«Γλυκάνισος»: Δείτε το συγκλονιστικό trailer της σειράς

11


Δύο κόσμοι διαφορετικοί, δύο ξένοι που θα έρθουν και θα αλλάξουν ό,τι πιστεύουμε πως χωρίζει αλλά και ενώνει δύο ανθρώπους. Ο Στρατής και η Ραζάν θα ζήσουν έναν δυνατό έρωτα κάτω από τις πιο αντίξοες συνθήκες. Θα καταφέρουν να ξεπεράσουν το ναυάγιο της ζωής τους ή θα ζήσουν ως πρωταγωνιστές σε ένα παράλογο θρίλερ; Ο «Γλυκάνισος» έρχεται στον ΣΚΑΪ και η γεύση του θα μείνει ανεξίτηλη.

Το νέο trailer της δραματικής σειράς είναι στον τηλεοπτικό αέρα του ΣΚΑΪ και ο μεγάλος έρωτας δύο διαφορετικών ανθρώπων ξετυλίγεται μπροστά μας. Μία σειρά με ιδιαίτερη κινηματογράφηση, σε χώρους αυθεντικούς, με αισιοδοξία, όπου υπάρχει ελπίδα αλλά και σκοτάδι εκεί όπου κρύβεται ο πόνος. Η Μυτιλήνη είναι ο τόπος, εκεί όπου η απόγνωση παλεύει να βρει το φως, για να γίνει ελπίδα.

Με γυρίσματα στον παραδοσιακό και κοσμοπολίτικο Μόλυβο, στο γραφικό Πλωμάρι, αλλά και στην ιδιαίτερη πρωτεύουσα του νησιού, τη Μυτιλήνη, η νέα σειρά του ΣΚΑΪ ετοιμάζεται να μας μεταφέρει στη μεθυστική ατμόσφαιρα του «Γλυκάνισου». Οι συντελεστές της σειράς ολοκλήρωσαν πρόσφατα το πρώτο μέρος των γυρισμάτων στο νησί του Βορείου Αιγαίου, και μετά από ένα σύντομο διάλειμμα ξεκινούν και πάλι σε φυσικούς χώρους στην Αθήνα και τη Λέσβο.


Δημοσίευση σχολίου

11Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Η σκηνή με τη βροχή ξεπατικοτουρα απ το μη μου λες αντιο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλύτερο από ότι περίμενα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. δυο χιλιάδες και 22 ρε παιδιά. Τι διάλογοι σαπουνοπερέ είναι αυτοί;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το μη μου λες αντίο σε νέο βερσιόν με δόσεις σημερινής προπαγάνδας. Από όλα αυτά τα σίριαλ το Ταμάμ για μένα ήταν η καλύτερη προσπάθεια κι ας μην είχε την επιτυχία του Μη μου λες αντίο. Που είναι αυτό που έχει μείνει στη συνείδηση του κόσμου. Πότε θα παίζει αυτό; Απόγευμα;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αυτό που νομίζετε ότι όλοι αντιγράφουν τον αντ1 και όλα περιστρέφονται γύρω από τον αντ1 να το κοιτάξετε. Λες και δεν έχει ξαναγυριστεί σκηνή στη βροχή, πρώτος ο αντ1 την σκέφτηκε, κανείς άλλος πριν. Τώρα πως γίνεται όλοι να τον αντιγράφουν και ο αντ1 να πατώνει είναι ένα θέμα που δεν τον αγγίζετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κάτι ανάμεσα σε "Αρχιπέλαγος" και "Μη μου λες αντίο".Το trailer το περιμενα χειρότερο αλλά σε καμια περίπτωση δεν με εντυπωσιασε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ξεπερασμένες τέτοιες σειρές πλεον

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Όλα είναι γύρω από τον αντ1 μας κι ας έχει 6 χρόνια να ξεκολλήσει από την 3-4η θέση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σενάριο επιστημονικής φαντασίας. Πριν ένα χρόνο ήταν πρώτος και φέτος 3ος με μικρή διαφορά από το πρώτο και δεύτερο. Κλάψε τώρα.

      Διαγραφή
  9. Δεν με εντυπωσίασε ούτε με έπεισε το trailer....ειδον

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !