ΑΝΑΤΡΟΠΗ! Αυτά είναι τα 15' (10 με 1) - Τι έκαναν οι εκπομπές; (12/9/2022)

17

 


Τι έκαναν οι ψυχαγωγικές εκπομπές σε αυτή τη ζώνη;

Δείτε αναλυτικά τα 15' στο δυναμικό κοινό.



Δημοσίευση σχολίου

17Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Σάρωσε η Σκορδά τα πάντα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Βασικά κονταροχτυπηθηκε άγρια με την super katerina που αποδεικνύεται σκληρός αντίπαλος όσο για τα υπόλοιπα σάκο για μονοψήφια ιδικά στον ANT1 έχουν σοκαριστεί....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δύσκολος αντίπαλος η Καινούργιου...Χτύπησε στα ίσα την Σκορδά με την πρεμιέρα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χθεσινό θέμα των Κατερινάσιαν-Μικρούτσικου Ο ΑΔΕΡΦΟΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ GAY ΚΑΙ ΓΟΥΣΤΑΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΜΟΥ. ΦΟΒΑΜΑΙ ΜΗ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΓΙΝΩ ΕΓΩ ΚΕΡΑΤΟΥ. Αυτά είναι θέματα!

      Διαγραφή
    2. Εγώ είδα που είχε καλεσμένο τον μπαμπά του Τανιμανίδη και ζητούσε ΠΑΛΙ προξενιό στον αέρα και πως θέλει το σύζυγο. Reality Katerinashian κανονικό…

      Διαγραφή
  4. Και η Μαλεσκου στην πρεμιέρα της 17% είχε κάνει ...Με την πρεμιέρα της Σκορδά πάτωσε ο Λιάγκας..Στάθηκε στα ίσα η Καινούργιου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η Μαλέσκου όμως, δεν είχε κανέναν απέναντί της

      Διαγραφή
  5. Αν και αύριο ο Λιάγκας έχει αυτά τα νούμερα πρέπει να αλλάξει την σκαλετα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αντικειμενικά είχε καλή εκπομπή. Αν θα κρατήσει τον κόσμο, είναι άλλο θέμα. Τα πιο πολλά ψυχαγωγικά sites και εκπομπές αναγκάζονται να αναλώνονται σε ειδήσεις τρόμου, πχ το βίντεο με την μάνα του μπαμπη χθες στον alpha είναι ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΟ.
    Ο Λιάγκας πχ κινδυνεύει να χάσει την ταυτότητα του, η Δούκισσα δεν κολλάει με τπτ ( η Φαίη αν και «ροζ» ήταν παρουσιάστρια πρώτης γραμμής και κόλλαγε μαζί του)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Στον ΑΝΤ1 ούτε η μαγειρική και τα ζώδια δεν πουλάνε πια. Χρειάζεται αναδιάρθρωση εκ βάθρων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Λείπει μια ώρα από τα νούμερα του Breakfast@star

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ο Λιάγκας και σήμερα με την ίδια θεματολογία που είχε χθες... Καλά, δεν πήρε το μήνυμα έξι εκπομπές ότι έχει πρόβλημα με τη θεματολογία να κάνει αλλαγές; Γενικά μην περιμένουν να κάνουν νούμερα χωρίς πρωτογενές ρεπορταζ απλά και μόνο με σχολιασμό. Και η ΚατΚεν με αυτά ασχολείται αλλά έχει και κάτι νέο να μας δείξει (μητέρα Μπάμπη). Σκούρα τα πράγματα για Λιάγκα όσο κάθονται άπραγοι. Και το πάνελ το λες ψιλοχάλια. Όλοι μαζί στο κράξιμο, καμία αντίφαση ένας να διαφωνήσει με τον άλλο, κάτι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το μικρόφωνο στην μούρη μιας γυναίκας που έχει τραβήξει όλα αυτά τα τελευταία χρόνια δεν το λες πρωτογενές υλικό, για το οποίο μια εκπομπή πρέπει να είναι περήφανη. Το λες αγένεια και κατινιά. Πάντως στο κομμάτι του Λιάγκα θα συμφωνήσω. Ελάχιστα πρωτογενές ρεπορτάζ από την σόου μπιζ και καθόλου τηλεοπτικό. Το καυστικό σχόλιο του Λιάγκα εμένα μου λείπει σε σχέση με τις υπόλοιπες εκπομπές που κάνουν δημόσιες σχέσεις. Αλλά η δομή του Πρωινού είναι χάλια.

      Διαγραφή
    2. Αυτό που έκανε η Καινούριου με την μάνα ήταν και αγενές και σοκαριστικό. Είπαμε να ψάχνουν το νέο και να παλεύουν για την πρωτιά αλλά υπάρχουν και όρια. Δεν πας σε συγγενείς και σίγουρα δεν πας να βρεις την συγκεκριμένη μάνα και να την δείξεις σε όλη την Ελλάδα. Ντροπή και σε αυτή και σε όλους όσους δουλεύουν στην εκπομπή της αλλά και στο κανάλι.

      Διαγραφή
  10. Όσο κι αν χτυπιέστε για τον Λιάγκα προκειμένου να τον ανεβάσετε πάρτε το χαμπάρι δεν τον γουστάρει ο κόσμος. καθόλου και με τίποτα ταυτίζεται μαζί του. Έχει κάνει τεράστια φάουλ και έχει ξοφλήσει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !