ΤΗΛΕΘΕΑΣΗ: Δείτε αναλυτικά τα 15' στο prime time (28/9/2022)

11


Αναλυτικά η τηλεθέαση που σημείωσαν οι σειρές και τα ριάλιτι στο PRIME TIME. 
 Δείτε τα 15' στο δυναμικό κοινό.


 

Δημοσίευση σχολίου

11Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Σαρώνει ο Σασμός ,σαρώνει ο Αρναούτογλου...Παγιδευμένοι ανεβασμένοι,Παπαδόπουλοι μια χαρά,Γη της Ελιάς σταθερά ..Όλοι πρέπει να ευχαριστημένοι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πεσμένος ο Σασμός σε σχέση με την προηγούμενη εβδομάδα. Ανεβάζουν πολλές στροφές οι Παγιδευμένοι. Όλοι σχεδόν γι'αυτή τη σειρά μιλάνε μέχρι στιγμής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Επιτέλους οι Παγιδευμένοι πήραν τα πάνω τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πεσμένος ο Σασμός γράφει ο άλλος...Εντάξει παιδιά το τερματίσετε.Δηλαδη σάρωσαν οι Παπαδόπουλοι και οι Παγιδευμένοι με 25αρια...ς πούμε ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Σου έθιξα τον Σασμό; Δεν ήξερε ότι έπρεπε να γράψω το Σασμαρα!! Από το 29 μη καθαρό στο 25 μη καθαρό πτώση είναι. Δεν είπα πάτωσε. Όσο για τους Παγιδευμένους μάλλον ενοχλεί πολύ που το συζητάμε περισσότερο απ' ότι τον Σασμό. Τι να πει κανείς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανεβασμενη η Γη της ελιάς στο γενικό,πεσμένος ο Σασμος στο γενικό και σταθερά και τα δυο στο δυναμικό.Οι παγιδευμενοι ανεβασμένοι.Οι Παπαδόπουλοι μέτρια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Είναι αλήθεια ότι και στο Τουίτερ οι Παγιδευμένοι είναι πρώτοι στα τρεντ άσχετα με την τηλεθέαση. Και στο γραφείο με συναδέλφους να συζητάμε το επεισόδιο. Παλιά γινόταν με τον Σασμό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οι Παγιδευμενοι με το Σασμο δεν χουν καμια απολύτως σχέση.Επισης το τι τρενταρει στο τουιτερ δεν έχει καμια σημασία για το αν είναι καλή μια σειρά.Και trash εκπομπές τρενταρουν..τι παει να πει αυτό;Βέβαια στη συγκεκριμένη περίπτωση οι Παγιδευμενοι είναι καλοδουλεμένη σειρα

      Διαγραφή
  8. Το θέμα είναι να κρατήσουν οι παγιδευμένοι αυτά τα νούμερα και από Δευτέρα με μαύρο Ρόδο και αυτή η νυχτα μενει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Οι Παγιδευμένοι ανεβαίνουν κι άλλο, πιέζοντας ασφυκτικά πλέον την Ελιά. Η διαφορά τους είναι μικρότερη από 2 μονάδες. Προσωπικά έχω φάει κόλλημα με την σειρά αυτή και δικαίως έχει κερδίσει τις εντυπώσεις μέχρι στιγμής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αν κρατήσουν τη δυναμική τους οι σειρές του αντ1, με τους αρβύλα θα ανέβουν παραπάνω. Θα ήταν καλή ιδεά οι αρβύλα - μην πω και από τώρα ο εκατομμυριούχος - να παιζουν κανα τέταρτο παραπάνω, ώστε τελικά οι παγιδευμένοι να ξεκινούν γύρω στις 22:15-20 και να παίζουν χωρίς σασμό.

    Τώρα όσον αφορά στα νέα προγράμματα αλφα και μεγκα - αυτη η νυχτα μένει και μαύρο ρόδο - σίγουρα θα κάνουν ενα 15αρι.. αρά νιώθω οτι στο τέλος παγιδευμένοι, αυτη η νυχτα μένει και μαύρο ρόδο θα παίζουν στα ίσα, χωρίς να υποθέτω κατάταξη νιωθω οτι και οι 3 θα κάνουν από 12 έως 18%.

    Οι κωμωδίες του αντ1 πάνε καλύτερα από οσο περίμενα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !