Ψάχνουν τρόπο για τις χρεώσεις στο Mundial

6



Για πρώτη φορά στην ιστορία των μεταδόσεων του Mundial στην Ελλάδα, οι αγώνες θα μεταδοθούν από ελεύθερο ιδιωτικό κανάλι, τον ΑΝΤ1, και τη συνδρομητική υπηρεσία ΑΝΤ1+ και όχι από την ΕΡΤ. Στο παρελθόν, η ΝΔ επέκρινε την ΕΡΤ για το γεγονός ότι αποκτούσε τα δικαιώματα μετάδοσης του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου και τα μετέδιδε ελεύθερα από τα τρία της κανάλια.

Στο Μαρούσι  σύμφωνα με το typologies αναζητούν τρόπους για τις χρεώσεις που θα υπάρξουν για τους 34 αγώνες που θα μεταδοθούν συνδρομητικά από την υπηρεσία ΑΝΤ1+, ώστε να μην είναι μεγάλο το κόστος. Στόχος φυσικά είναι η συγκέντρωση μεγάλης μάζας συνδρομητών. Μέχρι σήμερα, η υπηρεσία ΑΝΤ1+ δεν έχει ανακοινώσει τον αριθμό των πελατών που έχει συγκεντρώσει από τον Μάρτιο, όταν και ξεκίνησε.

Δημοσίευση σχολίου

6Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Παντως, δεν υπηρχε περιορισμος απο τη διοργανωση, οτι για να μπορεσουν να προβαλλουν αγωνες και στον αντ1+ χρειαζονται τουλαχιστον 100.000 συνδρομητες; Αρα μηπως το εχουν φτασει αυτο το νουμερο για να τους το ενεκριναν τελικα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αποκλείεται...καμμιά εικοσαρια χιλιάδες τους υπολογίζω εγώ

      Διαγραφή
    2. Πώς τους υπολογισες; 😅

      Διαγραφή
  2. Ας ελπίσουμε τέτοιου είδους διοργανώσεις να επιστρέψουν στην ΕΡΤ για να μπορούν να προβάλλονται ελεύθερα στο σύνολο τους, χωρίς συνδρομές κτλ. Δυστυχώς στο μουντιάλ θα προβληθεί ένα μέρος αυτών και αν κρίνουμε και από την κάκιστη προΐστορία του ΑΝΤ1 στις αθλητικές μεταδόσεις (με πιο πρόσφατη αυτή του EURO, πέρσι), κατάντια..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το ιδανικότερο θα ήταν μέσα από το Μακεδονία λεπτό προς λεπτό όλους τους Αγώνες να έδειχνε και σε κανάλια μέσα από το Αντ1+ όπως τα ΕΡΤ ΣΠΟΡΤ τους μη εμπορικούς εμπορικούς αγώνες (εννοείτε χωρίς συνδρομή).
    Τον στόχο που λέγανε αν δεν τον πιάσουν θα τα είχαν Μακεδονία και ελεύθερα αυτό το σενάριο πρέπει να πήγε περίπατο για να μην αναφέρουν τίποτα εδώ και τρεις μήνες. Το έπιασαν δεν το έπιασαν το 100ρι (και αν το πιάσουν στην πορεία) εκείνοι μόνο το ξέρουν και καλό είναι να ενημερώνουν τα νούμερα (άνοδο η πτώση συνδρομητών) όπως κάνουν όλες οι πλατφόρμες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Βασικα νομιζω οτι δεν ειναι στο χερι τους, αν δεν το επιαναν δεν θα τους το επετρεπε η διοργανωση. Παντως, θα μπορουσαν να ειχαν στηριξει και το Μακεδονια αν τους προέβαλαν εκεί

      Διαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !