Δείτε το τρέιλερ για τον Έρωτα Φυγά του OPEN

4

 


Ο «ΕΡΩΤΑΣ ΦΥΓΑΣ» έρχεται καθημερινά από τη νέα σεζόν στο OPEN, να μας ταξιδέψει στην Ελλάδα της δεκαετίας του ’50 που ξεπερνά τα σκοτάδια της, προχωρά και εξελίσσεται, μέσα από έναν έρωτα μοιραίο, πλοκή συναρπαστική, σταυροδρόμια ηθικής που συναντάμε ακόμη στο σήμερα, έντονους χαρακτήρες, συναισθήματα, και καταιγιστικές ανατροπές.

Mία δραματική σειρά εποχής σε σκηνοθεσία του Βασίλη Τσελεμέγκου σε συνεργασία με τον Παναγιώτη Πορτοκαλάκη, διασκευή σεναρίου της Ρένας Ρίγγα και επιμέλεια σεναρίου του Δημήτρη Αποστόλου, με ένα μοναδικό καστ πρωταγωνιστών να δίνει ζωή και διάσταση σε χαρακτήρες που παλεύουν με διαχρονικά κοινωνικά στερεότυπα και βιώνουν πάθη, συγκρούσεις, προδοσίες, προκαλώντας το δίκαιο.

Μία ιστορία με πυρήνα έναν έρωτα αγνό, ουσιαστικό. Μία αγάπη βαθιά, που ανάμεσα στη γαλήνη του σωστού και τη θύελλα του καταδικασμένου, φτάνει να παραβιάσει κανόνες που ισοπεδώνουν τις σχέσεις.


Μία σειρά εποχής που μυρίζει Ελλάδα. Γνώριμη, νοσταλγική, που μιλάει για ένα μυθιστοριογραφικό έρωτα απ’αυτούς που αξίζει κανείς να τους ζει και αν δεν τολμά, αξίζει τουλάχιστον να τους δει.


Δείτε το τρέιλερ

https://youtu.be/8y94ZqDgssQ


Δημοσίευση σχολίου

4Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Ξέρουμε αν το open θα αλλάξει λογότυπο ή γραφικά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν μου άρεσε καθόλου το τρέιλερ.Δεν σε βάζει και στην υπόθεση.Επισης φτάνει με τις σειρές εποχής.Το οτι θα παίζει στο open το οδηγεί προς την αποτυχια.Μονο το Κόκκινο ποτάμι έχει την προοπτική για να παει καλά εκει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Και πάλι.Αδιαφορο και ανεμπνευστο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !