Θα μας πουν το μυστικό για το τέλειο breakfast ;

5



Κάποιοι προτιμούν τις αλμυρές γεύσεις, κάποιοι τις γλυκές. Άλλοι το θέλουν υγιεινό, άλλοι χορταστικό, άλλοι το κάνουν… αγγαρεία, άλλοι το κάνουν… ιεροτελεστία!

Όλοι όμως συμφωνούν πως το τέλειο breakfast είναι ένα Breakfast@Star γεμάτο χαρά!

Κανένα breakfast δεν είναι το ίδιο… και στο Star ετοιμάσαμε το πρώτο για όλες τις προτιμήσεις!

Η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου, αγαπημένο ζευγάρι στη ζωή αλλά και στην τηλεόραση, ετοίμασαν και παρουσιάζουν ένα breakfast για τους λάτρεις του κλασικού, του χιουμοριστικού αλλά και του εναλλακτικού breakfast. Του αποκλειστικού breakfast που «σκάει τώρα…», του breakfast που έχει ντέρτια και καημούς… και αναφωνεί «Έλα, δεν το πιστεύω!» σε κάθε ιστορία, που δεν έχει ακουστεί ξανά!

Η αντίστροφη μέτρηση ξεκινάει από τη Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου, καθημερινά στις 08:45 και υπόσχεται ένα πράγμα: αδιαπραγμάτευτα να ασχοληθεί με τη θετική, τη χαρούμενη, τη διασκεδαστική πλευρά της επικαιρότητας.

Η καθημερινή παρέα περιλαμβάνει, μαζί με τους παρουσιαστές, την έξω καρδιά δημοσιογράφο Μαίρη Αργυριάδου, τον άνθρωπο θετική διάθεση, δημοσιογράφο Λιλή Πυράκη αλλά και τον εθνικό μας MasterChef, Σταύρο Βαρθαλίτη, που εκτός από τη συνταγή της ημέρας, θα «καβουρδίζει» τα όσα συμβαίνουν στη showbiz με χιουμοριστική διάθεση!

Σταθερή αξία σε κάθε πλούσιο breakfast η πλανητάρχισσα Άση Μπήλιου. Αναλύει διαχρονικά τις αστρολογικές προβλέψεις, ακριβώς όπως θέλουμε να τις ακούμε το πρωί.

Και τι θα ήταν το Breakfast@Star χωρίς την ανατροπή της φετινής πρωινής ζώνης; Η αγαπημένη ηθοποιός Ελένη Καστάνη είναι η απάντηση! Σε ένα ρόλο

που δεν την έχουμε ξαναδεί, θα γίνει ακόμη ένας λόγος να χαμογελάσουμε πλατιά και να μοιραστούμε παρέα πολλά και ωραία!

O ψυχολόγος, που θα αγαπήσουμε, Μάνος Χατζημανόλας και η sex editor της νέας γενιάς, Γεωργία Δρακάκη, συμπληρώνουν την ομάδα, που σερβίρει το breakfast, που θα τα έχει όλα!

Γιατί η ζωή είναι ωραία να ξυπνάμε παρέα και να γιορτάζουμε τα πρωϊνά, να περνάμε καλά, να γελάμε παρέα, να αγαπάμε σαν παιδιά

Δημοσίευση σχολίου

5Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. ο εθνικός Master Chef, η πλανητάρχισσα, ο άνθρωπος θετική διάθεση, η έξω καρδιά δημοσιογράφος και η sex editor της νέας γενιάς. Ευτυχώς η Καστάνη την γλίτωσε και δεν της κόλλησαν κάποιον γελοίο τίτλο. Τί διαβάζουμε ρε φίλε κάθε μέρα σε αυτά τα δελτία;; Πάλι καλά που δουλεύω το πρωί και δεν θα χρειαστεί να δω κανέναν από όλους αυτούς. Καλό κουράγιο σε όσους τους δουν, αν καταφέρουν να τους αντέξουν. Και μιλάω γενικά για την πρωινή ζώνη των 10 γιατί όλοι στο ίδιο καζάνι θα βράζουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 2 ξανθες μόνο στο. σταρ.Γθα δούμε η Χατζιδου θα γίνει και αυτή ..ξανθια....Πάλι καλά...Στην Σκορδά που είναι όλες ξανθιές ...Μέχρι και η Φωτοπούλου το άνοιξε...😂😂😂😂Δεν πιστεύω να βγει και ο Παρτσωλης πάλι ξανθός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ακόμα δεν έχω καταλάβει γιατί διώξανε το περσινό δίδυμο. Κάθε χρόνο φτου κι απ'την αρχή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το οτι η Λιλη αφησε τη Μενεγακη που της εδινε και απλετο χωρο αναλογικα για να παει επισης μελον πανελ σε κακο πρωιναδικο… Τι να πω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. αχ θεε μου τι αναγκαζονται να κανουν καποιοι αξιολογοι ηθοποιοι στην ελλαδα για να ζησουν(βλβ καστανη) τραγικο... οσο για την εκπομπη, breakfast @trash!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !