Στην πρώτη θέση η Καινούργιου... - Δεύτερος ο Λιάγκας - Δείτε τα νούμερα τηλεθέασης (18/54) 19/9/2022

16


Στη μάχη με την τηλεθέαση βρέθηκαν όλα τα κανάλια στην πρωινή ζώνη. 

Αναλυτικά:

ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΚΟΙΝΟ

ΠΡΩΙΝΟ ΜΑΣ 10,8
ΟΙ ΑΤΑΙΡΙΑΣΤΟΙ 7,6
ΤΟ ΠΡΩΙΝΟ 12,7
SUPER ΚΑΤΕΡΙΝΑ 15,9
ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΪΝΙΑΤΙΚΑ 4,5
ΠΑΜΕ ΔΑΝΑΗ 11,6
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΕΡΤ1 6,9
BREAKFAST@STAR 6,0
ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΜΕ ΤΗ ΖΗΝΑ 12,5

Δείτε αναλυτικά τα 15' εδώ


ΜΗ ΚΑΘΑΡΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΗΛΕΘΕΑΣΗΣ.

*Τα στοιχεία τηλεθέασης είναι κατά προσέγγιση, αφορούν στη χρονική ζώνη μετάδοσης των προγραμμάτων που έχουν δώσει τα κανάλια και είναι ενδεικτικά.

ΠΗΓΗ: Nielsen Media Research

Δημοσίευση σχολίου

16Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Ο Λιάγκας ανεβαινει. Ο σκαι αραγε θα βγαλει ξανα δελτιο τύπου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έπεσε και άλλο η Σκορδά, έπεσε και η Δανάη χθες και βγήκε δεύτερος ο Λιάγκας. Χαμογελά για το βράδυ ο Alpha αλλά χαμογελά και για το πρωί. Star και Open συναγωνίζονται για το ποιος θα βγει τελευταίος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η ενημέρωση στην ΕΡΤ1 σχεδόν 7αρι. Μια χαρά προετοιμάζει το έδαφος για τον Φώτη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πήρε και το γενικό η Καινούργιου ..Το γράφω μην τυχόν βγάλει δελτίο τύπου ο Σκάι ότι η Σκορδά "σαρώνει " στο γενικό🤣

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η σεζον είναι μεγάλη ας περιμένουμε. Η και Πύργου σίγουρα θα ευνοηθεί και από την καλή Prime time του σταθμού

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Νομίζω ότι στον ΑΝΤ1 τα χαμηλά νούμερα γίνονται από Πατέρα και Μπαρμπαρίγου. Οπότε λογικά θα ανέβουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Η Σκορδα προς το παρον παει πολυ καλα , εχει μια εκπομπη αξιοπρεπη , μου αρεσει το πανελ , επιτελους η Γραμμελη ξυπνησε , η Χριστοπουλου ειναι αξιοπρεπης και ειλικρινης, ο Βουρακης επισης μου αρεσει και η γνωμη του μετραει.Επισης μου αρεσει να βλεπω ενα ωραιο , λαμπερο και κομψο ατομο στην τηλεοραση και η Σκορδα ειναι η επιτομη της κομψοτητας, δεν βγαζει τιποτα δευτερο και κακογουστο οπως πχ η Καινουργιου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μέχρι το επιτομή της κομψότητας δεν είχα καταλάβει πως τρολάρεις.

      Διαγραφή
  8. Ο Λιαγκας θα ανεβει παρολες τις δυσκολιες με το βαριδι την Δουκισσα και δεν αποκλειεται να τερματισει και πρωτος. Προσωπικα μου αρεσει το χιουμορ του , ο αυτοσαρκασμος του και οτι ειναι πολυεργαλειο. Πιστευω οτι πρεπει να ειναι και στο κομματι της μαγειρικης , διοτι με το χιουμορ του θα ανεβασει τα νουμερα, η Δουκισσα ως γνωστον δεν κανει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Η Καινουργιου ειναι το εθνικο μας σκουπιδι κυριολεκτικα και μεταφορικα, δεν εχει φραγμους και ηθικα ορια , μαζεψε ολη τη σαρα και τη μαρα ως πανελ, εξαιρειται βεβαιως ο Κωνσταντινιδης που φερνει πληροφορια. Ειναι τοξικη η ιδια και το πανελ και γενικα η ατμοσφαιρα στην εκπομπη, οπου επικρατει το γλειψιμο, οι κοντρες, οι κολακειες προς την Καινουργιου και ασφαλως η κακη συμπεριφορα της παρουσιαστριας , που εκανε την εκπομπη ριαλιτι της προσωπικη της ζωης. Προσωπικα αρνουμαι να δω αυτο το τοξικο και χαμηλου επιπεδου πραμα , εκτος απο την αρχη για να εχω μια ιδεα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Η Μαγγιρα ανεβηκε περυσι εξ αιτιας του γνωστου ριαλιτι για τους γνωστους λογους, κατα την γνωμη μου δεν κανει για πρωινο αν και ειναι συμπαθεστατη. Θα της ταιραιζε μεσημεριανη ζωνη με εκομπη στυλ Μουτσινα , το πανελ της αδυναμο επισης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. H Xατζιδου δεν εχει δυνατο λογο αλλα ουτε και ο Ετεοκλης, παρολα αυτα κανουν μικροαλλαγες με σπασμωδικες και οχι παντα επιτυχημενες κινησεις ,αλλα γενικα δεν νομιζω οτι μπορουν να αυξησουν πολυ τα ποσοστα τους. Ουτε οι περσινοι ασφαλως ηταν οι καταλληλοι ,οσο και αν η Πιπιλα προσπαθει να ξαναχωθει και βαζει να μιλουν υπερ της. Ξεχωριζει στην εκπομπη η Μαιρη Αργυριαδου ,που ειναι γρηγορη ,εχει ατακα και χιουμορ και οπως ξαναειπα θα μπορουσα να την φανταστω διδυμο με τον Σεργουλοπουλο, θα εκαναν θαυματα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Αφησα τελευταια την Δαναη, γιατι προσωπικα μου αρεσει πολυ, ειναι μια ομαδα με νεους ανθρωπους ακομα και ο Καβατζικης εχει νεανικη αυρα ,δεμενη, με χιουμορ , καθολου τοξικη , σεβονται ο ενας τον αλλο, με αναλαφρα θεματα, υπεροχες συνεντευξεις και πολλη δουλεια. Υπαρχει μια υπεροχη χημεια μεταξυ τους και καταφερνουν να εχουν νουμερα χωρις ιντριγκες ,κουτσομπολια, κολακειες και τοξικοτητα και ασφαλως χωρις να τους στηριζουν ιδιαιτερα τα σοσιαλ του Κοκλωνη παρολο που ειναι παραγωγη του, οπως στην περιπτωση της Καινουργιου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Η εως τωρα εμφανισεις της Σκορδα ειναι καλογουστες και κομψες , ας ειμαστε αντικειμενικοι και ειλικρινεις.Δεν ξερω ποιος φροντιζει το ντυσιμο της αλλα κανει πολυ καλη δουλεια , μπραβο. Ασχετα αν καποιου δεν του αρεσει η ιδια η η εκπομπη, καλο θα ηταν να ειμαστε αντικειμενικοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Η εκπομπή της φαίης είναι μια χαρά αξιοπρεπής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Γελαει ο κόσμος. Το 16% με το 11% είναι 20000 θεατές! Και γίνεται κουβεντα γ το τίποτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !