Με νέο πρόγραμμα το Μακεδονία TV; Πώς θα συνεχίσει τη νέα σεζον;

20


Σε δεύτερη μοίρα το Μακεδονία TV και τη νέα σεζόν. Κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, το εθνικής εμβέλειας –άνευ άδειας– κανάλι κερδίζει σε τηλεθέαση, την οποία όμως δεν μπορεί να διατηρήσει τον χειμώνα. 

Το σχέδιο του ομίλου να μετατραπεί σε θεματικό… γενικής στόχευσης κόπηκε από τους ανταγωνιστές του και προς το παρόν θα συνεχίσει να προβάλλει παλαιότερα προγράμματα του ΑΝΤ1.

Απο Typologies

Δημοσίευση σχολίου

20Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Για ποιο λόγο είπαμε υπάρχει αυτό το κανάλι και σπαταλαει τη θέση ενός άλλου που θα μπορούσε να εκπέμπει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Για να σου την σπάει σε εσένα που ανήκει στο όμιλο αντ1.

      Διαγραφή
    2. Δε με ενοχλεί που ανήκει στον ΑΝΤ1, οποίο κανάλι κι αν ήταν στη θέση του θα με ενοχλούσε. Απλώς δεν καταλαβαίνω γιατί να εκπέμπει πανελλαδικά και χωρίς άδεια ένα κανάλι - φάντασμα. Μια ευκαιρία είχε τότε με το neon tv αλλά την πέταξε.

      Δηλαδή δε θα έπρεπε πχ να υπάρχει ένα πανελλαδικό μουσικό κανάλι;

      Διαγραφή
    3. και εγω δε καταλαβαινω υπαρξη πανελλαδικου καναλια χωρις δικο του πρωτογενες προγραμμα. δεν θα επρεπε να εχει δικο του προγραμμα για να εχει κ πανελλαδικη συχνοτητα;

      Διαγραφή
  2. Γιατι δε φεύγει να μπει στη θέση του το one channel
    Έχει ωραία ντοκιμαντέρ και προγραμμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να φύγει το Μακεδονία; Ένα ιστορικό κανάλι για να μπει ένα τίποτα; Θεέ μου τι διαβάζουμε από μερικούς.

      Διαγραφή
    2. Δεν κλέβει τη θέση κανενός το Μακεδονία. Υπάρχει αδιάθετη μια 7η άδεια πανελλαδικής εμβέλειας για οποιονδήποτε καναλάρχη επιθυμει να βάλει το χέρι στην τσέπη. 3,5 εκ το χρόνο για 10 χρόνια κοστίζει.

      Τώρα όσον αφορά το ίδιο το Μακεδονία έχει καταντήσει ένας σκουπιδότοπος του ΑΝΤ1. Ειχε ξεκινησει μια χαρα με τις ξενες σειρες τις οποίες τις έπαιξε 3-4 φορες επανάληψη μέχρι να κανει αποσβεση και να λήξουν τα δικαιωματα προβολης τους και μετα το γυρισε σε επαναλήψεις του ΑΝΤ1. Καβούρια στην τσέπη λέγεται αυτό.

      Διαγραφή
  3. Το Μακεδονία θα πρέπει να βασιστεί κυρίως στις νέες ξένες σειρές (αμερικάνικες, τούρκικες, νοτιοκορεάτικες, ισπανικές, κλπ) και σε μερικές παλιές ελληνικές του αντ1, λιγότερο σε ξένες και ελληνικές ταινίες (όχι όμως γ’ διαλογής). Επίσης θα μπορούσαν να έχουν και κάποιες εκπομπές πιο εναλλακτικές/θεματικές (όπως ταξιδιωτικές, μαγειρικής, μουσικές, διακόσμησης, αθλητικές, κλπ) και κντοκυμαντέρ παντώς είδους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ντοκυμαντέρ παντός είδους δηλ ιστορικά, καλλιτεχνικά, φυσιολατρικά, κλπ. Νομίζω πως έτσι θα στέκονταν αξιοπρεπώς και θα τσιμπούσε και νουμεράκια.

      Διαγραφή
  4. Πρέπει να εμπλουτιστεί με νέο πρόγραμμα. Τώρα που είναι καλοκαίρι ας παίζει επαναλήψεις του ΑΝΤ1 αλλά και τη νέα σεζόν θα συνεχίσει με το ίδιο πρόγραμμα. Κρίμα. Έχουν ξεχάσει να ενημερώσουν το πρόγραμμα στο site. Το κανάλι μοιάζει παρατημένο και είναι σαν να υπολειτουργεί. Κάποτε έπαιζε ξένο πρόγραμμα και τώρα μόνο σειρές του ΑΝΤ1

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. γιατι δεν αναθετουν στην μαλεσκου εκπομπη στο μακεδονια; οπως ειχαν καν με τη λαμπιρη αλλα τελικα δεν το εκανε. να εκμεταλλευτει τα στουντιο αντενα και να δωσουν στη μαλεσκου μεσημεριανο στο μακεδονια. θα ειναι ανετη και θα κανει ωραια εκπομπη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κρίμα γιατί το Μακεδονία θα μπορούσε να κάνει πολλά πράγματα και να έμπαινε σφήνα στα μεγάλα κανάλια αλλά ο Αντ1 δεν το εκμεταλλεύεται σωστά. Θα μου πεις εδώ δεν μπορούν να φτιάξουν το δικό τους πρόγραμμα, τι να λέμε τώρα. Δεν ασχολούνται καθόλου εφόσον τσίμπησαν λίγα νούμερα, σου λέει καλά τι βγάζουμε με τις επαναλήψεις. Το σαιτ επίσης έχουν να το ενημερώσουν εδώ και κάτι μήνες, μάλλον κοιμούνται εκεί η δεν υπάρχεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν ισχύει αυτό που λες ότι το πρόγραμμα του Μακεδονία TV έχει να ενημερωθεί εδώ και μήνες. Τελευταία ενημέρωση έγινε στις 31/7...

      Διαγραφή
    2. Δεν μιλάω μόνο για το πρόγραμμα αλλά για το σαιτ γενικά. Στο instagram επίσης ούτε εκεί έχουν αλλάξει τις πληροφορίες. Μπες στο σαιτ να δεις, έχουν να το αλλάξουν από το χειμώνα. Κοιμούνται!!!

      Διαγραφή
  7. η δεν υπάρχει κανείς εκεί στο σταθμό. Συμφωνώ και εγώ για την Μαλεσκου εφόσον δεν βρήκε πουθενά να πάει, το Μακεδονία θα ήταν μια χαρά να την έπαιρνε, και πανελλαδικό είναι και ούτε πρόβλημα για την τηλεθέαση θα είχε. Εκεί στον όμιλο ΑΝΤ1 ξυπνήστε και κάντε τα πράγματα σωστά,καταστρέφετε τα κανάλια σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Δυστυχώς όταν μεταφέρθηκε η ροή του σταθμού στις εγκαταστάσεις του ΑΝΤ1 στην Αθήνα πριν λίγα χρόνια, απολύθηκαν αρκετοί εργαζόμενοι που δούλευαν στη Θεσσαλονίκη. Οπότε τώρα λογικό είναι να έχει γίνει κανάλι "φάντασμα".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Το Μακεδονία θα μπορούσε να έχει και κάποιες εκπομπές ενημερωτικές, ψυχαγωγικές, κλπ που θα στελεχώνονταν αποκλειστικά με αριστούχους τελειόφοιτους/απόφοιτους δημοσιογράφους, παρουσιαστές, τεχνικούς της σχολής του αντ1. Έτσι και χαμηλού κόστους θα ήταν οι εκπομπές και ευκαιρίες και εμπειρία δίνεται σε νέους του χώρου και που ξέρει κανείς…μπορεί και νουμεράκια να φέρουν και κάποιο διαμαντάκι να βγει από όλο αυτό το εγχείρημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν μπορεί να έχει. Δεν έχει ακόμα την άδεια θεματικού . Ο Όμιλος Antenna είχε ξεκινήσει να στήνει εκπομπές και τα άλλα κανάλια δεν τον άφησαν

      Διαγραφή
    2. Το πρόβλημα είναι ότι το ΕΣΡ δεν δημοπρατεί τις θεματικές άδειες όπως προβλέπεται από το νόμο, και ούτε φαίνεται να υπάρχει διάθεση από την κυβέρνηση για να γίνει σύντομα. Προφανώς αυτό μπορεί και να γίνεται προς όφελος των υπολοίπων καναλιών.

      Διαγραφή
  10. Έτσι θα έπρεπε να είναι το πρόγραμμα του Μακεδονία TV: Πρωινή ζώνη 7 - 11 παιδικές σειρές, 11- 3 παλιότερα προγράμματα του Αντ1, 3 με 5 μια lifestyle εκπομπή, 5 - 8 δύο μεξικάνικες τηλενουβέλες, 8- 10 ένα reality η μία αμερικανική κωμωδία και στη prime time τις αστυνομικές σειρές που πάνε και πολύ καλά σε νούμερα. Τα Σ/Κ τα ίδια μέχρι το μεσημέρι, άλλη μια lifestyle εκπομπή και επανάληψη των ξένων σειρών και το βράδυ ξένες ταινίες για όλα τα γούστα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !