Έτσι σχεδιάζει η ΕΡΤ να χτυπήσει στο PRIME TIME...

3


Αναχώματα στον ανταγωνισμό θα επιχειρήσει φέτος να στήσει η ΕΡΤ, σχεδιάζοντας έναν πρωτότυπο προγραμματισμό για τις νέες της σειρές.


Σύμφωνα με πληροφορίες της Reallife, οι ιθύνοντες της ΕΡΤ εξετάζουν το ενδεχόμενο να «χτυπήσουν» με διπλά επεισόδια back to back της εκάστοτε σειράς, ώστε να επιχειρήσουν να «κλειδώσουν» το κοινό για το βασικό δίωρο της prime time από τις 22:00 έως τα μεσάνυχτα.


 Στόχος είναι ο προγραμματισμός αυτός να θυμίσει τις συνθήκες binge watching (συνεχής παρακολούθηση) του Netflix και των άλλων πλατφορμών, ώστε το κοινό να μην περιορίζεται σε ένα επεισόδιο τη φορά.

Η στρατηγική του διπλού επεισοδίου back to back θα οδηγήσει σε προγραμματισμό όπου κάθε σειρά θα έχει τη δική της ημέρα μετάδοσης, χωρίς σπάσιμο σε slots. Με εξαίρεση το «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο», που θα κάνει πρεμιέρα στις 5 Σεπτεμβρίου, οι υπόλοιπες σειρές αναμένεται να ξεκινήσουν από τη Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου και μετά.

Δημοσίευση σχολίου

3Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. 6 σειρες ταυτοχρονα και θα πατωσουν τα 4

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κρίμα ,τόσες ωραίες σειρές ,θα της βάλουν όλες μαζί για τον ανταγωνισμό..και το αποτέλεσμα θα χάσουν σε τηλεθέαση σειρές που αξίζουν ..Κρίμα ..Και από τις τόσες σειρές να το γυρίσουμε οι τηλεθεατές στα ριάλιτι και πάλι .εκεί να δεις γέλια ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ναι ακριβως το bingewatching συνισταται σε δυο επεισοδια καθε μερα συγκεκριμενη ωρα. Πανεξυπνη κινηση. Κανεις σωφρων ανθρωπος δουλευει σε κανα καναλι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !