ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ: Μαζί με το Prime time o Εκατομμυριούχος. Τι ώρα θα παίζει;

5

 


Επιστρέφουν ένα ένα τα προγράμματα και στον ΑΝΤ1. Ένα απο τα προγράμματα που κέντρισε το τηλεοπτικό κοινό ήταν και ο Εκατομμυριούχος με παρουσιαστή τον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Το αγαπημένο τηλεπαιχνίδι του ΑΝΤ1 επιστρέφει σύμφωνα με πληροφορίες του TVNEA.COM την Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου και θα παίζει στις 20:00 μέχρι τον Νοέμβριο όπου και θα επιστρέψουν στη  συγκεκριμένη ώρα οι Ράδιο Αρβύλα...

Δημοσίευση σχολίου

5Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Καλή κίνηση για να χτυπήσει τον ανταγωνισμό. Δεν μπορούσε να αφήσει δύο μήνες κενή τη ζώνη. Θα έθαβε και την prime time.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 19 Σεπτεμβρίου κάνει πρεμιέρα όλη η prime time του Αντ1 και όλων των καναλιών. Έτσι έχει γραφτεί. Επίσης από 5 Σεπτεμβρίου εκτός από το Πρωινό και Καλημέρα Ελλάδα κάνουν πρεμιέρα το Ρουκ Ζουκ, Η Κλινική, 5χ5 και δελτίο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Tο κοινό που δεν βλέπει σίριαλ -όπως για παράδειγμα οι γονείς μου που μόνο το Καφέ της Χαράς έχουν καταφέρει να ολοκληρώσουν και αυτό επειδή οι χαρακτήρες τους θύμιζαν ανθρώπους από τα χωριά τους - και αυτοί που δεν αγαπούν τις καθημερινές σειρές γιατί δεν έχουν χρόνο να βλέπουν το ένα επεισόδιο πίσω από το άλλο θα πάνε προς Γρηγόρη μεριά πιστεύω και όχι προς τα δελτία. Έτσι όπως είναι τα δελτία νομίζω θα προτιμήσουν το παιχνίδι. Κι αν τους αρέσει το χιούμορ των Αρβύλα θα συνεχίσουν με αυτούς. Τώρα οι άλλοι που τους αρέσουν τα σίριαλ δεν έχουν θέμα με το καθημερινό και το καλοκαίρι έβλεπαν τον Γρηγόρη γιατί δεν είχε κάτι άλλο ενδιαφέρον απέναντι δεν ξέρω. Θα εξαρτηθεί από τον Alpha και την ποιότητα της νέας του σειράς. Αν η σειρά είναι καλή νομίζω θα προτιμήσουν την σειρά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. τι μας νοιαζει απο αυτα που μας λες;
      Δε τα βλεπει καποιος τα σχολια απο τους διαχειριστες;

      Διαγραφή
  4. Γνωστός χαζός αντιγράφει όλα τα αποκλειστικά σου με δικά του λόγια. Συνέχισε έτσι Πασχαλίδη τα σπας. Tvnea για πάντα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !