Σεισμός στον ΑΝΤ1 μετά το 0,7 σε 15'- Για 45' είχε μέχρι 1,7% - Τι έκαναν οι ψυχαγωγικές εκπομπές; (9/9/2022)

83


Τι έκαναν οι ψυχαγωγικές εκπομπές σε αυτή τη ζώνη; 

 Δείτε αναλυτικά τα 15' στο δυναμικό κοινό



Δημοσίευση σχολίου

83Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Μπράβο! Ωραία τα πάει ο Λιάγκας. (Που κάποιος τις προάλλες μέτραγε τις τεράστιες επιτυχίες του )

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σάρωσε η Καινούργιου,πάτωσε ο Λιάγκας ..Ούτε ο Καπουτζίδης "πούλησε"........Ανέβηκε και το star ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η Φαίη Σκορδά κάνει παρτι στη τοποθεσία Φάληρο. Ας πρόσεχαν. Ελπίζω να καταλάβουν ότι ο κόσμος δεν θέλει άλλο Ρούλα και Φιλιππίδη. Όσο για τη Δούκισσα δεν βλέπω να μακροημερευει. Καινούργιου και Δανάη πάνε τρένο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλά ας δούμε τί θα κάνει και αυτή από Δευτέρα γιατί όσο ήταν στον ΑΝΤ1 μονοψήφια του έφερνε όσο ήταν μόνη της.

      Διαγραφή
    2. Καλά και μόνη της μονοψήφια έκανε γιατί η καινούργιου τι παίζει νομίζεις με την διαφορά ότι βγάζει όλο το ντεκολτέ στην φορά και βρίζει τον πρώην της συναρπαστική ενημέρωση

      Διαγραφή
  4. Βλέπω τον Λιάγκα να το γυρίζει σε σκληρό gossip από Δευτέρα....😂😂😂😂Θα κάνει και στήλη Πες τα στον Γιώργο;;Η Καινούργιου σάρωσε χθες...όλα αυτά μέχρι τώρα...Έχουμε δρόμο ακομα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 😂😂😂 Πες τα στο Γιώργη. Ακούγεται καλύτερα.

      Διαγραφή
  5. Λιάγκα θεέ,όλη η υφήλιος εσένα βλέπει,μας λέγαν οι αντεννικοι πριν δέκα μέρες.για γέλια πραγματικά ο Αντ1 και οι "οπαδοί"του.Η Φαίη γελά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Άμα είναι να ξανακάνουν γκοσιπ γιατί άφησαν τη Φαίη να φύγει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μάλλον δεν κατάλαβες Καλά η φαιη έφυγε δεν την έδιωξαν σταματήστε να το λέτε αυτό εκείνη δεν ήθελε να είναι με τον Λιαγκα ήθελε να κάνει αμιγώς γυναίκιο πρωινό διαβάζετε και κανένα site

      Διαγραφή
  7. Οποίος είδε χτες τη στήλη του Μικρούτσικου και δεν ντράπηκε τι να πω. Είναι ακόμα πολύ νωρίς πάντως

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Από ότι φαίνεται την είδαν πολλοί την στήλη του Αντρέα. Ακόμα και τα αντεννάκια χθες εδώ μέσα όλη τη μέρα αυτό συζητούσαν.

      Διαγραφή
    2. Η στήλη αυτή είναι άθλια κι ας κάνει νούμερα. Φυσικά στα κανάλια δεν νοιάζονται στο ελάχιστο αλλά όσο κατάντια είναι η στήλη του Λιάγκα άλλα τόσο είναι και το έκτρωμα αυτό.

      Διαγραφή
  8. Σφαλιάρα ξεγυρισμένη σε Λιάγκα και αντ1.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αν συνεχίσει να πατώνει ο Λιάγκας και πατώσει και η Σκορδά. Εκεί να δείτε γέλια.....Αλλά είναι νωρίς ακόμα...Και αν η Σκορδά δεν πάει καλά στην πρεμιέρα θα είναι και γιατί ανοίγουν τα σχολεία..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Τώρα θα αρχίσουν τα αντεννάκια σχόλια τύπου: «εμένα μου αρέσει, θα πάει καλά, θα το δείτε, θα ανέβει», «τουλάχιστον ο Λιάγκας δεν είναι κατιναριό και κίτρινος σαν τους απέναντι»(εδώ κάνουμε καινούριο συκώτι από τα γέλια), «λίγες αλλαγές θέλει στο πάνελ και μετά θα σαρώσουν, είναι ωραίο παρεάκι», «έτσι ξεκίνησαν και πέρυσι (που δεν ξεκίνησαν έτσι) και μετά άλλαξαν τα πράγματα», κλπ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Το χαστούκι που έδωσε χθες η Καινούργιου δεν ήταν απλά ηχηρό, ήταν εκκωφαντικό. Βουίζει όλος ο αντ1 σήμερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Άντε ρε συ; Θα πάω μια βόλτα Μαρούσι να τον ακούσω.

      Διαγραφή
  12. Λιάγκα πες το στον Αντρέα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Δες παρτι που κανουν για την άθλια χθεσινη εκπομπή της Καινουργιου που μιλουσαν για που@@ες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το θέμα δεν ειναι τα νούμερα της Καινούργιου. Θα μπορούσε να ήταν και η Δανάη πρώτη. Το θέμα ειναι τα ποσοστά του Πρωινού που είναι σοκαριστικά για τα δεδομένα ΑΝΤ1 και αν τελικά άξιζε όλη η αλλαγή που έγινε στην εκπομπή για τα μάτια του Λιάγκα..

      Διαγραφή
  14. Ο Καπουτζίδης δεν πούλησε καθόλου μα καθόλου χθες.... Τα χαμηλότερα νούμερα που έχει κάνει ο Καπουτζίδης σε συνέντευξη του... Πάτωσε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κούρασε και αυτός. Όπου πάει μιλά για το τί κάνει στο κρεβάτι του. Η ίδια κασέτα σε κάθε συνέντευξη. Νομίζουν στα κανάλια πως ο κόσμος βρίσκεται ακόμα στην εποχή του Παρά πέντε. Την επανάληψη την βλέπουν τον ίδιο πάλι δεν θέλουν να τον βλέπουν όσο πιστεύουν στα κανάλια.

      Διαγραφή
    2. 10:18 ακόμα και να κούρασε αυτός, κουράσατε κι εσείς με αυτή την καραμέλα με το κρεβάτι. Δεν σας είπε κανείς τι κάνει στο κρεβάτι του, στην προσωπική του ζωή σας είπε τι κάνει, όπως σας λέει σχεδόν κάθε επώνυμος ετεροφυλόφιλος που εκεί δεν σας κουράζει.

      Διαγραφή
  15. Γιατί για τα χαμηλά νούμερα του πρωινού αποδίδετε ευθύνες στον Λιάγκα και όχι στη Δούκισσα; Άρα, ο ΑΝΤ1 χθες, λογικά ήρθε πίσω ακόμα και από την ΕΡΤ2 και την ΕΡΤ3; Το Μακεδονία TV είχε τηλεμάρκετινγκ οπότε αποκλείεται να έκανε μεγαλύτερα νούμερα εκείνη την ώρα. Αν βάλει όμως καμία σειρά από το αρχείο του ΑΝΤ1 όλα είναι πιθανά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καταρχάς οι ευθύνες ανήκουν στην διοίκηση του καναλιού που κατάστρεψε την εκπομπή. Από εκεί και πέρα παρουσιαστής ειναι ο Λιάγκας. Αυτό ήθελε αυτό πήρε. Αυτός έχει την επιμελεια. Η Δούκισσα είναι "παρέα του". Έτσι λένε οι τίτλοι. Προφανώς και φέρει τεράστια ευθύνη και εκείνη αλλά και η θεματολογία του Λιάγκα έχει καταστρέψει την εκπομπή. Θεωρούσε ότι με θανατικά θα πάει καλά στην πρωινή ζώνη.

      Διαγραφή
  16. Επειδή δεν πήγε μία ημέρα τόσο καλά, δεν χρειάζεται να λυσσάτε κάποιοι. Το ταμείο γίνεται στο τέλος και τότε σίγουρα θα είναι νικητές, ξέρει και ο Λιαγκας και ο ΑΝΤ1 πως να προσελκύσουν το κοινό. Θα τους βοηθήσει πολύ και το νέο πρόγραμμα που ξεκινάει στο κανάλι την άλλη Δευτέρα, οι νέες σειρές. Και στην τελική, η εκπομπή έχει επίπεδο δεν είναι καραγκιοζιλίδικη σαν τις Καινούργιου, Μαγγίρα, Δανάη κτλ. και άπειροι σαν αυτούς του star

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εγώ πιστεύω ο κόσμος διψάει να δει καλεσμένους τους πρωταγωνιστές των σειρών που ετοιμάζει στον Λιάγκα. Τότε να δουν όλοι τι νούμερα θα κάνει ο Λιάγκας και πως θα γίνει η μεγάλη ανατροπή στην πρωινή ζώνη. Υπάρχει τεράστια αδημονία για τις σειρές του Αντ1. Εμένα στη δουλειά μου όλοι για το εκτός υπηρεσίας μιλάνε ενώ στο λύκειο του γιου μου όλοι ανυπομονούν να δουν την ελληνική εκδοχή του τουρκικού παγιδευμένοι. Αναμένω τουλάχιστον 30% στις σειρές αυτές. Ο Παπαδόπουλος θα κάνει πάνω από 40 οπότε θα παρασύρει και τον Λιάγκα με τη Δούκισσα

      Διαγραφή
    2. Τι λένε? Θα βοηθήσουν οι σειρές!!! Χάχα και ότι θα κάνουν 30 και 40 σε ποιον πλανήτη ζείτε?

      Διαγραφή
    3. Πώς γίνεται να μιλάνε στο λύκειο του γιου σου από τη στιγμή που τα σχολεία ανοίγουν τη Δευτέρα.Μαζευεστε ήδη εκεί και μιλάτε για το καλυτεροτερο κανάλι του κόσμου για να μην πω του σύμπαντος!

      Διαγραφή
    4. Ο 10:27μ.μ. απαντάει στον εαυτό του 10:19μμ. Εντάξει δεν υπάρχει αυτό!!! Πόσο πιο χαμηλά για χάρη του αντ1;

      Διαγραφή
    5. Παιδιά ο 10:27 τρολαρει. Και καλά κάνει

      Διαγραφή
    6. ποιο λυκειο του γιου του; ποτε ανοιξαν τα σχολεια;

      Διαγραφή
  17. Πάντως, για να μη δημιουργούνται λανθασμένες εντυπώσεις, επειδή διάβασα σε ένα άλλο site ότι στο μισάωρο 12:30-12:59 το Πρωινό του ΑΝΤ1 έκανε 0,4%, να αναφέρω ότι είναι το μισάωρο που ο ΑΝΤ1 παίζει διαφημίσεις. Π.χ. χθες στις 12:40 πήγαν σε διαφημίσεις, επέστρεψαν στις 12:50 χαιρέτησαν και μετά έπαιξαν πάλι διαφημίσεις μέχρι τη 13:00 όπου έπεσαν οι τίτλοι και οι χορηγοί...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και χαρά που έκαναν οι χορηγοί που την ώρα που προβάλλονται τα προϊόντα τους ο Αντ1 είχε τηλεθέαση τηλεβόα. Τέτοια χαρά δεν έχουν ξαναδεί.

      Διαγραφή
    2. Α τώρα βλέπουμε και τους χορηγούς και πως θα δουν τα νούμερα; Μερικοί είστε ότι λάχει.

      Διαγραφή
    3. Και τα άλλα πρωινά έχουν διαφημίσεις, δεν κάνουν όμως 0,7 και 1,7. Ψάχνετε που ψάχνετε δικαιολογιές για τον χθεσινό πάτο του αντ1 βρείτε καμιά καλή τουλάχιστον και όχι μπαρούφες.

      Διαγραφή
    4. Από τις 12:00 έως τις 13:00 δεν έκαναν πάνω από 4. Μία ώρα διαφημίσεις είχαν; Αστείες δικαιολογίες.

      Διαγραφή
    5. Δεν είναι δικαιολογία. Είναι η πραγματικότητα. Όταν στο μεγαλύτερο μέρος παίζουν διαφημίσεις, το 0,4% δεν είναι ενδεικτικό

      Διαγραφή
  18. 0,1%;;;; Και καρτα με το σήμα του ΑΝΤ1 να είχε, καλύτερα πιστεύω θα τα πήγαινε…

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  19. Άρχισαν τα όργανα....
    Αυτό το στραπάτσο του Λιάγκα είναι για αλλαγή σκαλέτας μάλλον και θα ξενάει με gossip μαζί με την Δούκισσα και κάπου στην μέση θα μπαίνει η ενημέρωση...



    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Μετά τα 0,7 και 0,1 και 1,7 του Λιάγκα τα αντεννάκια χάνουν το δικαίωμα για κράξιμο σε οποιοδήποτε 4ρι -5ρι που μπορεί να φέρουν οι Καινούριου, Δανάη, κλπ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. 9/9/22 12:30-12:45 Λιάγκας-αντ1 τηλεθέαση 0,7!!! Θα μείνει στην ιστορία. Κάθε φορά που τα αντεννάκια θα κράζουν για χαμηλά νούμερα τους αντίπαλους θα παίρνουν αυτήν την απάντηση: 0,7.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Δεν ξέρω τι λέει η agb εμένα πάντως στο ΚΑΠΗ της πεθερας μου όλοι για τον Λιάγκα και την εξαιρετική Δούκισσα μιλάνε, στο καφενείο του πεθερού μου όλοι μιλάνε για την τουλάχιστον κακόκεφη μπιζογλη και στο γυμναστήριο του πρώην μου όλοι συζητάνε για Παπαδάκη, Σεφερλή και Αρναούτογλου.. ας λέει ότι θέλει η agb

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Άλλη όρεξη δεν είχαν στο ΚΑΠΗ της πεθεράς και στο γυμναστήριο του πρώην. Δηλαδή εσύ μιλάς με τον πρώην σου και συζητάτε τι λένε στο γυμναστήριο που πάει.

      Διαγραφή
  23. Καμία αδημονία και καμία αναμονή δεν έχει ο κόσμος για καμία σειρά και κανένα πρόγραμμα του αντ1. Όλοι περιμένουν παλιές και νέες σειρές του μέγκα και του άλφα. Τον αντ1 ο κόσμος τον έχει…ξεχασμένο. Δεν το λέω εγώ, τα νούμερα το λένε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μην τους το χαλάς σε παρακαλώ ας πιστεύουν ότι πιστεύουν

      Διαγραφή
  24. Και τελικά η Nilsen είχε πρόβλημα στις μετρήσεις του ΑΝΤ1.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εδώ και 20 χρόνια έχει πρόβλημα με τις μετρήσεις του αντ1. Αφού δεν τον κολακεύει καθόλου

      Διαγραφή
  25. Δηλαδή π@@@ες έβλεπαν χθες οι τηλεθεατές και τις σεξουαλικές ιστορίες του Κωνσταντίνου Εμμανουήλ;
    Εύγε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Τι θέματα είχε η Καινούργιου στο 10-11 και χτύπησε 25αρια; Ασυνήθιστα υψηλά νούμερα. Η στήλη του Μικρούτσικου τι ώρα βγαίνει; Και τι είχε το Πρωινό 12.15-1 και έκανε τόσο χάλια; 0,7 ούτε μαύρο να έριχναν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Λίγο που είδα είχαν θέματα για τη βασίλισσα Ελισάβετ στην Καινούργιου. Η στήλη του Ανδρέα βγαίνει λίγο πριν τις 12 και το Πρωινό είχε μαγειρική και ζώδια

      Διαγραφή
  27. Για τα νουμερα του 0 και κατι τοις εκατό οφειλονται στην τακτικη του Αντέννα. Διαφημίσεις, επιστροφη για ενα «γεια σας», διαφημισεις, καρτα τιτλων τελους, διαφημισεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ποτέ δεν κατάλαβα γιατί το κάνει αυτό ο ΑΝΤ1. Λάθος τακτική

      Διαγραφή
    2. Αυτήν την τακτική ο αντ1 την ακολουθεί χρόνια. Όμως 0,7 δεν έκανε ποτέ. Αυτό κάτι λέει.

      Διαγραφή
    3. Ναι, το ξέρω ότι το κάνει χρόνια αυτό, αλλά το θεωρώ ανούσιο

      Διαγραφή
  28. Kατα την γνωμη μου ο Λιαγκας πρπει να αλλαξει την σειρα της θεματολογιας, δηαλαδη να ξεκιναει με γκοσιπ και ελαφρα θεματα και μετα να περναει στην ενημερωση. Παντως την εκπομπη την κατεστρεψε στην κυριολεξια ο Ποφαντης με το να επιβαλλει την Δουκισσα, που και χημεια δεν εχει με τον Λιαγκα και ειναι στον κοσμο της

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Οσο για την πρωτια της Καινουργιου με τα αθλια θεματα , τα σεξιστικα υπονοουμενα στις τηλεφωνικες, την καταντια του Μικρουτσικου και του Μαλλη , εχω να πω οτι δεν μας αξιζει αυτη η τηλεοραση .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν πάει να αλλάξει και φύλο;; Ο κόσμος απλά δεν γουστάρει τον Λιάγκα. Πάρτε το χαμπάρι. Τον έχει σιχαθεί και δεν ξεχνάει τα όσα έχει κάνει. Ας αλλάξει ότι θέλει δεν θα τον δουν.

      Διαγραφή
    2. Έβαλα ΚατΚεν στο web γιατί δεν πίστευα τα χθεσινά σχόλια και έπαθα ΣΟΟΟΚ! Ένα μισάωρο μιλούσαν για στύση του πέους, πως μπαίνει και πως βγαίνει, αν πονάει, αν αρέσει, η ΚατΚεν ρωτούσε την τηλεθεατρια ΑΝ ΕΧΟΥΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΕΙ ΜΕΣΑ ΤΗΣ (!!!) και χασκογελούσε και ο Γκουντάρας έλεγε ΕΛΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ και γελούσαν Χρίσλα και Κατερινάσιαν.
      Η τηλεθεάτρια επέμενε ότι φοβάται να βλέπει πέη και η ΚατΚεν έπιανε το πρόσωπο της και έλεγε Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΚΑΙ Η ΠΑΝΑΓΙΑ και γελούσε με Μικρούτσικο.

      Διαγραφή
  30. Εχθές δεν είχε την πορνοεκπομπή η Κατερίνα Καινούργιου;. Μπράβο στους τηλεθεατές έχουν επίπεδο. Όλοι βρίζετε τέτοιου είδους εκπομπές, αλλά δίνετε την πρωτιά και πανηγυρίζετε. Επίσης στο τελευταίο μισάωρο το Πρωινό δεν έχει τις συνεντεύξεις; Πώς πήγε τόσο χάλια ο Καπουτζίδης;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Άντε θεία για όλα έχεις αποψη

      Διαγραφή
    2. Όχι. Η συνέντευξη του Καπουτζίδη έγινε γύρω στις 11:30

      Διαγραφή
  31. Και το χρυσο κουφετο εκανε νουμερα και το ερωτοδικειο και η Σια Λιαροπουλου και οι αθλιες εκπομπες ριαλιτι του Μικρουτσικου. Αν στο 2022 μιλαμε ακομα για τα νουμερα σε τετοιου ειδους σκουπιδια εκπομπες σαν της Καινουργιου και δεν παρεμβαινει το ΕΣΡ μενω αφωνη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Εγω αυτο που εχω να πω και κρατηστε το , σταδιακα η εκπομπη της Καινουργιου θα πεσει σε νουμερα, το προιον ειναι αθλιο οπως και η παρουσιαστρια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΛΕΜΕ ΛΟΙΠΟΝ:

    Η συζήτηση για την πεοφοβία ξεκίνησε στις 11:20 και τελείωσε κοντά στις 12:00 με ποσοστά: 15.6 / 16.7 / 19.6.
    Στη συνέχεια έπαιξε το θέμα Στο κρεβάτι... με τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ και τον Γιάννη Πουλόπουλο όπου έδειξαν πως πέρασαν μαζί το βράδυ τους στο ίδιο κρεβάτι ο δημοσιογράφος και ο hair stylist, μίλησαν για τη δισκογραφία του κομμωτή, τις ερωτικές περιπέτειες που έχουν λάβει χώρα στη κρεβατοκάμαρα του καθώς και την τρίχρονη σχέση με γνωστό straight τραγουδιστή και τις καυτές βραδιές στο καμαρίνι του με ποσοστά: 16.4 / 11.5.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Απ’ έξω και ανακατωτά την ξέρεις την χθεσινή εκπομπή της Καινούργιου. Έλα παραδέξου το! Κρυφοκοίταζες και εσύ την εκπομπή γιατί σου άρεσαν τα θέματα. Δεν εξηγείται διαφορετικά αυτή σου η εμμονή.

      Διαγραφή
  34. Το έγκλημα του ΑΝΤ1 ήταν που νόμιζε πως βρισκόμαστε ακόμη στα 90ς και φτιάχνουμε πρωινές σταρ μέσα σε μια μέρα. Ο Λιάγκας χρειαζόταν ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ δίπλα του και όχι καλοπαντρεμένη Σταρ Ελλάς. Με τη Μαλέσκου θα έπαιζαν αλλιώς. Οι σκαλέτες και οι θεματολογίες αλλάζουν για πλάκα, όταν όμως δεν έχεις παρουσιάστρια για να δουλέψεις πάνω της;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Ο Λιαγκας ειναι εφυης και χιουμοριστας , επομενως θα χρειαζοταν καποια συμπαρουσιαστρια που θα επαιζε μαζι της, λεκτικα εννοω. Η Δουκισσα ανηκει σε προηγουμενες δεκαετιες παρουσιαστων , οπου ενα ωραιο προσωπο μπορει και να ηταν αρκετο , στις μερες μας ομως οχι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Τελικά τα πέη άλλοι τα φοβούνται, άλλοι δροσίζονται και άλλοι ζορίζονται (αντ1).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Το θεμα μας δεν ειναι ο αντ η ο αλφα, αλλα η ποιοτητα , η αισθητικη ,το χιουμορ και το τηλεοπτικο προιον. Οποιος λοιπον προσφερει καλης ποιοτητας προιον αυτος θα επρεπε να ειναι ο νικητης . Καθολου δεν ενδιαφερει το καναλι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η Δανάη προσφέρει ένα καλό προϊόν με ποιότητα, αισθητική και χιούμορ. Συνήθως έρχεται 1η, 2η και ακόμα και όταν είναι πιο χαμηλά κάνει αξιοπρεπέστατα νούμερα και μιλάμε για μια παρουσιάστρια χωρίς εμπειρία ετών και χορηγούς από πίσω της. Να λοιπόν που το κοινό επιβραβεύει το καλό.

      Διαγραφή
  38. Συμφωνω επισης εξαιρετικος ο Καβατζικης με τις συνεντευξεις , πολυ καλη χημεια μεταξυ τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΜΕΙΣ ΟΙ (ΕΛΛΗΝΕΣ) ΤΗΛΕΘΕΑΤΕΣ, δηλαδή το 18% αυτών, προτιμάμε να ακούμε συζητήσεις για π@@@@ες πρωί πρωί. Γι' αυτό βλέπουμε την ΚατΚεν.

      Διαγραφή
  39. Η εκπληξη ειναι ο Κριγκοριαν εχει απιστευτη ατακα , αλλα δυστυχως μενει αναξιοποιητος. Η στηλη που κανει δεν του αξιζει και ειναι και βαρετη, φανταστειτε οτι στο περασμα του απο τους κουκου δεν φαινοταν καν , οπως και ο Καβατζικης στην Σκορδα , στον Κωστοπουλο η στην Μενεγακη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. το εχω γραψει κι σε αλλα αρθρα ο λιαγκας με την νομικου δεν εχουν καμια συνδεση-χημεια
    βγαζουν κατι αμηχανο κι αυτο περναει στο θεατη.επισης δεν εχουν καπιες σταθερες στηλες
    οπως η δαναη στην ψυχαγωγια(περαν απο αστρα μαγειρικη).εγω πιστευω πως ο λιαγκας
    ηθελε να κανει κατι σαν τον παπαδακη η τους αταιριαστους αλλα δεν του το δωσαν.επισης
    ας βγαλουν την νομικου απο τις συνεντευξεις καλεσμενων ειναι περιττη ας αφησουν το γιωργο να το κανει οπως ξερει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Συμφωνω η Νομικου ειναι περιττη στις συνεντευξεις και πεταει χαζομαρες η ειναι εξω απο το κλιμα, τον καψανε τον Λιαγκα με το βαριδι που του φορτωσαν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Βλέπω έσκισε η Σία Λιαροπούλου στον Alpha...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Και που είστε ακόμα. Η Καινούργιου μπορεί να είναι trashιλα αλλά έχει δυνατα θέματα και το πάνελ είναι όλοι ένας και ένας. Αν συνεχίσει έτσι θα πάρει πρωτιά 100%. Επίσης ο Αντ1 τόσα λεφτά γιατί τόσα χρόνια πορεύονται με το ίδιο σκηνικό. Ο Λιαγκας ναι πρέπει να είναι χαμηλά γιατί μας τα έχει πρήξει με την Πισπιριγκου αλλά 0,1 μα κουλούρι. Η Σκορδά θα το ευχαριστιεται τώρα, ασχέτως με το τι θα κάνει αυτή. Ο Αντ1 έκανε τεράστιο αρνητικό, και το αδερφάκι Μακεδονίαtv σίγουρα περισσότερη τηλεθέαση θα έκανε στις12:00 με την επανάληψη του Still Standing. Επίσης γράφεται ότι έπεσε τηλέφωνο στη Μαλέσκου για το Star ίσως επιστρέψει από Γενάρη γιατι η Χατζίδου κάνει και αυτή κουλούρια σε μισάωρα. Αντε να δούμε τι θα κάνει και η Φαίη από Δευτέρα. Συμβουλή στον Λιαγκα (βγάλε τα θανατικα και τα δικαστήρια και πες στην Δούκισσα αν έχει τσίπα πάνω της να μην εμφανιστεί από Δευτέρα. Αυτά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !