ΤΗΛΕΘΕΑΣΗ: Δείτε αναλυτικά τα 15' στο prime time (26/9/2022)

16


Αναλυτικά η τηλεθέαση που σημείωσαν οι σειρές και τα ριάλιτι στο PRIME TIME. 
Δείτε τα 15' στο δυναμικό κοινό.



Δημοσίευση σχολίου

16Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Μεγαλη ανοδο ειχε το εκτος υπηρεσιας
    Παγιδευμενοι-Ελια σταθεροι
    Gntm περιμενα να τα παει καλυτερα χωρις Σασμο
    Στοργη χαλια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χαίρομαι που ο κόσμος δείχνει να γυρνάει και στην ΕΡΤ γιατί το Κάνε Ότι Κοιμάσαι είναι εξαιρετική σειρά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πίστευα ότι θα τα πήγαιναν καλύτερα οι σειρές του αντένα,.ΗβΕλθα σταθερά .,Η Στοργή πάτωσε .Τι ψυχοπλακωμα ήταν αυτό ..Και η Ναυπλιώτου σαν ρομπότ...Το Κάνε ότι κοιμάσαι ..πάει πολύ καλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ούτε ψυχοπλάκωμα ήταν η Στοργή ούτε φυσικά η Ναυπλιώτου σαν ρομπότ! Ήταν ΑΚΡΙΒΩΣ όπως είναι και οφείλει να είναι ο ρόλος του ψυχοθεραπευτή! Μάλλον δεν έχεις εικόνα από τέτοιες διαδικασίες στην πραγματικότητα, γι' αυτό σου φάνηκε έτσι.

      Διαγραφή
  4. Δεν θα πω ότι δε χαίρομαι για την χλιαρή πορεία των προγραμμάτων του Ant1 έναντι του ανταγωνισμού. Αυτό το κανάλι έχει κάνει πολλά λάθη απανωτά και πλέον τα βρίσκει μπροστά του. Γιατί ειλικρινά, πώς γίνεται να λένε όλοι τα καλύτερα για τους Παγιδευμένους, το κανάλι να τη σπρώχνει τόσο πολύ και χωρίς ανταγωνισμό ιδιαίτερο, η σειρά να διατηρεί είτε τα ίδια είτε πιο χαμηλά νούμερα. Και για μένα έχει απόλυτη ευθύνη το κανάλι γιατί φαίνεται πως με τις επιλογές του παρελθόντος, το κοινό έχει ξενερώσει. Θυμάστε που λέγαμε, κρίμα γι' αυτή τη σειρά της ΕΡΤ, αν έπαιζε σε MEGA ή ANT1 θα έσκιζε; Πάει αυτή η σκέψη. Δεν ισχύει πια για τον Ant1. Και υπερπαραγωγή να δείξει, δυσκολεύεται. Δηλαδή όταν ξεκινήσει από Δευτέρα το "Μαύρο Ρόδο" τι θα γίνει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιατί κάποιος τηλεθεατής να χαίρεται ή να λυπάται επειδή μια σειρά πάει χάλια ή πάει καλά; Εμένα οι Παγιδευμένοι μου αρέσουν και θα τους έβλεπα όπου και να έπαιζαν. Και όσες βλακείες και να κάνει ένα κανάλι όταν βάζει μια καλή σειρά θα την βλέπω, ακόμη κι αν παίζει στον Τηλεβόα.

      Διαγραφή
    2. Καλώς ή κακώς, υπάρχουν σειρές που όπου και να έπαιζαν θα έκαναν επιτυχία, ενώ άλλες όχι. Παράδειγμα, ο Παπακαλιάτης ή η νέα σειρά του Χαρίτου και στο blue sky ναπαίξουν επιτυχία θα κάνουν. Μια νέα όμως σειρά, όπως οι Παγιδευμένοι, σε μια ζώνη που ο Αντεννα -με εξαίρεση τις μελισσες- την έχει χάσει απο την εποχή του Μπρούσκου.. δύσκολα θα πάει πάρα πολύ καλά.

      Διαγραφή
  5. Περίμενα παραπάνω για τους παγιδευμένους μιας και έλειπε ο σασμος που παίζει μισή ώρα μαζί τους. Αν έρθει μαυρο Ρόδο και η νυχτα μενει θα πέσει σε μονοψήφια πιστεύω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πολύ σιγουρους σας βλέπω για του Παγιδευμενους. Γιατι να μην κανουν αυτες οι νέες σειρές μονοψηφια; Εγω πιστευω οτι οι Παγιδευμενοι θα ανεβουν. Μην ξεχνατε οτι το GNTM κλεβει νουμερα απο Σασμό. Το Ρόδο και η Νυχτα ειναι αυτα που θα δυσκολευτουν στον ανταγωνισμό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Εντάξει, κανείς δεν εύχεται να πατώσει ή και να κοπεί κάποιο πρόγραμμα (σχεδόν κανείς, γιατί μέχρι πρόσφατα βλέπαμε τον πόλεμο που γινόταν σε κάποια, παραβλέποντας τον κόσμο που δουλεύει πίσω από αυτά), απλώς ένας προβληματισμός εκφράζεται. Μακάρι όλες οι σειρές να έχουν μια σταθερή πορεία, έστω και μέτρια, ώστε να κρατηθούν ζωντανές. Διότι κι άλλες σειρές έκαναν 12% και τις έκοψαν. Και να παγιωθούν οι Παγιδευμένοι στο 11-12, δεν πειράζει. Τουλάχιστον, από καλλιτεχνικής πλευράς, θα έχουν αναγνωριστεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ποτε θα ανεβουν οι Παγιδευμενοι; καθε μερα αυτο περιμενουμε αλλα δεν το βλεπω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αυτοί είναι η παιδεία του ΈΛΛΗΝΑ ΝΑ ΒΛΈΠΕΙ ΣΚΟΥΠΊΔΙΑ ΒΛΕΠΕ GNTM

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Μπράβο στη Γη της ελιάς που οτι και να βάλουν απεναντι έχει απίστευτη δυναμικη στο γενικό.Στο δυναμικό έχει παραμείνει σταθερά(θα μπορούσε και πιο πάνω)αλλά εξαιρετικα νούμερα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ο μεγάλος νικητής είναι η ΕΡΤ και το κάνε ότι κοιμάσαι !!!Ο μεγάλος χαμένος είναι ο ΣΚΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. O ΣΚΑΙ επιβεβαιώνει τον μύθο οτι υπάρχουν κανάλια που ο,τι και να δείξουν σε σειρά, όσο καλή κ να είναι, δεν θα "πιάσει" νούμερα.Αντίθετα απο το mega πχ που ανέκαθεν (ακόμη και το mega το παλιό) ήταν μαγαζί γωνία! Όλες οι προσπάθειες του ΣΚΑΙ τόσα χρόνια ήταν ανεπιτυχείς. Το συγκεκριμέο κανάλι είναι βαθειά ταυτισμένο (εκτός των άλλων) με τα reality & talent shows, συνεπώς, η όποια προσπάθεια για σειρά θα πέφτει στο κενό και όχι στο κοινό. .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Σταθερά υψηλά κινούνται το GNTM και η Γη της Ελιάς. Ικανοποιητικά ποσοστά για τον ANT1, αλλά υπάρχουν περιθώρια περαιτέρω ανόδου. Οι Παγιδευμένοι για εμένα αξίζουν ακόμη υψηλότερα ποσοστά, καθώς έχουν πολύ σασπένς και υπάρχει τεράστιος θετικός σχολιασμός στα social. Εντυπωσιακή η επίδοση της ΕΡΤ1 με το Κάνε ότι Κοιμάσαι, που ασκεί πίεση σε όλα τα ιδιωτικά κανάλια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !