Χαμηλή τηλεθέαση για το ΓΕΙΑ ΣΟΥ... - - Αναλυτικά τα ποσοστά (17/9/2022)

26


Αναλυτικά τα νούμερα τηλεθέασης για τα μεσημεριανά  και απογευματινά προγράμματα για χθες , σύμφωνα με την AGB Nielsen ήταν:

Πρόγραμμα 18-54


ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ 12,9
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΑΙ ΕΛΕΝΗΣ (Ε) 12,0
ΤΟ ΚΑΦΕ ΤΗΣ ΧΑΡΑΣ (Ε) 8,8
ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΠΡΕΜΙΕΡΑ 6,6
OPEN SPORT 2,1
TAXI(Ε) 1,2
ΤΑΙΝΙΑ MEGA 10,3

ΜΗ ΚΑΘΑΡΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΗΛΕΘΕΑΣΗΣ.

*Τα στοιχεία τηλεθέασης είναι κατά προσέγγιση, αφορούν στη χρονική ζώνη μετάδοσης των προγραμμάτων που έχουν δώσει τα κανάλια και είναι ενδεικτικά. 

ΠΗΓΗ: Nielsen Media Research

Δημοσίευση σχολίου

26Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Μα τι ακριβως περιμεναν; Φτανει πια με τα συγκεντρωτικα βιντεακια. Φτανει με τα ιδια και τα ιδια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και τι προτείνεις; Αυτή είναι η τυπολογία τέτοιων εκπομπών

      Διαγραφή
  2. Μια χαρά εκπομπή είναι. Απλώς το κοινό προτιμά να βλέπει για πολλοστή φορά σειρές σε επανάληψη. Δε φταίει ο ΑΝΤ1 λοιπόν που δε βγάζει νέο πρόγραμμα αλλά οι τηλεθεατές που είναι κολλημένοι με τις επαναλήψεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οχι μια χαρα εκπομπη ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ , οπως γραφει πιο πανω καποιος αλλος τα ιδια κ τα ιδια σε ολα τα καναλια. Δεν ειναι μονο σειρες που μπορει να μπουν , υπαρχουν ταινιες, παιδικα, ντοκιμαντερ πχ. Ειλικρινα ορισμενοι σχολιαζετε απλα για να γραφετε σαχλαμαρες

      Διαγραφή
    2. Τα νούμερα δείχνουν μια προτίμηση στις επαναλήψεις του ΑΝΤ1 πάντως

      Διαγραφή
  3. ΣΚΑΙ ΑΚΟΥΣ:Εάν δεν στήσεις την εκπομπή όπως πρέπει για να κάνει γκελ στον τηλεθεατή και αν δεν έχεις το κατάληλο πάνελ και την top παρουσιάστρια νούμερα δεν πρόκειτε να δεις Σ/Κ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ρε παιδια δεν ειναι λογικο? πηγε κ εστησε μια εκπομπη σχολιαστικη τυπου τι λες τωρα , χαζοβιολικη οπως ολα αυτα που βλεπουμε να στηνονται προχειρα χρονια τωρα..με προσωπα περιοδικων που δεν εχουν τηλεοπτικο γκελ ..ολοι αυτοι οι ανθρωποι τυπου μαραγκουδακη, μπακοδημου δεν εχουν κμ επαφη με την κοινωνια..ζουν σ ενα μικροκοσμο και δεν εχουν ιδεα πως να στησουν μια εκπομπη που να αφορα το σημερα..να πουμε βεβαια και την αληθεια υπαρχουν πολυ χειροτερες εκπομπες τυπου καινουργιου που πανε καλα ενω ειναι βοθρος..η διαφορα εκει ειναι οτι οι εκπομπες στηνονται για να απηχουν στα κατωτερα ενστικτα ενος υπαρκτου αμορφωτου φτωχου τηελοπτικου κοινου οποτε τσιμπανε το μεριδιακι τους..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πολλή ανάλυση για μια ευχάριστη και ανάλαφρη εκπομπή

      Διαγραφή
  5. Ναταλία Γερμανού η καλύτερη παρουσιάστρια μακράν εδώ και πολλά χρόνια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Για πιο λόγο ο τηλεθεατής να αφήσει την Γερμανού μια πολύ καλή παρουσιάστρια με αρκετές επιτυχίες στο ενεργητικό της και την εκπομπή της με το πολύ καλή και δεμένη ομάδα της, την ευχάριστη θεματολογία της και τις υπέροχες συνεντεύξεις της για να δει την αντιπαθέστατη Μπακοδήμου με αρκετές αποτυχίες και χαμηλής ποιότητας εκπομπές στο ενεργητικό της και την εκπομπή της με το άνευρο και χλιαρό πάνελ της και τα χαζοχαρούμενα θέματα; Δεν υπάρχει κανένας λόγος. Γι’ αυτό και το 6,6 στην πρεμιέρα του Γειά σου(ακόμα και ο τίτλος αποτυχημένος είναι).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Γεια σου της είπαν οι τηλεθεατές..... Κατσικοπόδαρος ο Αρτσίτας.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. εκανε πρεμιερα με 6% φαντασου τι θα γινει μεσα στην χρονια (αν δεν την κοψουν).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Aπιστευτο δεν το περιμενα με τιποτα το εξαρι, σιγουρα πρεπει να γινουν διορθωτικες κινησεις. Αλλα και η Γερμανου ειναι πολυ πεσμενη, η μονη που κραταει γερα προς το παρον ειναι η Χρηστιδου.Παρολα αυτα τα βιντεακια στην εκπομπη της Μπακοδημου ειναι ευχαριστα , συμφωνω οτι το πανελ ειναι ανευρο και δεν εχει την ατακα που πρεπει, η συνεντευξη με τον Αλιαγα ηταν βαρετη , συμφωνω επισης και με την αναλυση του 11:01. Το καλυτερο θα ηταν να σμιξουν Φωτης και Μπακοδημου και να δημιουργησουν ξανα εκεινες τις ωραιες εκπομπες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Δεν μου άρεσε καθόλου η Μπακοδήμου πολύ σοβαρό ύφος για την δήθεν χιουμοριστική εκπομπή που πήγαν να φτιάξουν. Αφού στην έναρξη της περίμενα ότι θα δω εκπομπή σαν της Τατιανας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ηταν φανερα τρακαρισμενη και ηταν φυσικο , ηταν μεγαλο ρισκο. Παντως απο οσο διαβασα θα παρει και δευτερη εκπομπη,κατι σε βραδυνο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Εντελως υπερεκτιμημένη η Μπακοδήμου. Δεν είναι η μόνη βέβαια. Τίγκα στους υπερεκτιμημένους και τα βύσματα είναι η τηλεόραση σε αυτή τη φάση της. Ακόμα κι οταν ηταν με το Φωτη γύρω στη βάση ηταν η τηλεθέαση τους. Ποτε δεν ηταν η παρουσιάστρια που θα φέρει μεγαλές τηλεθεάσεις. Και πάντα είχε μια ξινίλα να τη συνοδεύει που δεν μπόρεσε να την αποβαλει ποτε. Απο όταν δε χώρισαν με τον Φωτη βυθίστηκε στην τρασίλα στις επιλογές της.

    Απολύτως αναμενόμενο λοιπόν το 6αρι για μένα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ολοσωστος..υπερεκτιμημενα βυσματα ακριβως οπως το γραψες. η συγκεκριμενη εχει και τρελο υφος ενω ειναι μια κουφια προσωπικοτητα..

      Διαγραφή
  13. Σήμερα το γύρισαν στο σκληρό gossip πάντως...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Εμένα μου άρεσε ρε παιδιά. Δεν ανακάλυψαν την πυρίτιδα, μια κουλ εκπομπή ήταν. Και δεν είχε και τηλεμάρκετινγκ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Σήμερα το γύρισαν σε φουλ ηλιθιότητα και πλακίτσα. Χαζοχαρουμενιές και χάχανα τύπου ΦΜ Live που τα δεκάρια έπεφταν βροχή χωρίς αντίπαλο απέναντι. Μόνη χωρίς βοήθεια από το πάνελ σε ένα δίωρο τίποτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Παντως και σημερα ειναι φοβερα μαζεμενη ειναι σαν να θελει να βαλει τα κλαματα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ειναι η ιδια που εκανε αυστηρη κριτικη στο τζαστ απο θεση ισχυος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Είπε ο καλεσμένος πως έχει αδυναμία στη γιαγιά του και του έφεραν μια μεταμφιεσμένη σε ηλικιωμένη. Μετά έστειλαν ένα ούφο να ρωτάει περαστικούς στο Σύνταγμα για την Ελισάβετ. Καραγκιοζιλίκι φουλ, σοβαρότητα μηδέν η εκπομπή, Μαλέσκου λείπεις. Ας έβαζαν το Love It ΣΚ και όχι ηλίθιες κρυάδες και χάχανα. Ότι αν δεν είχε πάρει τη Σκορδά ο σταθμός αυτό το εξάμβλωμα θα έπαιζε απέναντι από τα άλλα πρωινά; Πολύ κρίμα για τη Μπακοδήμου, η μια κακή επιλογή μετά την άλλη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !