Η μετάβαση του νέου TVNEA.COM μόλις ολοκληρώθηκε!!! ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ στο νέο ανανεωμένο σπίτι μας!

7



Η μετάβαση του νέου TVNEA.COM μόλις ολοκληρώθηκε!!!

Το νέο μας site σχεδιάστηκε και δημιουργήθηκε για να μεταφέρει το κλίμα της ανανέωσης που διακατέχει το TVNEA.com, αλλά και το πάθος για καινοτομία, ώστε ο νέος αυτός ιστότοπος να αποτελέσει ένα ευχάριστο και χρηστικό, τόσο στην πλοήγηση όσο και την ανάγνωση, εργαλείο για εσένα, τον δικό μας φίλο και επισκέπτη.

Χωρίς να αλλοιώνουμε τον χαρακτήρα του, που αγκαλιάσατε και στηρίξατε, και χωρίς να χάνουμε την αξιοπιστία αλλά και την ανάγκη να υπηρετούμε την είδηση κι όχι το θεαθήναι, προχωρήσαμε σε ουσιαστικές αλλαγές ,τόσο σε επίπεδο εικόνας όσο και σε επίπεδο λειτουργίας .Χωρίς, επίσης, να παραβλέπουμε την ανάγκη μας για εξέλιξη και βελτίωση, οι αλλαγές στις οποίες προέβημεν αντικατοπτρίζουν πρώτον το ενδιαφέρον μας για συνεχή πρόοδο και διόρθωση, και δεύτερον την ανάγκη να ανταποκριθούμε στις δικές σας απαιτήσεις.

Τι θα σας προσφέρει, όμως ,το νέο TVNEA.com ;
Mε γνώμονα, επαναλαμβάνουμε, την ουσία της είδησης κ’ όχι το θεαθήναι, αλλά και με κριτήριο την επιθυμία μας για συνεχή βελτίωση των όποιων τρωτών σημείων, το νέο TVNEA.com σάς υπόσχεται μια ευχάριστη πλοήγηση, που θα συνδυάζει:
1)ποιοτικές αναλύσεις τηλεθέασης της Nielsen,
2)Kριτικές περί των τηλεοπτικών προγραμμάτων και συμπεριφορών, χωρίς φραγμούς, αλλά με το ελεύθερο, ανένταχτο και ριζοσπαστικό στόμα της συντακτικής ομάδας του site,
3)Έγκαιρη κ’ έγκυρη τηλεοπτική ενημέρωση, ώστε η τηλεόραση να είναι δίπλα σου κάθε στιγμή,
4)Περισσότερα αποκλειστικά και αποκαλυπτικά ρεπορτάζ ,με τη γνωστή σε όλους σας αμεροληψία που μας διέπει τόσα χρόνια. Μην ξεχνάτε, άλλωστε, πως οι αναρτήσεις είναι προνόμιο πολλών, οι αποκλειστικές αναρτήσεις, όμως, μόνο λίγων,
5)Συνεντεύξεις που αγαπάτε, αλλά και δηλώσεις-αποκλειστικές και μη- των πρωταγωνιστών της εκάστοτε επικαιρότητας,
6) Παρουσίαση διάφορων κριτικών για την tv από καταξιωμένους ανθρώπους των media.

Πώς θα είναι, όμως, το νέο TVNEA.com;
Θα είναι
…με φρέσκο και σύγχρονο logo,
…με ολοκαίνουρια εικόνα που θα σε βοηθά να απολαύσεις την επίσκεψή σου σ’ αυτό,
…με ανανεωμένη ροή αναρτήσεων, ώστε η ενημέρωσή σας να συνεχίζεται μέχρι αργά το βράδυ,
…με ‘’ζωντανά’’  χρώματα,
…με νέα τεχνοτροπία ,που θα σου εξασφαλίζει μια άνετη, χωρίς κωλύματα και κυρίως χωρίς… μπερδέματα, πλοήγηση,
…με νέα και σύγχρονη δομή!

Θα λέγαμε ,εν ολίγοις, πως το αποτέλεσμα των αλλαγών είναι κάτι παραπάνω από εντυπωσιακό, και έτσι το TVNEA.com αλλάζει-κυριολεκτικά και μεταφορικά-σελίδα, απέχοντας παρασάγγας από τα τετριμμένα και φιλοδοξώντας να κάνει την τομή στον ιντερνετικό αέρα.

Δεν ξεχνάμε, όμως, πως, στο TVNEA.com τον πρώτο και τελευταίο λόγο τον έχεις εσύ, ο αναγνώστης μας, κι έτσι θα συνεχίσουμε να σου δίνουμε το ‘’βήμα’’ για να πεις την άποψή σου, να εκφράσεις την απορία σου, να εκδηλώσεις την πιθανή δυσαρέσκειά σου. Με λίγα λόγια: να μιλήσεις μαζί μας! Γι’ αυτό, οι μοντέρνες πλατφόρμες που σχεδιάσαμε, σου παρέχουν τη δυνατότητα να αφήσεις εύκολα το σχόλιό σου αλλά και εύκολα να κοινοποιήσεις ό,τι εσύ θες στα social media, όπου εννοείται το TVNEA.com δίνει δυνατό παρών.  Επιπρόσθετα, η σελίδα μας θα συνεχίσει να είναι άκρως χρηστική, όχι μόνο για τον επισκέπτη-αναγνώστη που κάνει χρήση Η/Υ, αλλά και για εκείνον που ενημερώνεται από εμάς μέσω ipad , iphone, tablet, blackberry ή λοιπών συσκευών κινητής τηλεφωνίας, ώστε, όπου κ’ αν είσαι, εμείς να είμαστε μαζί σου!

Το TVNEA.com υπόσχεται να συνεχίσει  με την ίδια όρεξη, το ίδιο μεράκι και την ίδια διάθεση να σε ενημερώνει για την τηλεοπτική πραγματικότητα, και στοχεύει να σου εξασφαλίσει μια εμπειρία σύγχρονης και μοντέρνας πλοήγησης, που θα ανατρέψει τα δεδομένα στον χώρο του διαδικτύου και θα σε αφήσει–αναντίρρητα-ενεό!

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ στο νέο ανανεωμένο σπίτι μας!

Δημοσίευση σχολίου

7Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Πολύ όμορφο και ζωντανό. Καλή αρχή παιδιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πιστοί όπως κάθε χρόνο στην ανανέωση του site σας. Καλή αρχή! Συνεχίστε δυναμικά να μας παρέχετε έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση όπως κάνετε όλα αυτά τα χρόνια. Πολύ όμορφη η νέα σας εικόνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλή σεζόν παιδιά! Πάω να εξερευνήσω τη νέα σας εικόνα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Φυσάει. Επιτέλους ένα γρήγορο Site δίχως κολλήματα! Εύγε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μπράβο tvnea!!!!!! Το περίμενα με αγωνιά! Σας εύχομαι καλορίζικο με πολλά αποκλειστικά!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πολύ όμορφο! Μου αρέσει που μένει το μαύρο αν θέλεις σας επιλογή φόντου. Ακόμα και στην μαύρη έκδοση, του δώσατε ζωντάνια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΟ ΠΑΙΔΙΑ.ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !