Αποκαλυπτικό: Τι ώρα θα παίζει το Μαύρο Ρόδο στο MEGA;

12


 

Το «Μαύρο Ρόδο» βασίζεται στο ομώνυμο μυθιστόρημα της Ελένης Καπλάνη. Το σενάριο επιμελείται ο Γιώργος Κρητικός και το εκλεκτό καστ καθοδηγεί σκηνοθετικά ο Κώστας Αναγνωστόπουλος. Τη σειρά επενδύει μουσικά ο Γιώργος Θεοφάνους.

Η υπόθεση της σειράς

Η 22χρονη Ελισάβετ επιθυμεί να αφιερώσει τη ζωή της στον Θεό. Ζει από δώδεκα χρονών σε ένα γυναικείο μοναστήρι στην επαρχία και είναι δόκιμη μοναχή. Πλησιάζει η πολυπόθητη ώρα που θα λάβει το καλογερικό σχήμα. Είναι όμως και η ώρα της πιο μεγάλης δοκιμασίας, η ώρα που το παρελθόν εισβάλλει σαν χείμαρρος και πάλι στη ζωή της και την παρασέρνει σε μονοπάτια σκοτεινά. Ένας μεγάλος σεισμός καθιστά το μοναστήρι προσωρινά ακατάλληλο προς χρήση και την αναγκάζει να επιστρέψει για λίγο στο πατρικό της. Εκεί θα γνωρίσει τον Πέτρο, φίλο της ετεροθαλούς αδελφής της και περιζήτητο εργένη. Το βλέμμα του θα την αιχμαλωτίσει κι όσο εκείνη θα αντιστέκεται στη γυναικεία της φύση που ξυπνάει, ένας απαγορευμένος έρωτας θα ανθίζει. Ένας έρωτας ικανός να γκρεμίσει όλες τις βεβαιότητές της. Είναι η ώρα που πρέπει να πάρει τη μεγάλη απόφαση τι πραγματικά επιθυμεί, σε ποιον κόσμο θέλει να ζήσει, ποια είναι.

Σύμφωνα με πληροφορίες το «Μαύρο Ρόδο» προορίζεται για μετάδοση αμέσως μετά τη σειρά «Η Γη της Ελιάς», στις 22:30, για τέσσερις φορές την εβδομάδα. Η πρεμιέρα εκτός μεγάλου απροόπτου (καθώς υπάρχουν πολύ μεγάλες καθυστερήσεις στα γυρίσματα) προγραμματίζεται για το Οκτώβριο .

Πάντως η ώρα που θα παίζει δεν είναι καθόλου τυχαία , καθώς θέλουν να κερδίσουν το κοινό που έβλεπε Άγριες Μέλισσες. Μην ξεχνάμε άλλωστε ότι στην συγκεκριμένη σειρά παίζουν αρκετοί ηθοποιοί που έπαιζαν στις Μέλισσες του ΑΝΤ1.


Δημοσίευση σχολίου

12Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Μαυρο Ρόδο και αυτή η νυχτα μενει απέναντι δηλαδή. Εγώ προβλέπω να τα πηγαινει καλύτερα η σειρά του alpha

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Με το Μαύρο ρόδο γίνεται ήδη χαμός στα social.Θα έχει ενδιαφέρον.Τωρα επειδή στον alpha θα έχει Στανκογλου-Μπισμπικη ίσως προσελκύσει κοινό (γιατί αλλιώς η υπόθεση δεν έχει τόσο μεγάλο ενδιαφέρον)

      Διαγραφή
    2. Και δεύτερη σειρά με Στάνκογλου-Μπισμπικη ξαναζεσταμενο φαγητο

      Διαγραφή
  2. Παγιδευμένοι επίσης απέναντι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έχω την εντύπωση ότι οι παγιδευμένοι θα παίζουν στις 17:00 στην θέση του Ήλιου και ο Σεφερλής στις 6 παρά το απόγευμα και στις 16:00 θα έχει την κλινική που θα είναι μια ώρα

      Διαγραφή
    2. Στο τρέιλερ των παγιδεμευνων έχει σήμανση ανω των 12 άρα μάλλον βράδυ θα παίζει

      Διαγραφή
    3. Κωμωδίες Αντ1 στις 21:00 και Παγιδευμένοι στις 22:30

      Ό,τι έχει σήμανση 12 μπαίνει από 21:00 και μετά

      Διαγραφή
    4. Μισό για να καταλάβω το άνω των 12 είναι το παλιό πορτοκάλι σήμα που ήταν απαραίτητη η γονική συναίνεση και το 8 είναι το πρώην μπλε επιθυμητή η γονική συναίνεση γιατί με τα νέα σήματα έχω μπερδευτεί λίγο

      Διαγραφή
  3. Το θέμα στον αντ1 είναι αν οι παγιδευμένοι παίζουν 2 φορές τη βδομάδα και οι κωμωδίες αφού είναι εβδομαδιαίες και αυτές 2 τις άλλες μέρες τι θα έχει στην prime πολύ άδεια μου φαίνεται

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εγώ αυτή την σειρά την περιμένω πως και πως. Το σήριαλ του ΆΛΦΑ όχι τόσο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και εγώ το ίδιο. Έχω διαβάσει και το βιβλίο πριν χρόνια και είναι πολύ καλό. Περιμένω να δω κ τη σειρά. Η σειρά του Άλφα δεν με τράβηξε από το τρέιλερ. Τώρα θα κριθούν όλα από τι θα κερδίσει το κοινό σε γενικές γραμμές.

      Διαγραφή
  5. με το ιδιο σεναριο απο μαυρο ροδο εχει και κατι τσοντες στο pornhub(καλογρια που πηδιεται με κοσμικο νεαρο) απλα εδω θα το κανουν
    "ποιοτικα"!?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !