραφή
    2. Τί άλλα λένε;; Την Πέμπτη τα διψήφια έγιναν όταν ήταν εκεί η κοπέλα και τα μονοψήφια στην ώρα που ο Λιάγκας το είχε πάρει πάνω του. Το χθεσινό γιατί αποκλειστικά και μόνο το αποδίδετε στο ότι έλειπε και όχι στα θέματα, στον καλεσμένο, στο ότι η Καινούριου μπορεί να μην είχε κάτι ενδιαφέρον ή στο ότι πήραν κάποιοι είδηση πως έλειπε και το γύρισαν να δουν τί συμβαίνει; Μπορεί να οφείλετε σε άλλους λόγους. Εξάλλου ο Λιάγκας από την πρεμιέρα έχει σκαμπανεβάσματα στην τηλεθέαση. Από μια μέρα βγάλατε κάποιοι συμπέρασμα πως για την κατρακύλα φταίει αποκλειστικά και μόνο η Δούκισσα και πέσατε να την φάτε; Αν φύγει αμέσως θα εκτοξευτεί η εκπομπή! Δεν εκτοξεύτηκε πάντως χθες. Ισοπαλία βγήκε με την Καινούριου και έκανε ένα νούμερο που έχει κάνει και με την Δούκισσα εκεί.

      Διαγραφή
  4. Ο Ποφάντης ζει σε άλλον κόσμο. Του δόθηκε η ευκαιρία με την παραίτηση να πετάξει η εκπομπή σε μεγάλα νούμερα κι αυτος την θέλει εκεί. Λιάγκα,αν σου την αφήσουν, να πάς ξανά στον ΣΚΑΙ με την ΣΚΟΡΔΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Έγινε το παιχνιδάκι με την αποχώρηση της Δούκισσας ,τσίμπησε νούμερα ο Λιάγκας και την Δευτέρα μπορεί να τσιμπήσει και άλλα,λόγω ...Δούκισσας ..Η Καινούργιου έπεσε πάλι από το 18 στο 13,5..με την άθλια στήλη ,πες στο ,στον Ανδρεα.Η Σκορδά ανέβηκε οι απόντες και η κιτρινιλα της Χριστοπούλου έφεραν αποτέλεσμα ......Η εκπομπή τελικά που συμμετέχει πιο κίτρινη και από το κακό κίτρινο ξανθό των μαλλιών της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο Λιάγκας είναι έξυπνος και πανούργος στην τηλεόραση. Ξέρει από τηλεόραση. Αν τον αφήσουν μόνο του η εκπομπή δεν θα ξαναδεί νούμερα 0.5 και 1.3. Ξυπνάτε εκεί στον Αντ1. Δεν ξέρετε τι σας γίνεται εδώ και χρόνια. Θοδωρή ξύπνα. Σε κοροϊδεύει όλη η πιάτσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Νομίζω ότι ο ντόρος που έγινε βοήθησε τον Λιαγκα. Κάνα δυο μέρες θα κρατήσει, γιατί ούτως ή άλλως είναι χάλια η σκαλετα. Και ο Λιαγκας μόνος του δεν είναι συμπαθής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το έχει γυρίσει λίγο τον τελευταίο χρόνο, έχει κάνει πραγματάκια που τον έκαναν λίγο πιο συμπαθή, όπως τότε με την κακοκαιρία. Αλλά θέλει δουλεία, και θέλει ενα πιο συμπαθές πρόσωπο δίπλα του για να το ισορροπεί. Απλά ίσως όχη τη Δούκισσα εν τελει, δεν ταιριάζουν. Οσο για τον ντόρο, ως επί το πλείστον, το κοινό που τους βλέπει δεν νομίζω να νοιάζεται και τόσο όσο η συζήτηση που γίνεται σε σάιτ και εκπομπές

      Διαγραφή
  8. η δουκισσα ηταν λαθος επιλογη εξ αρχης δεν της ταιριαζε τιποτα απο τις στηλες εσωσε τον ευατο της κι τον λιαγκα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !