Στην πρώτη θέση η Καινούργιου... - Ανεβαίνει ο Λιάγκας - Δείτε τα νούμερα τηλεθέασης (18/54) 16/9/2022

23

Στη μάχη με την τηλεθέαση βρέθηκαν όλα τα κανάλια στην πρωινή ζώνη. 

Αναλυτικά:

ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΚΟΙΝΟ

ΠΡΩΙΝΟ ΜΑΣ 11,5
ΟΙ ΑΤΑΙΡΙΑΣΤΟΙ 7,5
ΤΟ ΠΡΩΙΝΟ 13,5
SUPER ΚΑΤΕΡΙΝΑ 14,5
ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΪΝΙΑΤΙΚΑ 4,7
ΠΑΜΕ ΔΑΝΑΗ 13,2
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΕΡΤ1 5,1
BREAKFAST@STAR 5,9
ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΜΕ ΤΗ ΖΗΝΑ 13,0

Δείτε αναλυτικά τα 15' εδώ


ΜΗ ΚΑΘΑΡΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΗΛΕΘΕΑΣΗΣ.

*Τα στοιχεία τηλεθέασης είναι κατά προσέγγιση, αφορούν στη χρονική ζώνη μετάδοσης των προγραμμάτων που έχουν δώσει τα κανάλια και είναι ενδεικτικά.

ΠΗΓΗ: Nielsen Media Research

Δημοσίευση σχολίου

23Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Κρίμα. Η Νομικού χαλάει τον μέσο όρο του Πρωινού στον αντ1.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι οι ενότητες που χαλάνε το μέσο όρο, δηλαδή αστρολογία-μαγειρική που δεν τράβαγαν ούτε πέρυσι.

      Διαγραφή
    2. Πιστεύω ότι αυτή η τηλεόραση έχει τελειώσει. Ο Λιάγκας καλά επιμένει σε αυτό που κάνει.

      Διαγραφή
  2. Στο 10-12 είναι πρωτος ο Λιάγκας. Η τρίτη ώρα με τα γυναικεία θέματα του ρίχνει το μέσο όρο. Τελικά δικαιώθηκε γρήγορα η επιμονή του για πιο info και λιγότερο tainment. Η Φαίη ξεφουσκώνει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τα δύο πρωινά του Star και του Open θα είναι θαύμα αν αντέξουν χωρίς αλλαγές ως και τα Χριστούγεννα. Τα πράγματα δεν δείχνουν καθόλου καλά για τις εκπομπές αυτές ούτε καν για τους παρουσιαστές τους.
    Τα νούμερα αυτά περίμενε να δει ο Λιάγκας για να συνεχίσει από Δευτέρα με τις εμμονές του σε συγκεκριμένα θέματα. Στείλτε του και άλλα εξώδικα βούτυρο στο ψωμί του είναι. Τέτοια ζητά! αχαχα Συνεχίζεται η πτώση της Σκορδά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν πείρε εξώδικο από πουθενά τι χαζά λέτε αν δεν ξέρετε κάτι μην πετάτε χαζά

      Διαγραφή
    2. Πώς δεν πήρε;; Ο ίδιος βγήκε έξαλλος στην εκπομπή του και φώναζε για αυτό μία δύο ήμερες πριν επειδή του απαγόρεψαν να λέει ένα συγκεκριμένο όνομα.

      Διαγραφή
  4. Η Φαίη παίρνει μονοψήφιο lead-in και καταφέρνει να το φτάσει σε διψήφιο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Φαίνεται ότι η εμμονή Λιάγκα για σκληρή θεματολογία στην έναρξη του βγαίνει. Η Σκορδά πέφτει. Κάτι πρέπει να κάνουν στην τελευταία ώρα του Πρωινού. Πήραν Μπαρμπαρίγου με σκοπό να ανέβουν τα νούμερα και τελικά δεν. Καινούργιου-Δανάη σταθερές. Πρόβλημα μεγάλο σε Οπεν, σταρ. Στο Οπεν μπορεί και να μην κάνουν αλλαγές, είναι συνηθισμένοι σε 4αρια. Στο Σταρ προβλέπω σύντομα να αλλάζουν πρόσωπα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Προβλεπω εβδομαδα γκρινιας στο φαληρο… ολοκληρη Δυναστεια εστησαν (μιας αλλης εποχης βεβαια) για να αγγιζουν τα μονοψηφια…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πολλή ανάλυση για το τίποτα. Σε πραγματικούς αριθμούς θεατών στις πρωινές ζώνες, ειδικά στο δυναμικό κοινό που δεν είναι και πολυπληθές αυτές τις ώρες, οι διαφορές είναι ελάχιστες. Πόσω μάλλον όταν μιλάμε για εκπομπές που κάνουν γύρω στο 12-15 όλες. Γι’ αυτό και οι μεγάλες διακυμάνσεις που βλέπουμε συχνά, ειδικά όσο πιο νωρίς πάμε, αφού το δείγμα είναι όλο και μικρότερο και πηγαίνει αναλογικά με τους πραγματικούς θεατές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Που το ξέρεις; Που βλέπεις πόσοι τηλεθεατές είδαν το κάθε πρόγραμμα; Πόσα νοικοκυριά έχουν τη συσκευή αυτή;

      Διαγραφή
    2. 1:01 δεν χρειάζεται κάποια ιδιαίτερη γνώση. Στο site της Nielsen αναφέρεται ότι συμμετέχουν 1300+ νοικοκυριά, που θεωρητικά είναι επαρκές ως δειγμα αν είναι σωστά ''φτιαγμένο''. Βέβαια μιλάμε για μια στατιστική ανάλυση με περιθώριο σφάλματος και όχι για πραγματικά νούμερα, αλλά μπορεί να δώσει μια αξιόπιστη εικόνα. Είναι προφανές ότι όσο πιο νωρίς πάμε στην ημέρα τόσο λιγότεροι θεατές παρακολουθούν τηλεόραση, ειδικά στο δυναμικό κοινό, και συνεπώς και τόσο μικρότερο μέρος του δείγματος.

      Διαγραφή
    3. Αν πράγματι μιλάμε γις 1.300+ νοικοκυριά, τότε πως λένε ότι το τάδε πρόγραμμα το είδε 1.000.000 τηλεθεατές;

      Διαγραφή
    4. 1:20 https://el.wikipedia.org/wiki/Στατιστικό_δείγμα

      Διαγραφή
  8. Μερικοί δημιουργείτε δικού σας κανόνες στα νούμερα τηλεθέασης για να δείχνετε ότι το αγαπημένο σας πρόγραμμα είναι πάντα πρώτο αλλά είστε για γέλια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ο Λιαγκας θα ανεβει μελλοντικα γιατι ξερει να κανει τηλεοραση και μπορει να διαχειριστει απο κουτσομπολιο εως κοινωνικοπολιτικα θεματα. Η Δαναη συνεχιζει πολυ καλα προσθετοντας μικροπραγματα, αδυνατη η στηλη με το γκοσιπ γουολ, αφου ειναι χιλιοπαιγμενα θεματα, απολαυστικη η στηλη με τον Κριγκοριαν και τον μαγειρα.Το BREAKFAST θελει αλλαγες οπωσδηποτε , η στηλη της Καστανη δεν βλεπεται με τιποτα, η Μαιρη Αργυριαδου εχει ενδιαφερον, ο Ετεοκλης αδιαφορος ,η Χατζιδου αμηχανη.Η Μαγγιρα το προσπαθει αλλα με τετοιο πανελ πχ Αντωνα δυσκολο να ανεβει.Η Καινουργιου απλα ειναι σκουπιδοεκπομπη με την ιδια να ηγειται με ευχαριστηση ολου αυτου και μελλοντικα θα χασει τα ποσοστα της .Η Σκορδα θα κλεισει εκει στο εντεκαρι, βλεπεται ευχαριστα αλλα εχω την εντυπωση οτι απο ανασφαλεια,δεν αφηνει χωρο και χρονο στο πανελ να απλωθει που ειναι λαθος, επισης πρεπει να εμπλουτιστει η εκπομπη με περισσοτερα θεματα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ολοι κινουνται στα πλαισια της μετριοτητας.Καμμια φρεσκια ιδεα,καμμια παρουσιαση,που δεν εχουμε χιλιοδει χρονια τωρα.Η απολυτη βαρεμαρα για οποιον επιχειρησει να χασει το χρονο του βλεποντας πρωιναδικα.Και νομιζω οτι υπαρχουν πολλες εκπομπες αυτου του ειδους και παρολα αυτα δεν υπαρχει γονιμος ανταγωνισμος.Ξεραιλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ποιος θα κάτσει να δει Φώτη Σεργουλόπουλο στην ΕΡΤ πρωί πρωί; Τελευταία φορα που παρουσίασε ενδιαφέρον η περίπτωση του ήταν στο πρωινό του Mega πριν από είκοσι χρόνια. Μη λέμε μόνο για την Κορομηλά. Και τότε πουλούσε κάτι που πλέον βρίσκεται σε αφθονία στην τηλεόραση. Από τότε "βάρυνε" πολύ και δύσκολα θα τραβήξει κόσμο.

      Διαγραφή
    2. Όλοι θα δούμε τον Φώτη!

      Διαγραφή
    3. Δε με αφορά το οπαδικό σχόλιο ούτε η λογική ανιματέρ. Τη γνώμη μου εξέφρασα χωρίς συμφέρον κι εμμονές. Καλή συνέχεια.

      Διαγραφή
    4. Απλώς θεωρώ ότι τον Φώτη, τουλάχιστον στην πρεμιέρα του, θα συντονιστούν πολλοί τηλεθεατές στη συχνότητα της ΕΡΤ1 καθώς πρόκειται για ένα νέο πρωινό που σίγουρα θα διαφοροποιηθεί πολύ από τα υπόλοιπα

      Διαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !