Η Νομικού ισοπέδωσε τον ΑΝΤ1 στην τηλεθέαση... - Δείτε τα νούμερα τηλεθέασης (18/54) 6/9/2022

28

Στη μάχη με την τηλεθέαση βρέθηκαν όλα τα κανάλια στην πρωινή ζώνη. 

Αναλυτικά:

ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΚΟΙΝΟ

ΤΟ ΠΡΩΙΝΟ 7,9 (9:45 ΜΕ 11:00)
SUPER ΚΑΤΕΡΙΝΑ 18,7
ΟΙ ΔΕΚΑΤΝΙΑΝΟΙ 
ΟΙ ΑΤΑΙΡΙΑΣΤΟΙ 
ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΪΝΙΑΤΙΚΑ (Ε) 5,9
ΠΑΜΕ ΔΑΝΑΗ 17,1
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΕΡΤ 5,6
BREAKFAST@STAR 11,4
ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΜΝΕ ΤΗ ΖΗΝΑ 14,0




ΜΗ ΚΑΘΑΡΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΗΛΕΘΕΑΣΗΣ.

*Τα στοιχεία τηλεθέασης είναι κατά προσέγγιση, αφορούν στη χρονική ζώνη μετάδοσης των προγραμμάτων που έχουν δώσει τα κανάλια και είναι ενδεικτικά.

ΠΗΓΗ: Nielsen Media Research

Δημοσίευση σχολίου

28Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Ήταν λογικό. Δεν το έχει η κοπέλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσύ δες τη κοπέλα με την τρέσα που το επίπεδο είναι πιο κάτω και από το μηδέν

      Διαγραφή
  2. Για να είμαστε όμως και αντικειμενικοι, πήρε μηδενικό lead in. Νομίζω ότι από σήμερα θα έχουμε μια πιο καθαρή εικόνα των πραγμάτων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πήρε 9.5 από το Κωνσταντίνου και Ελένης. Στο τελευταίο τέταρτο το πήγε 3.7. Σεισμός στον Αντ1.

      Διαγραφή
    2. Που τα βλέπεις τα τέταρτα;

      Διαγραφή
  3. Εμένα μου αρέσει αρκετά θα έλεγα. Θέλει χρόνο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το οτι η Δουκισσα ειναι ομορφη και σχετικα μικρη σε ηλικια, δεν σημαινει οτι ειναι καινουρια στην τηλεοραση. Εχει κανει παρα πολλα πραγματα, διαφορετικα μεταξυ τους. Ας πουμε οτι και να το χει, το ζωντανο ψυχαγωγικο δεν ειναι το ατου της. Εχει τρομερο κοντινο, αλλα ειμαστε στο 2022, κι αυτο μονο δεν φτανει. Θα επρεπε κι η ιδια να καταλαβαινει τις δυνατοτητες της και να μην θελει να ειναι αλλη μια γλαστρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πρώτον δεν κάνει για εκπομπή σχολιασμού κάνει μόνο για σόου και δεύτερον δεν έχει καμία χημεία με τον Λιαγκα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ούτε για σόου δεν κάνει, και εκεί αγχρωμη και απαρατήρητη ήταν

      Διαγραφή
  6. Σε μια γωνιά ο Λιάγκας γελάει πονηρά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πέρα από όλα αυτά που λέτε, ένα ακόμη μειονέκτημα ήταν ότι παρουσίασε θέματα "ψυγείου" που τα είχαν έτοιμα μέρες συνδιαστικά με το αδύναμο σχόλιο τόσο της Δούκισσας όσο και των "ρεπόρτερ" που έγιναν πανελίστες εκτάκτως λόγω της απουσίας όλου του πάνελ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Λοιπόν εγώ την είδα εχθές και αντίθετα με την πλειοψηφία έχω να πω ότι μου άρεσε. Γράφει στην κάμερα , είναι γλυκιά, δεν σε αγχώνει, μιλάει σωστά ελληνικά και αν την συγκρίνω με την απέναντι ξανθιά (την Κατ Καιν ) είναι η νύχτα με την μέρα (Μέρα η Δούκισσα). Η αλήθεια είναι πως της λείπει η αμεσότητα και είναι πολύ σφιγμένη, αλλά αυτό λύνεται με την τριβή και νομίζω πως θα την βοηθήσει και ο Λιάγκας σ αυτό . Όσο για το ότι δεν μπορεί να ταυτιστεί η μέση Ελληνίδα νοικοκυρά μαζί της , θεωρώ την συζήτηση αστεία . Προφανώς δεν μπορεί κανείς μας να ταυτιστεί με οποιονδήποτε παρουσιαστή στην ελληνική τηλεόραση και δεν χρειάζεται κιόλας. Εγώ προσωπικά όταν βλέπω μια εκπομπή την παρακολουθώ για να χαλαρώσω και να αδειάσει το μυαλό μου από την καθημερινότητα. Οπότε προτιμώ, στην ψυχαγωγία τουλάχιστον να βλέπω ωραίους ανθρώπους που μου φτιάχνουν την διάθεση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν το ζητούμενο είναι να αδειάσει το μυαλό σου, έχεις μπόλικες επιλογές στην τηλεόραση. Αυτοί που ψάχνουν προσωπικότητα, σπιρτάδα, ατάκα και αντίληψη έχουν το θέμα.

      Διαγραφή
  9. Η κοπελα εχει κανει απειρα πραγματα με μηδαμινη επιτυχια, αλλα κανεις ποτε δεν το λεει αυτο. Οκ ηταν καποτε Σταρ Ελλας ξερωγω. Και;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Το ότι το κοινό προτίμησε τους σχεδόν άπειρους και άσχετους του σταρ (δεν είναι κακοί!), που επίσης πήραν χάλια μαύρα lead in, από την εδώ και 15 χρόνια έμπειρη και πανέμορφη Δούκισσα του αντ1 λέει πολλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Εγώ θεωρώ άδικη την σύγκριση για μια εκπομπή διάρκειας 1 ώρας με διαφημίσεις ενδιάμεσα, ανάμεσα σε επαναλήψεις και επαναλήψεις και χωρίς να έχει αποκτήσει την παραμικρή δυναμική ακόμη. Θα έπρεπε να το διαφημίσουν και να της δώσουν όλο το 3ωρο, να βοηθήσουν με θέματα και ακόμη κι αν δεν απέδιδε, θα βοηθούσε να στηρίξουν και να "ψήσουν" την παρουσιαστριά τους, αντί να την στείλουν ξεβράκωτη μόλις την επόμενη ημέρα μετά την πρεμιέρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. "Σωστή γνώμη" σπιρτάδα στην πρωινή ζώνη άφαντη... Ίσως μόνο η Δανάη, αλλά κι αυτή κάνει δημόσιες σχέσεις. Εκτός αν λέγοντας σπιρτάδα εννοούμε τις κακίες του Παπανώτα ή του Κωνσταντινίδη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πάντως σίγουρα δεν εννοούμε τις άπειρες κακίες του Λιάγκα

      Διαγραφή
  13. 11:04 συμφωνώ απολύτως μαζί σου για τον Λιάγκα. Δεν τον ανέφερα γιατί είναι στην ίδια εκπομπή με την Δούκισσα όχι γιατί τον έχω σε μεγαλύτερη εκτίμηση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν αναφέρομαι στους κακιασμένους που πληρώνονται για να παίζουν το ρόλο της στριμμένης γειτόνισσας. Η κοπέλα όμως δεν το έχει για αυτή τη θέση. Την είδα στη συνέντευξη σήμερα με τους Καλημέρα Ελλάδα, πετάει μόνο αμήχανες χαζομάρες κι έχει ένα στυλάκι 90ς πρωινατζούς τότε που έφτανε μόνο το μίνι και το ξανθό. Έχει δοκιμαστεί σε τόσα είδη εκπομπών μέσα στα χρόνια, είναι κούκλα και συμπαθέστατη αλλά δεν. Η Δανάη που αναφέρεις συμπεριφέρεται λες και είναι σε παιδότοπο, παίζει έτσι κι αλλιώς με άλλους κανόνες.

      Διαγραφή
  14. Η Δουκισσα απλα ειναι ενα βισμα με καθολου ταλεντο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Δεκαπεντε ολοκληρα χρονια το προσπαθει , ποσες ευκαιριες να της δωθουν ακομα, παντως ο Λιαγκας το εχει και θα το βρει μπορει να κανει τα παντα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Εγώ έχω μία απορία. Εχθές είχαν απεργία οι δημοσιογράφοι, σωστά; Η Τσιμτσιλή,η Καινούργιου και η Μελέτη δεν είναι δημοσιογράφοι; Τι είναι μόνο παρουσιάστριες; Ή δεν έκαναν απεργία για να "τσιμπήσουν" νούμερα όπως και έγινε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Πάντως και πέρυσι υπήρξαν δύο μέρες που το Breakfast έπαιξε μόνο του και διψήφια δεν έκανε ποτέ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ένα δείγμα μας έδειξαν για το πως θα κινούνταν οι εκπομπές με σχεδόν όλη την ψυχαγωγία μαζί πλην φαίης αν δεν υπήρχε καθόλου ενημέρωση μέσα.
    Με βάση κατάταξης η Φαίη 4η θέση και κάτω θα ήταν με αυτήν την ομάδα που θα έχει....
    Η Καθαρόαιμη ψυχαγωγία ανήκει στην Δανάη και για αυτό της βγάζω το καπέλο πέρα από τα νούμερα και όλα τα υπόλοιπα.


    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε τι να της βγάλεις το καπέλο; Με την υποστήριξη που έχει από το σταθμό και το τόσο δυνατό συμβόλαιο κάνει ότι γουστάρει και σπάει πλάκα με τους μάγειρες. Αν έπαιζαν και οι άλλοι με τέτοια δεδομένα θα το συζητούσαμε.

      Διαγραφή
  19. απο ο,τι ειδα ουτε τα εμπορικα λεει καλα κομπιαζει κι βγαινει αμιχανη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !