Σάρωσε η πρεμιέρα της Σκορδά στον ΣΚΑΙ! -- Δείτε τα νούμερα τηλεθέασης (18/54) 12/9/2022

46

Στη μάχη με την τηλεθέαση βρέθηκαν όλα τα κανάλια στην πρωινή ζώνη. 

Αναλυτικά:

ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΚΟΙΝΟ

ΠΡΩΙΝΟ ΜΑΣ ΠΡΕΜΙΕΡΑ 17,7
ΟΙ ΑΤΑΙΡΙΑΣΤΟΙ 10,8
ΤΟ ΠΡΩΙΝΟ 9,1
SUPER ΚΑΤΕΡΙΝΑ 14,8
ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΪΝΙΑΤΙΚΑ 7,1
ΠΑΜΕ ΔΑΝΑΗ 12,1
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΕΡΤ 6,6
BREAKFAST@STAR 7,8
ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΜΕ ΤΗ ΖΗΝΑ 11,1

Δείτε αναλυτικά τα 15' εδώ


ΜΗ ΚΑΘΑΡΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΗΛΕΘΕΑΣΗΣ.

*Τα στοιχεία τηλεθέασης είναι κατά προσέγγιση, αφορούν στη χρονική ζώνη μετάδοσης των προγραμμάτων που έχουν δώσει τα κανάλια και είναι ενδεικτικά.

ΠΗΓΗ: Nielsen Media Research

Δημοσίευση σχολίου

46Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Σιγα τη σαρωση ρε παιδια!χαλαρωστε λιγο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μέσο ανταγωνισμό προφανώς και σάρωσε. Να βλέπεις σφαιρικά αδελφέ.

      Διαγραφή
    2. Με 3 μονάδες διαφορά από τον 2ο, 3,5 μονάδες από τον 3ο και όλα τα υπόλοιπα μονοψήφια ανάμεσά τους και το πρώην κανάλι της ο αντ1 που δεν την προτίμησε, ε ναι το λες σάρωση. Και το λέω εγώ που δεν μου αρέσει καθόλου η Σκορδά. Δεν ξέρω τι θα γίνει μετά πάντως χθες σάρωσε.

      Διαγραφή
    3. Διορθώνω: 5,5 μονάδες διαφορά από τον 3ο.

      Διαγραφή
  2. Ο ΑΝΤ1 δεν λέει να ξεκολλήσει από τα μονοψήφια. Μόνο ένα νέο θανατικό τον σώζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κρατήθηκε το Breakfast@star. Εγώ περίμενα ότι με την πρεμιέρα της Φαίης θα κάνει 3%

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Και στο σύνολο (εκεί που παραδοσιακά ο Λιάγκας πάει καλά) έκανε 20 μέσο όρο. Βέβαια είναι πρεμιέρα, δεν ξέρουμε αν θα κρατήσει. Πάντως βασική ανταγωνίστρια θα είναι η Καινούργιου. Το πρωινό θα συμφωνήσω ότι δύσκολα θα σωθεί αν δεν σκάσει κάποια νέα υπόθεση τύπου ρουλας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Παιδιά και η καινούργιου την ίδια εκπομπή με τον λιαγκα κάνει ενημέρωση με ψυχαγωγία

      Διαγραφή
  5. Εγώ πάλι γιατί πιστεύω πως αύριο μεθαύριο θα πάρει κεφάλι πάλι η Καινούριου και μπορεί να κάνει και πιο υψηλό νούμερο από την πρεμιέρα της Σκορδά; Το έχει ήδη καταφέρει και από τα χθεσινά νούμερα φαίνεται πως ο κόσμος το γυρίζει στον Alpha και την προτιμά. Στάθηκε πολύ καλά απέναντι στη Σκορδά και στην πολυδιαφημισμένη μετακίνηση της. Τώρα για την Σκορδά πήγε πολύ καλά χθες να δούμε όμως αν θα κρατηθεί εκεί ψηλά ή θα πέσει.
    Από την πορεία ως τώρα ο ΑΝΤ1 έχει μεγάλο πρόβλημα και δεν νομίζω να αργήσουν οι αλλαγές. Και η Ζήνα φέτος δεν έχει ξεκινήσει τόσο καλά. Αλλά αυτή πιστεύω θα το βρει στην πορεία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η πρεμιερα της ηταν πολυ καλη η καθημερινη τριβη θα διξει ομως πως θα παει αναλογα με τα θεματα. Ο λιαγκας ειναι "πεθαμενος" τηλεοπτικα προς το παρον η εμμονη του με φιλιππιδη κι πατρα κι η δουκισσα του κανουν κακο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Περίμενε κανείς να είναι τόσο δυνατή η πρεμιέρα της Φαίης? Εγώ πάντως όχι να πω την Αλήθεια.
    Αυτό ξέρω είναι ότι δεν είναι μόνο η Φαίη που άλλαξε στέγη και πήγε εξαιρετικά καλά είναι και τι υλικό έβαλε μέσα σε μία εκπομπή για να την στήσει έτσι για να είναι ψηλά στις πρωτιμήσεις του κοινού και φυσικά να αποβάλει από πάνω της το παρελθόν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Εντωμεταξυ το ενδιαφέρον δεν είναι τα νούμερα της Φαίης, που είναι εξαιρετικά, αλλά το ο,τι η εκπομπή ήταν καλή χθες, μην πω έχει την καλύτερη Σκαλέτα από όλες. Γρήγορη ροή θεμάτων, σφιχτή δομή... δλδ αν είχε και ένα ακόμα ενδιαφέρον πρόσωπο με χιούμορ στο πάνελ θα ήταν πολύ καλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Λέμε που λέμε για την Φαίη,την Στουντιάρα των Αταίριαστων την είδατε?
    Στοφή 180 μοιρών έκανε ο Σκάι και ειδικά στην ενημέρωση που δεν βγαίνει πλέον από 1-2 πλατό του Φαλήρου όπως έβγαιναν και όλες οι εκπομπές μετακόμισαν σε υπερσύγχρονα πλατό και έχει η κάθε εκπομπή το δικό της.
    Αυτό κι αν είναι Έκπληξη.



    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Για την αναμονή κοινού που υπήρχε δεν το λες ότι σάρωσε. Πάντως όσο είδα την εκπομπή, έχουν πρωτογενή θέματα, καλλιτεχνικές συνεντεύξεις, αποκλειστικά κλπ. Το έχουν δουλέψει και θέλουν να κάνουν νούμερα, αυτό είναι φανερό. Θα χει ενδιαφέρον όχι αν θα είναι πρώτη (πιστεύω δεν θα είναι) αλλά το αν θα περνάει το Λιάγκα. Αυτό θα θεωρηθεί τεράστια ήττα για Αντ1.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Η Σκορδά για τόση αναμονή πήγε καλά..... Θα μπορούσε και μεγαλύτερα Η Κατκεν τα πήγε εξαιρετικά απέναντι σε μια πρεμιέρα δύσκολος αντίπαλος φέτος ο Λιάγκας και ο Αντ1 σε πανικό σίγουρα.... Δεν είναι σίγουρο ότι θα κρατήσει τα νούμερα Η Σκορδά και το ποιο σημαντικό.... Η Σκορδά είναι 2 ώρες λογικό να έχει ποιό σφικτή εκπομπή από όλους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Υπηρχε μεγάλη αναμονή για τη Σκορδά, οποτε μια χαρα τα ποσοστά. Ο ανταγωνισμός φέτος θα ειναι δυσκολος. Μέχρι στιγμής ο αντ1 δεν φαίνεται να εχει μεγάλη δυναμική. Η καινουργιου κρατάει. Αλλα ειναι πολυ νωρίς ακομη. Η Φαίη θα δυσκολευτεί σίγουρα αλλα η εκπομπή θα ειναι πιο αξιοπρεπής σε σχεση με άλφα. Δεν τη βοηθάει ομως το υπόλοιπο προγραμμα του σκαι. Επιπλέον για να είμαστε δίκαιοι θα πρεπει μα βγουν τα ακριβή ποσοστά τις ώρες που παίζουν ταυτόχρονα οι εκπομπές. (10-12). Εκει να δουμε τη δυναμική της καθεμιάς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Δεν έχω δει κανένα πρωινό, γιατί δουλεύω. Μόνο κάποια αποσπάσματα στο ίντερνετ και διαβάζω τα σχόλια εδώ μέσα. Τα μισά να είναι αλήθεια από αυτά που γράφονται σε σχέση με το περιεχόμενό της εκπομπής της Καινούργιου και συγκεκριμένα την ενότητα του Μικρούτσικου θα έπρεπε το ΕΣΡ να επέμβει όπως και η διοίκηση του σταθμού. Επίσης φταίμε ξεκάθαρα και εμείς οι τηλεθεατές που επιβραβεύουμε τέτοιες εκπομπές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τα σχόλια εδώ δηλαδή τα γράφεις από τη δουλειά σου; 😯

      Διαγραφή
  14. 12:26 Ναι. Ειδικά σήμερα είμαι μόνη μου και ψιλοβαριεμαι κιόλας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θέλω κι εγώ απ' αυτή τη δουλειάααα 🤭☺️ Προσωπικό ζητάτε;

      Διαγραφή
  15. Mιλαμε για ζωνη με τις χαμηλοτερες τηλεθεασεις σε πραγματικα νουμερα!!! Ποιος βλεπει τηλεοραση τετοια ωρα??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Δεν τη θες πίστεψε με. Είμαι λογίστρια και απλά ο Σεπτέμβρης είναι λίγο χαλαρός. Περίμενε σε κανένα μήνα να δεις πόσα σχόλια θα κάνω.😜😂

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Α όχι τότε πάω πάσο! Λογιστικά μακριά από μένα 😂 Πάντως καλό κουράγιο σου εύχομαι, να είσαι καλά!

      Διαγραφή
  17. Καλά νούμερα για τη Φαίη αλλά σήμερα θα είναι το πραγματικό τεστ. Για τη Καινούργιου αρνούμαι να σχολιάσω. Απλά απαξιώ. Το πρωινό έχει θέμα κυρίως στο 12-1 και δεν φταίει η πρεμιέρα της Φαίης. Δεν είναι στον αέρα 12-1. Εντύπωση μου κάνουν τα νούμερα της Μαγγίρα. Δεν επηρεάζονται από καμία άλλη εκπομπή, ούτε καν από την πρεμιέρα της Φαίης. Μπετόν αρμέ το 7%, κάτι που σημαίνει ότι έχει αποκτήσει ένα κοινό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σήμερα και τους επόμενους μήνες βασικά θα είναι το πραγματικό τεστ. Αυτή η ζώνη πηγαίνει ως τον Ιούνιο-αρχές Ιούλη. Οι πρώτες μέρες δείχνουν την τάση του κοινού και τις προτιμήσεις του αλλά όχι τον νικητή. Και πέρυσι άλλον νικητή έδειχναν οι πρώτοι μήνες και άλλος τελικά πήρε την πρωτιά. Ήταν βέβαια και ''τυχερός''. Σε εισαγωγικά το τυχερός γιατί η υπόθεση που τον ανέβασε είχε θύματα και μάλιστα παιδιά.

      Διαγραφή
  18. Ο Άγγελος Βουράκης εμφανίζεται και στους Αταίριαστους. Από τη μια σχολιάζει gossip θέματα και από την άλλη δικαστικό ρεπορτάζ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συγνωμη που δεν ειναι ολοι οι ανθρωποι μονοδιαστατοι.

      Διαγραφή
    2. Το να εμφανίζεται σε δυο εκπομπές δηλαδή το θεωρείς λογικό;

      Διαγραφή
    3. Υπαλληλος του καναλιου ειναι, οπου τον χρειαζονται θα εμφανιστει. Δεν ζουμε στην δεκαετια του '90.

      Διαγραφή
    4. Στη Φαίη δεν μου κολλάει καθόλου. Θέλανε έναν άντρα και φέρανε αυτόν. Ήθελα έναν δημοσιογράφο που να ασχολείται με gossip θεματολογία

      Διαγραφή
  19. Εκανε αυτο που ξερει να κανει. Σχετικα καλα ειδικα σε συγκριση με τις τελευταιες χρονιες στον ΑΝΤ1. Νομιζω το πιο σημαντικο ειναι οτι δειχνει να εχει περισσοτερη αυτοπεποιθηση, αυτο δειχνει πολλα για το κλιμα που επικρατει και επικρατουσε στο αλλο Πρωινο. Μας αρεσει δεν μας αρεσει εχουν ακουστει πολλα για νευρα και μουτρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Σάρωσε με 17%
    Σαν ανέκδοτο το ακούω.....
    Που φτάσαμε.....
    Αποτυχία για πρεμιέρα ξεκάθαρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Με 6 κανάλια και προσεχώς 7 να έχουν ψυχαγωγικά προγράμματα απέναντι και το others κοντά στο 30% προφανώς και είναι επιτυχία το 17% πλέον.

      Διαγραφή
    2. Είσαι σοβαρός; Έχει τρελό ανταγωνισμό με πολλές εκπομπές σε όλα τα κανάλια. Τι περιμένεις να δείς 30%; Ούτε ο Σασμός δεν φτάνει εκεί.

      Διαγραφή
    3. Τι εννοείςπροσεχώς 7; Σε τι αναφέρεσαι;

      Διαγραφή
  21. Στο ψυχαγωγικό πρωινό της ΕΡΤ που θα αρχίσει σε λίγες μέρες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Πολυ καλα πηγε η Σκορδα αν αναλογιστουμε οτι ειναι στον Σκαι, νομιζω λειπει ενα και τεταρτο ατομο . Παντως νομιζω οτι η Σκορδα θα πεσει εκει στο εντεκα με δωδεκα το πολυ και πολυ φοβαμαι οτι η τρασοεκπομπη της Καινουργιου θα παρει την πρωτια. Ο Λιαγκας πιστευω οτι θα ανεβασει σταδιακα τα νουμερα του,αλλα κατα την γνωμη μου πρεπει να ξεκιναει πιο χαλαρα και να εναλλασει λιγο γκοσιπ με κοινωνικα θεματα και τουμπαλιν. Η Κουτσελινη δεν πηγαινει καλα γιατι ειναι αναξιοπιστη και λαικιζει.Περυσι της καθισε καλα η φαση με την Πισπιριγκου , που εβγαζε απο κομμωτριες μεχρι γειτονισσες και ξεφτιλιζε την υποθεση. Εχει στησει ενα πανελ απο γραφικους καλεσμενους και τους κατευθυνει οπως θελει, χθες ειχε την δικηγορο Μαρουπα μια σοβαρη επιστημονα και επειδη δεν ελεγα αυτα που ηθελε η Κουτσελινη να ακουσει,την διεκοψε με ενα αποτομο και πολυ ασχημο τροπο και πηγε σε διαφημισεις. Ποια η Κουτσελινη που δεν ξερει ποιος ειναι ο Τσωρτσιλ και οτι εκπομπη και να κανει την μετατρεπει σε κουτσομπολιο . Αυτο ειναι το επιπεδο των σημερινων παρουσιαστων , επιπεδο Κουτσελινη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Κατα την γνωμη μου αυτο οτι ειναι πολλες εκπομπες και γι αυτο δεν κανουν υψηλα νουμερα ,ειναι απλα δικαιολογια . Δεν κανουν υψηλα νουμερα γιατι ειναι τεμπεληδες και δεν ξεχωριζει καμια απολυτως εκπομπη, παιρνουν πεντε θεματα ολες οι εκπομπες και αναμασουν τα ιδια εξι εκπομπες , δεν ξεχωριζει απολυτως καμια.Προσωπικα πετυχαινω στο γιουτιουμπ απειρα ενδιαφεροντα θεματα και αναρωτιεμαι τι κανουν οι αρχισυντακτες αραγε; Στο κατω κατω ας προσλαβουν ενα ατομο που εχει χρονο να ψαχνει για θεματα , αν οι ιδιοι βαριουνται

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Σίγουρα είναι νωρίς για συμπεράσματα αλλά ο κόσμος είναι γεγονός οτι περίμενε την πρεμιέρα της Φαιης , τώρα πόσοι θα παραμείνουν άγνωστο...Αλλά στις δυο πρώτες εκπομπές είχε σχετικά καλή ροή και θέματα, στο πάνελ χρειάζεται να προστεθεί ένα άτομο που να μπορεί να σχολιάσει. Όσο για την εκπομπή της Καινούργιου , είναι τραγικό στα τέταρτα που παίζει θέματα με τηλεφωνικές κίτρινες - εποχών 2000's- όπως αυτή η κοπέλα με το μόριο , να χτυπάει 20άρια. Θεωρώ ότι φέρει τεράστια ευθύνη και το κοινό τι επιλέγει να παρακολουθεί γιατί έτσι δίνεται πάτημα στην εκπομπή να συνεχίσει και με πιο ακραία σκηνικά για να κάνει νούμερα. Επίσης πάλι η εκπομπή και τα σχόλια και τα υπονοούμενα γυρνάνε γύρω απο την Κατερίνα για την προσωπική της ζωή , έχει κουράσει πια αυτό το ατελείωτο ριάλιτι με τις μπηχτές. Παρόλ αυτα οφείλω να αναγνωρίσω ότι έχει καλύτερες προσθήκες στο πανελ φέτος και πιο δυνατα θέματα τουλάχιστον τις πρώτες μέρες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Δεν ξέρω σαν εκπομπη πως ήταν, αλλά έχει το πιο ωραίο σκηνικό που έχω δει σε εκπομπή τα τελευταία χρόνια. Συγχαρητήρια στον σκηνογράφο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Και σημερα η εκπομπη ηταν καλη , το κυριοτερο ειναι οτι η Σκορδα ειναι ηρεμη , δεν κανει κατινιες προς το παρον και δεν σε πιανει το στομαχι σου παρακολοτθωντας , οπως γινεται με την Καινουργιου. Στην Καινουργιου ειναι τοσο κιτρινο και κακο το προιον που αλληλοειρωνευονται , ειναι κατι μπαρμπαδες που δεν λενε να παρουν συνταξη, βαρετο πια να ακους τις μακακιες για τα προσωπικα της Καινουργιου και τις ανασφαλειες της, εχει γινει ξεφτιλα εντελως. Μακαρι να συνεχισει η Σκορδα ετσι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Τι κουκλα η Ηλιανα σημερα , ευστροφη και ειλικρινης χωρις κομπλεξ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Όταν διαβάζεις ότι σάρωσε περιμένεις 20-25 . Όχι 17. Παρόλα αυτά η εκπομπή καλή είναι και η Φαίη παραδόξως διαβασμενη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !