O μάγειρας της Φαίης και η νέα μεταγραφή απ’ το «Πρωινό» του Λιάγκα

2


Ολοκληρώνονται οι διακοπές τηλεαστέρων και στελεχών κλείνουν και οι τελευταίες εκκρεμότητες. Στις αρχές της εβδομάδας - πιθανότατα τη Δευτέρα - η Φαίη Σκορδά επιστρέφει στην Αθήνα μετά τις οικογενειακές διακοπές . 

Θα δώσει το «παρών» στην πρώτη μεγάλη σύσκεψη που θα γίνει για την εκπομπή της στο στούντιο Alfa στα Μελίσσια, καθώς από εκεί θα βγαίνει η εκπομπή της εκεί στεγάζονται και τα γραφεία. 

Hδη η αρχισυντάκτρια της εκπομπής, Ελεάννα Τρυφίδου, όπως γνωστοποίησε και στο λογαριασμό της στο Instagram, έχει επιστρέψει και βρίσκεται σε καθημερινή επικοινωνία με τους συνεργάτες της εκπομπής.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Reader, υπήρξε και νέα μετακίνηση από το «Πρωινό» προς τον ΣΚΑΪ. Πρόκειται για τον δημοσιογράφο, Αρη Λιαπάτη. Ήταν βοηθός αρχισυντάκτη στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 και την ίδια θέση διατηρεί και στη νέα εκπομπή της Φαίης Σκορδά στο κανάλι του Φαλήρου. 

Η δεύτερη βοηθός αρχισυντάκτρια θα είναι η επί χρόνια στενή συνεργάτιδα της Ελεάννας Τρυφίδου, Ευφημία Δήμου. 

Όσον αφορά στην εκκρεμότητα της στήλης της μαγειρικής φαίνεται πως εν μέρει κλείνει και θα είναι ο Δημήτρης Σκαρμούτσος. Εν μέρει γιατί στις τελικές συζητήσεις που έχει ο γνωστός σεφ με τον ΣΚΑΪ έχει δηλώσει διαθεσιμότητα για 2 με 3 φορές την εβδομάδα και ενδέχεται να υπάρξει και δεύτερος μάγειρας.

πηγή:Reader.gr

Δημοσίευση σχολίου

2Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Περασμένα μεγαλεία και θυμοντας τα να ..κλαις όλοι οι συνεργάτες της Σκορδά.....Όλοι οι δεινόσαυροι ..Νέοι δεν υπάρχουν...;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καμια ρηξικελευθη προταση οι ιδιοι και οι ιδιοι, βαλτε ρε κατω τον κ¬λος σας και δουλεψτε , τοσα παιδια αξιολογα εχουν τελειωσει σχολες μαγειρικης καντε καμια οντισιον και παρτε τους καλυτερους, τεμπεληδες. Αλλα θα μου πεις εδω ανακυκλωνονται οι ιδιοι αρχισυντακτες που βαριουνται που ζουν, τι αλλο θα εκανε η Τρυφιδου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !